6xXx6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατί ειμαι πολύ μπερδεμένος ειμαι καινούργιος οδηγός και ψάχνω για μεταχειρισμενο αυτοκίνητο αξιόπιστο αλλα και ΦΤΗΝΟ (2- χιλιάρικα το πολύ ) να εχει καποια ομορφια και να μην ειναι κοινο πολυ ψιλοσπανιο απο αυτα που βρηκα εγω και μου αρεσαν πιο μου προτείνεται ? Ford Puma http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Puma Nissan NX http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_NX Honda CR-X del Sol http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CR-X_del_Sol ειναι διαφορετικά μεταξύ τους γενικα ειμαι λιγο μπερδεμένος στο τι θέλω και πρεπει να πάρω ωστε να μην το μετανιώσω επισης έχω στο μυαλό σου και το renault twingo του 2004 που ειναι σχετικά κοινό αμάξι άλλα πιο πρακτικό απο τι μου ειπαν
orion1986 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 βρες ενα toyota starlet , ενα nissan micra σε καλη κατασταση που και αξιοπιστα ειναι και οικονομικα
Dare-Devil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εγω θα σου λεγα να πάρεις κάτι ασφαλές και ας δώσεις περισσότερα και ασ το τρακάρεις και κλάψεις τα λεφτά που λέει ο λόγος. Με την ασφάλεια μας δεν παιζουμε και δεν έχουν αξία τα λεφτά. Δες σε νεότερο αμάξι απο 2003 και μετά . Υπολόγισε και καμιά 600 ευρω για αμορτισερ και λαστιχα που πιθανον δεν θα έχουν αλλαχθεί (ειδικά για αμορτισερ που είναι κλασσικό φαινόμενο )ABS να χει οπωσδήποτε.
elvisjedi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 το πουμα ειναι η καλυτερη επιλογη για αρχαριο απο αυτα που εβαλες (δεν φανταζομαι να θες το 1,7) βολικο, μαζεμενο αμαξακι δε θα σου τρωει μια περιουσια σε συντηρηση και βενζινες και τα πιο πολλα (απο οσα κυκλοφορησαν) ειναι σε καλη κατασταση. τα αλλα 2 ειναι ωραια αυτοκινητα αλλα δεν θα τα συνιστουσα σε πρωταρη οδηγο (ιδιως το del sol) τα πιο πολλα ειιναι σκισμενα και καγκουρεμενα μεχρι αηδιας και θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις καποιο καλο btw μακρυα απο το twingo.....αν ειναι να πας σε τετοια κατηγορια υπαρχουν πολυ καλυτερα (yaris,swift,κτλ)
orion1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 αν ειναι να κοιταξει την ασφαλεια μπορει να κοιταξει σε astra , focus 2001-2003 μοντελο αλλα με τα αρνητικα των πολλων ΧΛΜ και των λιγων κυβικων (1400)
Hyphen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εγω θα σου λεγα να πάρεις κάτι ασφαλές και ας δώσεις περισσότερα και ασ το τρακάρεις και κλάψεις τα λεφτά που λέει ο λόγος. Με την ασφάλεια μας δεν παιζουμε και δεν έχουν αξία τα λεφτά. Δες σε νεότερο αμάξι απο 2003 και μετά . Υπολόγισε και καμιά 600 ευρω για αμορτισερ και λαστιχα που πιθανον δεν θα έχουν αλλαχθεί (ειδικά για αμορτισερ που είναι κλασσικό φαινόμενο ) ABS να χει οπωσδήποτε. το κλασικο φαινομενο ειναι τα λαχιστα...δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις αμαξι που να ειναι για πωληση και να εχει λαχιστα. Αν τυχει λεμε τωρα και εχει στα χρεωνει στην τιμη εμμεσα αφου ειναι πιο ανεβασμενα απο τα αλλα
