Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :) θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για gaming πληκτρολογιο από 80 με 100 ευρω..ευχαριστωω

https://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html

Εννοειται σε αυτα τα χρηματα πας για μηχανικο, Απλα διευκρινισε και τι Switches προτιμας, ετσι θα σε βοηθησουμε ακομη περισσοτερο.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλυτερα να παει στο https://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.htmlπου ειναι απο τα λιγα,αν οχι το μοναδικο,να διαλεξεις διακοπτες

Αυτο ειναι tenkeysless δεν ξερω κατα ποσο θα τον βολεψει. Ας κοιταξει πρωτα τι διακοπτες θελει και βλεπουμε.

Δημοσ.

Μπλε διακοπτες για gaming?:S

Τοτε κοιτα στο παραπανω Coolermaster ή στο Razer Blackwidow.

Lol φανταζομαι τρολλαρεις ετσι? Τι σου φενετε παραξενο οι Blue διακοπτες για Gaming? Τα εχουμε πει 1000 φορες..... Δεν υπαρχει καλυτερος διακοπτης, απλα τι του αρεσει του καθενος. Εχω εχω περασει απο ολους διακοπτες και κατεληξα οτι οι μπλε ειναι οι καλυτεροι για μενα . 

Κοιτα στις αγγελιες ειναι ενα παλικαρι πουλαει ενα Mk-80 με μπλε διακοπτες. Επισεις εχε το νου σου οτι η Razer πλεον δεν βαζει Cherry MX αλλα Kailh . Λενε οτι οι Kailh ειναι κατωτεροι ποιοτικα, εγω εχω το Razer Blackwindow Chroma με Kailh αλλα ειμαι ευχαριστιμενος (αν δεν μου ελεγε κανεις οτι εχει Kailh δεν θα το καταλαβαινα μονος μου.)

Μεγαλη ποικιλια σε Blue ειναι απο E-bay η Amazon, εφοσον εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις απο εκει.

Δημοσ.

Lol φανταζομαι τρολλαρεις ετσι? Τι σου φενετε παραξενο οι Blue διακοπτες για Gaming? Τα εχουμε πει 1000 φορες..... Δεν υπαρχει καλυτερος διακοπτης, απλα τι του αρεσει του καθενος. Εχω εχω περασει απο ολους διακοπτες και κατεληξα οτι οι μπλε ειναι οι καλυτεροι για μενα . 

Κοιτα στις αγγελιες ειναι ενα παλικαρι πουλαει ενα Mk-80 με μπλε διακοπτες. Επισεις εχε το νου σου οτι η Razer πλεον δεν βαζει Cherry MX αλλα Kailh . Λενε οτι οι Kailh ειναι κατωτεροι ποιοτικα, εγω εχω το Razer Blackwindow Chroma με Kailh αλλα ειμαι ευχαριστιμενος (αν δεν μου ελεγε κανεις οτι εχει Kailh δεν θα το καταλαβαινα μονος μου.)

Μεγαλη ποικιλια σε Blue ειναι απο E-bay η Amazon, εφοσον εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις απο εκει.

Γιατι να τρολλαρω??. Εχω δοκιμασει μπλε,μαυρους και καφε.Προφανως και αν πας σε μεταβαση απο μεμβρανης οτι διακοπτες και να εχει το πληκτρολογιο δεν θα το καταλλαβεις. Απλα σε γενικες γραμμες εχοντας δοκιμασει μαυρους και καφε,θα προτεινα για gaming Brown ή κοκκινους που ακουω πολυ καλα λογια. Σαν γενικη χρηση,δηλαδη gaming και οχι μονο εγω προσωπικα προτεινω τους καφε. Ας περασει απο ενα Κωτσοβολο (ή Πλαισιο αν εχει κανενα Blackwidow με μπλε)που εχει το Razer Blackwidow και το Logitech G710 να δει και ο ιδιος τι του αρεσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...