Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και κάτι ημέρες ξαφνικά κρασάρει ο ff και μου πετάει συνέχεια αυτό το μήνυμα, Κάνω format αλλά πάλι τα ίδια...απο τι μπορεί να είναι αυτό ρε παιδιά?

image.jpg

Δημοσ.

Μου το έκανε και μένα μόνο σε 2-3 συγκεκριμένα site. Δεν βρήκα λύση για αυτό και είχα τον chrome μόνο για αυτό. !!

Δημοσ.

Δοκίμασε να ανοίγεις αντί για καρτέλες, ξεχωριστά παράθυρα. Δηλαδή 3 φορές θα ανοίξεις το Mozilla για 3 διαφορετικές σελίδες.

Κουραστικό το ξέρω, αλλά όποιο παράθυρο κρασάρει, αυτή η σελίδα σου βγάζει πρόβλημα. 

Οπότε θα ξέρεις προς τα που να ψαχτείς.

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα θα το κάνω και αμα κρασάρει σε κάποια σελίδα τι κάνω?

Ανοιξα 8 διαφορετικά παράθυρα απο διάφορα site. Κράσαραν όλα με την μια... τι να πώ.

Δημοσ.

Ολα αυτα τα προβλήματα που αναφέρετε θα ηταν ανύπαρχτα αν αντι για windows είχατε linux

Πόσο άσχετο είναι τώρα αυτό? Troll ftw?

Δημοσ.

Πόσο άσχετο είναι τώρα αυτό? Troll ftw?

Που ακριβώς βλέπεις το άσχετο και το troll. για τον ff μιλαμε? Σου λεω λοιπον οτι για ολα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρετε δεν φταίει ο ff αλλα το windows

Δημοσ.

Που ακριβώς βλέπεις το άσχετο και το troll. για τον ff μιλαμε? Σου λεω λοιπον οτι για ολα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρετε δεν φταίει ο ff αλλα το windows

Το ότι προσπαθείς να "γυρίσεις" ένα ποστ στη συζήτηση μεταξύ linux και windows εσύ το βρίσκεις φυσιολογικό? Και πως θα τον βοηθήσει αυτό από την στιγμή που έχει windows? Μήπως να το γυρίσει σε linux ? 

Δημοσ.

Το ότι προσπαθείς να "γυρίσεις" ένα ποστ στη συζήτηση μεταξύ linux και windows εσύ το βρίσκεις φυσιολογικό? Και πως θα τον βοηθήσει αυτό από την στιγμή που έχει windows? Μήπως να το γυρίσει σε linux ? 

Δεν προσπαθώ να γυρισω τίποτα, το θέμα είναι ο ff, δεν λεει πουθενά ff με πρόβλημα σε windows και εγω σου ανέφερα οτι σε linux λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως προβλημα

Οσοι κατάλαβαν καταλαβαν

Δημοσ.

Δεν προσπαθώ να γυρισω τίποτα, το θέμα είναι ο ff, δεν λεει πουθενά ff με πρόβλημα σε windows και εγω σου ανέφερα οτι σε linux λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως προβλημα

Οσοι κατάλαβαν καταλαβαν

Το screenshot το είδες?

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν δουλέψει αυτό που είπα, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλα τα addons και κοίτα αν στο κάνει.

Αν δεν στο κάνει σημαίνει ότι κάποιο addon σου δημιουργεί πρόβλημα, οπότε αυτό που κάνεις είναι να τα ενεργοποιείς ένα ένα ώσπου να εντοπίσεις αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα.

Αν εξακολουθεί να σου παρουσιάζει το πρόβλημα τότε δοκίμασε να κάνεις reset τον ff

Αν πάλι δεν δουλέψουν τα παραπάνω τότε δοκίμασε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...