Dare-Devil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 το κλασικο φαινομενο ειναι τα λαχιστα...δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις αμαξι που να ειναι για πωληση και να εχει λαχιστα. Αν τυχει λεμε τωρα και εχει στα χρεωνει στην τιμη εμμεσα αφου ειναι πιο ανεβασμενα απο τα αλλα Και τα 2 είναι κλασσικά φαινόμενα αλλά κατα την αποψη μου ελαχιστοι γνωρίζουν οτι τα αμορτισερ πρέπει να αλλάζονται και ας μην εχουν δακρύσει κοντά στα 80000 χλμ . Ναι το πιο σημαντικό στο αμάξι είναι τα λάστιχα αλλά και καλά λάστιχα να χεις το αμορτισερ είναι το μισό φρενάρισμα του αυτοκινήτου και αυτό που στην τελική εξασφαλίζει την άριστη λειτουργιά του ελαστικού και του συστήματος ABS. Τελοςπάντων . Το ένα συμπληρώνει το άλλο . Δεν διαφωνώ μαζί σου όσον αφορά την αγορά μεταχειρισμένων (που ναι τότε το πιθανότερο είναι να βρεις αμάξι με φθαρμένα λάστιχα γιατί πολύ απλα το αμάξι που θα πας να αγοράσεις μπορεί να είναι λίγων χιλιομέτρων οπότε δεν τίθεται θέμα για τα αμορτισερ.) Γενικά το πα.
pinion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά το να είναι σπάνιο δεν είναι καλό, γιατί αν χρειαστείς κάτι σε ανταλλακτικό, δεν θα βρίσκεις παρά μόνο σε καινούργιο. Φαντάσου ένα μικρό χτύπημα (μακριά από μας) που να χρειάζεσαι έναν προφυλακτήρα..Άντε τώρα να βρεις μεταχειρισμένο για Puma, NX ή CRX! Καινούργιο θα πήγαινε 400+. Οπότε το πληρώνεις διπλά στο τέλος το αμάξι. Αν σε ενδιαφέρει, έχει ο πατέρας μου (συνταξιούχος άνθρωπος) ένα άριστα συντηρημένο Opel Astra 3πορτο, 12/1999, μαύρο, 1.4, με book service αντιπροσωπείας, ατρακάριστο, που έκανε service το καλοκαίρι που στοίχισε κοντά στο 1000άρικο (συμπλέκτη, ιμάντες, δυναμό, κλπ κλπ)+καινούργια λάστιχα dunlop (320Ε). Στα 2.500Ε μετρητά.
chrisxkar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 για πρωταρι φτηνα θα προτινα peugot 206,opel corsa,focus τα οποια εχουν και abs και κλιμα η a/c 100% και ειναι λιγο ποιο ομορφα
meletis_m Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατί ειμαι πολύ μπερδεμένος ειμαι καινούργιος οδηγός και ψάχνω για μεταχειρισμενο αυτοκίνητο αξιόπιστο αλλα και ΦΤΗΝΟ (2- χιλιάρικα το πολύ ) να εχει καποια ομορφια και να μην ειναι κοινο πολυ ψιλοσπανιο απο αυτα που βρηκα εγω και μου αρεσαν πιο μου προτείνεται ? Ford Puma http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Puma Nissan NX http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_NX Honda CR-X del Sol http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CR-X_del_Sol ειναι διαφορετικά μεταξύ τους γενικα ειμαι λιγο μπερδεμένος στο τι θέλω και πρεπει να πάρω ωστε να μην το μετανιώσω επισης έχω στο μυαλό σου και το renault twingo του 2004 που ειναι σχετικά κοινό αμάξι άλλα πιο πρακτικό απο τι μου ειπαν Θα σου πρότεινα και εγω opel corsa όπως σου προτείνει το παραπάνω μέλος. Είχαμε το c μοντέλο 04 1200cc. Ήταν σκυλί το μόνο πρόβλημα που έβγαλε ήταν τρόμπα βενζίνης συνηθισμένο πρόβλημα στο συγκεκριμένο.Το δώσαμε στις 2000 ευρώ πριν 2 μήνες στα 200.000 χλμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα