Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι για πληκτρολόγιο φωτιζόμενο για gaming & τυπική χρήση - πιο πολύ.

Το Razer Marauder Keyboard είναι καλό? Το έχω βρεί προσφορά στα 55 ευρώ...

Άλλες προτάσεις?

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  • Like 1
Δημοσ.

Το Razer Marauder ΙΙ Keyboard λέει κάτι (που είναι στα ιδια χρήματα με τα 4 πρώτα)?

Κατά προτίμηση γύρω στα 50 θέλω να δώσω...

Δημοσ.

Απο οτι θυμαμαι το ειχαν βαλει και πιο παλια σε προσφορα μαλλον γιατι δεν πουλαγε τοσο καλα.Θυμαμαι οτι στα αρνητικα του ειχε το μικρο μεγεθος και γενικα δεν βολευε αρκετους. Δες και καποιο Unboxing στο youtube να εχεις μια γενικη ιδεα για τα Keyboards.

Δημοσ.

Καλημερα, φιλε μου εγω ειχα το Razer Marauder. Καλο πληκτρολογιο και ομορφο. Δεν ειχα κανενα προβλημα οσο καιρο το ειχα. Του αλαζεις και οτι χρωμα θες. Απλα ειναι μεβρανης.Παντως αν δινεις 50 ευρω, με αλλα 20 παιζει να βρεις μηχανικο. Εγω θα επιμείνω να παρεις μηχανικο  Απλα στο λεω αυτο λογο εμπειριας.

Αν παλι για οποιοδηποτε λογο θελεις απεγνωσμενα το Marauder, τοτε παρτο. Λειτουργει αψογα.

Δημοσ.

το διαφορα εχουν τα μεμβρανης με τα μηχανικα;

ο αλλος προτεινει turbo-x και στην συνεχεια ρωταει τι ειναι το μηχανικο.... Ακαταλληλος.

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι για πληκτρολόγιο φωτιζόμενο για gaming & τυπική χρήση - πιο πολύ.

Το Razer Marauder Keyboard είναι καλό? Το έχω βρεί προσφορά στα 55 ευρώ...

Άλλες προτάσεις?

Ευχαριστώ!

Aφου θα το σταξεις το 50αρι εγω θα σου προτεινα να παρεις μηχανικο προσθετοντας 30 ευρω στο budget. Μπορεις να παρεις και καποιο μεταχειρισμενο απο τις αγγελιες στο insomnia εισαι και αθηνα κιολας κουτι θα σου ρθει η κατασταση...

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/341323-cm-storm-trigger-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF/

• Like 3
Δημοσ.

Το razer marauder 1 ηταν κλασεις καλυτερο γιαυτο θα σου συνιστουσα να πας σε κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-Flawless-%CE%9Cultimedia-Black-Keyboard-CG-2026M.htm

axaxax Πές μου οτι κάνεις πλάκα..

Δουλευεις στο πλαισιο σιγουρα!

Δημοσ.

Μπορει να εργαζομαι στο πλαισιο.δεν εχει να λεει αυτο.το πληκτρολογιο που εδειξα πεταει.μπορει να παει και σε κατι πιο ακριβο αλλα εγω προσπαθω να του γλυτωσω καποια χρηματα

Δημοσ.

Μπορει να εργαζομαι στο πλαισιο.δεν εχει να λεει αυτο.το πληκτρολογιο που εδειξα πεταει.μπορει να παει και σε κατι πιο ακριβο αλλα εγω προσπαθω να του γλυτωσω καποια χρηματα

Φιλε μου σορρυ χωρις να θελω να σε θιξω θα το τα εξης. Το πλαισιο απλα εισαγει κινεζικα προιοντα και τα ονομαζει Turbo-X. Μπορει να ειναι φτηνα, αλλα σιγουρα δεν ειναι αξιοπιστα. Οτι εχω αγορασει απο μαρκας Turbo-X απλα μου χαλασε χωρις καποια βαρια χρηση. Τα λεω αυτα εκ πειρας.

Προσεξε, δεν μιλαω για το Πλαισιο, μιλαω για τα Turbo-X ( Ισα ισα για το Πλαισιο μονο καλα λογια εχω να πω, εχω αγορασει πολλες φορες απο εκει και ειμαι ευχαριστημενος)

Δημοσ.

Και παλι αν ηταν να προτιναμε κατι φθηνο σιγουρα θα προτειναμε Microsoft ή Logitech που ειναι κορυφη σε χαμηλο budget,οχι Turbo X και ειδικα οχι εκθεσιακο κομματι....

Αλλωστε ακομα και σαν πωλητης να εισαι παντα δινεις βαση στις αναγκες του πελατη,και απο την στιγμη που ο πελατης το θελει κυριως για χρηση gaming πρεπει να του γινουν και οι αναλογες προτασεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...