Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..!!Εχω το συστημα της υπογραφης και θα ηθελα να μου πειτε αν χρειαζομαι καποια αναβαθμιση στο pc μου κυριως για παιχνιδια assasins call of duty battlefield k.α!!μεχρι 400 ευρω...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις μεχρι τωρα εισαι οκ.Παρολα αυτα εγω θα σου προτεινα να πουλαγες Cpu και Gpu Και να πηγαινες σε 8320/8350 και R9 290 μερια,και αν δεν εχεις ηδη παρε και ενα Ssd.

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις μεχρι τωρα εισαι οκ.Παρολα αυτα εγω θα σου προτεινα να πουλαγες Cpu και Gpu Και να πηγαινες σε 8320/8350 και R9 290 μερια,και αν δεν εχεις ηδη παρε και ενα Ssd.

Na δωσω την καρτα γραφικων κανα 100 και + 400 να παρω μια καρτα γραφικων και ενα ssd 250G?

Δημοσ.

<p>Ssd αν δεν εχεις ναι ειναι παρα πολυ καλη αγορα.</p>

Μόνο αυτό χρειάζεσαι και όχι για τα παιχνίδια.

Για τα παιχνίδια και για του χρόνου είσαι οκ μια χαρά full.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα..!!Εχω το συστημα της υπογραφης και θα ηθελα να μου πειτε αν χρειαζομαι καποια αναβαθμιση στο pc μου κυριως για παιχνιδια assasins call of duty battlefield k.α!!μεχρι 400 ευρω...

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΘΕΣ !!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

Βάλε και SSD αν δεν έχεις !

• Like 5
Δημοσ.

Μόνο αυτό χρειάζεσαι και όχι για τα παιχνίδια.

Για τα παιχνίδια και για του χρόνου είσαι οκ μια χαρά full.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Ενταξυ μην τρελαθουμε κιολας που παιζει ολα τα τωρινα παιχνιδια η 7870 σε 1080P στα Full ....

Δημοσ.

Αναλόγως κ το παιχνίδι fulgore.αν είναι κακογραμμένο Π.χ.watch dogs

Γιατι και στην τελικη υπαρχουν καλογραμμενα παιχνιδια??? Αλλωστε τα μονα παιχνιδια Pc only ειναι τα Mmo και τα Moba και αυτα δεν μετρανε καν σε αυτα που κοιταμε.

0 6350 οντως ειναι αρκετα καλος,αλλα εγω ανεφερα τους Fx 83-- μιας και δεν ειναι υψηλο το κοστος μεταβασης. Σε γενικες γραμμες παντως καλη και χρηση η 7870 για τα τοτε χρηματα της(180ευρω)αλλα σε επιδοσεις πλεον ειναι πιο κατω και απο την R9 270x,και στα ιδια χρηματα με αυτην παιζει η ακομα δυνατοτερη R9 280. 

Αλλωστε ο ts αναφερει οτι διαθετει ηδη 400ευρω απο μονος του και αφου δεν εχει Ssd,μπορει να πουλησει την 7870 και τον 6350 και να αγορασει ενα 8320,ενα Ssd,120-240 και την R9 290.

Φυσικα υπαρχει και η επιλογη να κρατησει για τωρα τον 6350 και να αγορασει μονο Ssd και καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Δεν ειπα πως δεν με καλυπτει ο επεξεργαστης!!Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...Η καρτα που εβαλα στον συνδεσμο παρα πανω αξιζει τα λεφτα της..?

Δημοσ.

Δεν ειπα πως δεν με καλυπτει ο επεξεργαστης!!Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...Η καρτα που εβαλα στον συνδεσμο παρα πανω αξιζει τα λεφτα της..?

Το e-shop έχει την R9 290X  προσφορά στα 310€ ! Για ρίξε μια ματιά .

http://www.e-shop.gr/vtx3d-radeon-r9-290x-x-edition-v2-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510021

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...