Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα τον firefox και εβαλα τον dolphin να δω πως παει και ειδα οτι ειναι πιο γρηγορος ο dolphin. Το ερωτημα ειναι μηπως ο firefox ειναι ασφαλεστερος απο τον dolphin για σερφαρισμα;

Εβαλα και το dolphin jetpack που υποστηριζει HTML 5 κλπ και οταν τον ανοιγω μου ανοιγει ο ιδιος browser. Στην ουσια εχω δυο εφαρμογες το ενα ονομαζεται περιηγητης browser και το αλλο dolphin jetpack. Ποιο απο τα δυο θα πρεπει να ανοιγω;

Ευχαριστω

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ το opera, το γρήγορα σερφάρισμα που λέμε εξαρτάται και από την απόσταση που έχεις με το modem και το σήμα που έχει το κινητό σου με το modem. εγώ θα σου πρότεινα να κρατήσεις το dolphin. δοκίμασε και το opera! 

Δημοσ.

Μπορειτε να μου πειτε πως βρισκω στον Dolphin τους αποθηκευμενους σελιδοδεικτες?

Ανοιγεις τον Dolphin και κάτω κάτω έχει κάποιες επιλογες!

Το σύμβολο με το βιβλιο το πατάς και εμφανίζονται οι σελιδοδεικτες σου,και δίπλα το ιστορικό.

Δημοσ.

Please, define ftw! :P

Λάθος rendering σε ιστοσελίδες όταν επιλέγουμε desktop agent, μη υποστήριξη adblock, pop ups διαφημιστικά κατά την έξοδο από τον browser, συγγνώμη αλλά αυτά είναι χαμηλά standards για να χαρακτηριστεί ο boat, ftw...

Ο dolphin επίσης έχει ελλιπές rendering, όπως και ο maxthon, ο Firefox είναι απλά απαράδεκτος, καθώς σε πετάει έξω στεγνά, όταν δεν του φτάνει η μνήμη και ο chrome, ενώ είναι σχετικά καλός σε όλα τα παραπάνω, δεν υποστηρίζει πρόσθετα και είναι αργός και βαρύς.

Δοκίμασα τα πάντα από browsing apps και κατέληξα στον καλύτερο mobile browser που δεν είναι άλλος από τον UC Browser. Με highlight το ενσωματωμένο ad block, είναι γρήγορος, σταθερός, δεν κρεμάει με πολλά ανοιχτά tabs, ακόμα και με 512Mb μνήμης, παίζει embedded videos με χαρακτηριστική άνεση, έχει night/day mode και συχνότατα updates. Αυτό σημαίνει ftw!

Δημοσ.

Λάθος rendering σε ιστοσελίδες όταν επιλέγουμε desktop agent, μη υποστήριξη adblock, pop ups διαφημιστικά κατά την έξοδο από τον browser, συγγνώμη αλλά αυτά είναι χαμηλά standards για να χαρακτηριστεί ο boat, ftw...

Ο dolphin επίσης έχει ελλιπές rendering, όπως και ο maxthon, ο Firefox είναι απλά απαράδεκτος, καθώς σε πετάει έξω στεγνά, όταν δεν του φτάνει η μνήμη και ο chrome, ενώ είναι σχετικά καλός σε όλα τα παραπάνω, δεν υποστηρίζει πρόσθετα και είναι αργός και βαρύς.

Δοκίμασα τα πάντα από browsing apps και κατέληξα στον καλύτερο mobile browser που δεν είναι άλλος από τον UC Browser. Με highlight το ενσωματωμένο ad block, είναι γρήγορος, σταθερός, δεν κρεμάει με πολλά ανοιχτά tabs, ακόμα και με 512Mb μνήμης, παίζει embedded videos με χαρακτηριστική άνεση, έχει night/day mode και συχνότατα updates. Αυτό σημαίνει ftw!

Να σε ρωτήσω κάτι.Μπορείς να προσδιορίσεις ποιός UC είναι καταλληλότερος για android από το play,

γιατί από ότι βλέπω έχει τρείς..

UC for android - UC Mini - UC HD γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιον από αυτούς..

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, ο UC for Android είναι η χρυσή τομή για standard χρήση, στην ουσία είναι ο «κανονικός» UC και περιλαμβάνει όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω. Παίζει σε όλα τα value for money Android της αγοράς, με το μισό giga RAM και τις μη high definition αναλύσεις. Όχι ότι έχει πρόβλημα με δυνατότερες συσκευές, αλλά ο UC HD είναι αυτός που είναι optimized και προορίζεται για τις ναυαρχίδες με τις high definition, μεγάλες οθόνες και τα tablets, ενώ ο UC Mini στοχεύει στα (προπρο)περασμένης γενιάς ή χαμηλής ιπποδύναμης κινητά, όπως single core κλπ, που δυσκολεύονται να «σηκώσουν» την standard version και είναι μια stripped down έκδοση του normal UC, χωρίς τα πρόσθετα φρου φρου κι αρώματα αυτού, με χαμηλότατες όμως απαιτήσεις σε CPU και RAM, ακριβώς όπως είναι ο Opera Mini, σε σχέση με τον Opera.

• Like 1
Δημοσ.

Θα κατεβάσω από το play την έκδοση για android για να μπορέσω να πειραματιστώ και να δω πως λειτουργεί, αλλά διάβασα αρκετά θετικά για τον συγκεκριμένο και διαπίστωσα ότι είναι από τους καλύτερους στον τομέα του!!

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

, on-screen gestures, βάζεις και ένα add away για τις διαφημίσεις γενικά και καθάρισε ς.Επίσης κατεβάζεις από παντού, έχει συνέχιση λήψεων.boat ftw
Δημοσ.

Για κάνε ένα κόπο και άνοιξε για παράδειγμα στον Boat το fb, σε desktop mode και προσπάθησε να μπεις στα μηνύματά σου ή τις ειδοποιήσεις, πάνω δεξιά, όταν είναι zoomed in η σελίδα, φίλε μου...

Απλά αδύνατο.

Δημοσ.

Για κάνε ένα κόπο και άνοιξε για παράδειγμα στον Boat το fb, σε desktop mode και προσπάθησε να μπεις στα μηνύματά σου ή τις ειδοποιήσεις, πάνω δεξιά, όταν είναι zoomed in η σελίδα, φίλε μου...

Απλά αδύνατο.

Τον κατέβασα να τον δω μη σε λέω ψέματα, ωραίος είναι, απλά να είχε και το float tab

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...