Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω το xperia e και θα ήθελα να ρωτήσω μέσω του no-frills control ή το setcpu τι συχνότητες κλπ να βάλω έτσι ώστε το κινητό να μην 'αδειάζει' την μπαταρία γρήγορα? έχω περάσει μια kernel που το η μέγιστη συχνότητα είναι 1.80 mhz! έχω root το κινητό. να χρησιμοποιώ το setcpu ή το no-frills ?

Δημοσ.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην πειραξεις συχνοτητες..απλως αν σου εχει επιλογη βαλε αλλον governor σε powersave mode (μεσα απο ενα απο τα 2 προγραμματακια). Δεν χρειάζεται να κανείς το κινητό πιο αργό απλά και μόνο για να σωσεις μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα και να είναι αργό πλέον.. άντε να δω καμιά σειρά, να μπω facebook κλπ. οπότε θα προτιμούσα να κοιτάξω το θέμα με την μπαταρία και να σώσω αυτό πάρα τα κολλήματα.. οπότε τι συχνότητες λες να βάλω;

Δημοσ.

giannis97 επειδη θες να μπεις για τα καλα μεσα στα κακακια,παρολο που σου ειχα εξηγησει καποια πραγματα δεν καταλαβαινεις..anyway να σε πληροφορησω πως αν ανεβασεις την συχνοτητα της cpu θαχεις μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας=μικροτερη διαρκεια συνολικης μπαταριας ;)

Αν παρολαυτα ειτε τον αυξησεις ειτε τον μειωσεις μπορει να δεις και δυσλειτουργιες και ασταθεις ;)

καλα brickαρισματα ευχομαι :D

Δημοσ.

Αφου χρησιμοποιεις το κινητο για facebook και για καμια σειρα τι την θες την μεγαλη αυτονομια; Anyway και 600mhz να το πας, διαφορες στην μπαταρια περα απο μερικα λεπτακια δεν θα δεις, απο κει και κατω δεν αξιζει τον κοπο και μονο που θα περιμενεις με τις ωρες να λειτουργησει.. Μην κολλας σε τετοια πραγματα. 

Δημοσ.

χαχαχα. γιατί brick ? επίσης ευχαριστώ για την πληροφορία. 

PM ME 

έχεις δίκιο Γιώργο. έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο για την εξοικονόμηση μπαταρίας; δεν ανοίγω GPS ούτε την φωτεινότητα έχω στο τέρμα. αυτά τα κλασικά steps τα ακολουθώ. 

Δημοσ.

χαχαχα. γιατί brick ? επίσης ευχαριστώ για την πληροφορία. 

PM ME 

brick δεν νομιζω να φας με ενα downclock αλλα αν τα πειραζεις γενικα αυτα μπορει να καψεις τιποτα (με overclock). Γνωμη μου ειναι να το αφησεις ως εχειν το θεμα, και αν εχεις χρηματα πηγαινε σε κανενα κινητο με καλυτερη μπαταρια. (Btw δεν ξερω γιατι δεν σε καλυπτουν 1500mah σε τετοιο κινητο..)

• Like 1
Δημοσ.

brick δεν νομιζω να φας με ενα downclock αλλα αν τα πειραζεις γενικα αυτα μπορει να καψεις τιποτα (με overclock). Γνωμη μου ειναι να το αφησεις ως εχειν το θεμα, και αν εχεις χρηματα πηγαινε σε κανενα κινητο με καλυτερη μπαταρια.

σωστός. κοίτα κάτω από το προηγούμενο post τι σου έγραψα.

Δημοσ.

ρε γιανναρα δεν θα ξαναλεμε ετσι,οτι και να κανεις η καθε μπαταρια εχει συγκεκριμενη ισχυ,αν το κινητο το φορτιζεις 1 φορα την μερα εισαι καλα!αν του μαμας την μαμα τοτε θα το φορτιζεις 2-3 την μερα..συγκεκριμενα πραγμτα,δεν ειναι περιπλοκο να το καταλαβεις

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο (οτι δευτερευον κανεις θα δεις διαφορα λεπτων, ΑΝ φυσικα δεις διαφορα). Τωρα apps για battery saving ειναι βλεκειες. Τελεφταια λυση - αλλαγη ρομ. Αλλα και παλι τελικα δεν θα κανεις και τιποτα που να αξιζει τον κοπο.

Δημοσ.

Δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο (οτι δευτερευον κανεις θα δεις διαφορα λεπτων, ΑΝ φυσικα δεις διαφορα). Τωρα apps για battery saving ειναι βλεκειες. Τελεφταια λυση - αλλαγη ρομ. Αλλα και παλι τελικα δεν θα κανεις και τιποτα που να αξιζει τον κοπο.

χρησιμοποιώ το battery doctor, μια μικρή διαφορά βλέπω. μπα με όλες της rom που έχω περάσει στο xperia e το ίδιο πρόβλημα υπάρχει με την μπαταρία. έχεις να μου προτείνεις εσύ κάποια;

Δημοσ.

χρησιμοποιώ το battery doctor, μια μικρή διαφορά βλέπω. μπα με όλες της rom που έχω περάσει στο xperia e το ίδιο πρόβλημα υπάρχει με την μπαταρία. έχεις να μου προτείνεις εσύ κάποια;

οχι δεν εχω να προτεινω καποια. Το εχω παρατησει το αθλημα με τις ρομ απο τοτε που πηρα το nexus 5 αφου εχω υποστηριξη οση χρειαζομαι..

Δημοσ.

εσύ το nexus 5 έχεις ακόμα; πως σου φαίνεται;

Οταν λες ακομα τι εννοεις; Κινηταρα ειναι  και δεν χανει πουθενα (κατα την ταπεινη μου αποψη)

Δημοσ.

είπες από τότε που πήρα το nexus 5, νόμιζα πως μετά από αυτό άλλαξες γιαυτό το είπα. ναι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το κινητό αυτό. γρήγορο κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...