vagpap Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα, υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε το Norton Antivirus 2002 να μην μου υπενθυμίζει κάθε λίγο και λιγάκι να κάνω update στα virus data files του? Δεν έχω ενεργοποιήσει το LiveUpdate του, αλλά δεν βρίσκω και κάπου μια παρόμοια με το πρόβλημά μου επιλογή... Ευχαριστώ
vagos789 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 katarxhn an den kaneis update,tote einai axrhsto. kata deuteron,exei rithmish na sto ypenthimizei kathe 14 meres,den einai kai toso syxno.(otan sou vgazei thn ypenthimisi,se rotaei pote theleis na sto pei pali)
androu Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 kai kata trito vale to 2003 i.. to 2004 pou vgike tora.. to 2002 den nomizo oti xrisimeuei se tpt pia. i to exeis i oxi sxedon to idio kanei
damdim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Options --> Other --> Miscellaneous --> Alert me on start-up, if my virus protection is out of date
vagpap Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Ευχαριστώ πολύ damdim. Όσο για το αν είναι άχρηστο ή όχι, σπίτι έχω το 2001 και είναι μια χαρά (με τελευταίο virus data file). Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να παίρνουμε κάθε φορά ότι νέο βγάζουν οι εταιρίες. Άσε που για το γραφείο το έχω αγορασμένο το 2002 και δεν μπορώ κάθε φορά που βγάζουν νέα έκδοση να την αγοράζω... Στο σπίτι έχω σύστημα K6-2@500 με RageFuryPro κάρτα γραφικών αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά... Αυτά
kage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 εκτος των αλλων τα ta norton einai baria... ειδικα μετα το 2002...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.