billst21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και κάτι ημέρες ξαφνικά κρασάρει ο ff και μου πετάει συνέχεια αυτό το μήνυμα, Κάνω format αλλά πάλι τα ίδια...απο τι μπορεί να είναι αυτό ρε παιδιά?
GBorb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μου το έκανε και μένα μόνο σε 2-3 συγκεκριμένα site. Δεν βρήκα λύση για αυτό και είχα τον chrome μόνο για αυτό. !!
billst21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιό είναι γιατί έχω μόνιμα 7 με 8 καρτέλες ανοιχτές.
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να ανοίγεις αντί για καρτέλες, ξεχωριστά παράθυρα. Δηλαδή 3 φορές θα ανοίξεις το Mozilla για 3 διαφορετικές σελίδες. Κουραστικό το ξέρω, αλλά όποιο παράθυρο κρασάρει, αυτή η σελίδα σου βγάζει πρόβλημα. Οπότε θα ξέρεις προς τα που να ψαχτείς.
billst21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Κανένα πρόβλημα θα το κάνω και αμα κρασάρει σε κάποια σελίδα τι κάνω? Ανοιξα 8 διαφορετικά παράθυρα απο διάφορα site. Κράσαραν όλα με την μια... τι να πώ.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ολα αυτα τα προβλήματα που αναφέρετε θα ηταν ανύπαρχτα αν αντι για windows είχατε linux
GBorb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ολα αυτα τα προβλήματα που αναφέρετε θα ηταν ανύπαρχτα αν αντι για windows είχατε linux Πόσο άσχετο είναι τώρα αυτό? Troll ftw?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πόσο άσχετο είναι τώρα αυτό? Troll ftw? Που ακριβώς βλέπεις το άσχετο και το troll. για τον ff μιλαμε? Σου λεω λοιπον οτι για ολα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρετε δεν φταίει ο ff αλλα το windows
Gtr34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Στην μπάρα διευθύνσεων γράψτε about:crashes, πιθανόν να σας δώσει πληροφορίες για την αιτία. 2
GBorb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Που ακριβώς βλέπεις το άσχετο και το troll. για τον ff μιλαμε? Σου λεω λοιπον οτι για ολα τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρετε δεν φταίει ο ff αλλα το windows Το ότι προσπαθείς να "γυρίσεις" ένα ποστ στη συζήτηση μεταξύ linux και windows εσύ το βρίσκεις φυσιολογικό? Και πως θα τον βοηθήσει αυτό από την στιγμή που έχει windows? Μήπως να το γυρίσει σε linux ?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το ότι προσπαθείς να "γυρίσεις" ένα ποστ στη συζήτηση μεταξύ linux και windows εσύ το βρίσκεις φυσιολογικό? Και πως θα τον βοηθήσει αυτό από την στιγμή που έχει windows? Μήπως να το γυρίσει σε linux ? Δεν προσπαθώ να γυρισω τίποτα, το θέμα είναι ο ff, δεν λεει πουθενά ff με πρόβλημα σε windows και εγω σου ανέφερα οτι σε linux λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως προβλημα Οσοι κατάλαβαν καταλαβαν
GBorb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δεν προσπαθώ να γυρισω τίποτα, το θέμα είναι ο ff, δεν λεει πουθενά ff με πρόβλημα σε windows και εγω σου ανέφερα οτι σε linux λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως προβλημα Οσοι κατάλαβαν καταλαβαν Το screenshot το είδες? 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Σου βρήκα μια λύση εδώ. πρέπει να κάνεις update το Shockwave Flash.
billst21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εχω μισή ώρα τώρα και δεν μου έχει κάνει τίποτα. Γιά να δούμε ρε Χάρη...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 αν δεν δουλέψει αυτό που είπα, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλα τα addons και κοίτα αν στο κάνει. Αν δεν στο κάνει σημαίνει ότι κάποιο addon σου δημιουργεί πρόβλημα, οπότε αυτό που κάνεις είναι να τα ενεργοποιείς ένα ένα ώσπου να εντοπίσεις αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα. Αν εξακολουθεί να σου παρουσιάζει το πρόβλημα τότε δοκίμασε να κάνεις reset τον ff Αν πάλι δεν δουλέψουν τα παραπάνω τότε δοκίμασε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα