matrixtv1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα έχω σύνδεση στη hol αλλά μου κάηκε το router γίνεται να αλλάξω με ένα conx που έχω αρκεί να βάλω το username και τον κωδικό από το hol στο conx?? και αν ναι που μπορώ να βρω το κωδικό και το username?? η αν χρειάζεται κατι άλλο παρακαλώ να με βοηθήσετε
infin1tyGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δε χρειάζεται username και password η hol, απλά να μην είναι κενά τα αντίστοιχα πεδία. Απλά βάλ' το και θα παίξει.
jek20 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 το ρουτερ της hol το εχεις αγορασει? ή στο εχει δωσει η εταιρια και μετα θα το παρει πισω? Αν ισχυει το δευτερο , παρτους τηλεφωνο και πες τους να σου το αντικαταστησουν τζαμπα.
matrixtv1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το έχω αγοράσει infinity μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφείς απλά θα.βάλω το connx και θα λειτουργεί η πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Το έχω αγοράσει infinity μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφείς απλά θα.βάλω το connx και θα λειτουργεί η πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω κατα 99 τις 100 θα παιξει οπως ειναι διοτι το router του οτε εχει μεσα ηδη καποια στοιχεια και ειναι ηδη σεταρισμενο σε Pppoe/llc οποτε θα παιξει.αν δεν εχει μεσα κανενα connection απλα βαζεις ενατυχαιο username/password βαζεΙς vpi 8 vci 35 Και Pppoe/llc και εισαι ετοιμος.η hol δεν εχει Username και password>απλα δεν πρεπει να ειναι κενα διοτι το ρουτερ δεν μπορει συνηθως να κανει κληση αμα ειναι κενα.δεν θα σε αφησει καν να κανεις apply και θα σου πει οτι δεν εχεις στοιχεια. παντως λογικα και να το εχεις αγορασει αμα του ζητησεις καποιο με χρησιδανειο θα πρεπει να σου δωσουν.zte θα σου δωσουν βεβαια που ειναι χαλια .οχι οτι αυτο που θα εχεις απο οτε θα ειναι κατι καλυτερο αλλα λεμε.καποια στιγμη καλο θα ηταν να παρεις καποιο δικο σου απο το εμποριο.εστω και ενα tp link θα παιξει καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα