Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχει ο υπολογιστής μου. Μια μέρα ξαφνικά αργούσε να ανοίξει για μια βδομάδα περίπου τον ανοίγω δεν έκανε τίποτα αναβοσβήνε το λαμπάκι της οθόνης και άνοιγε μετά από 4 ώρες. .. πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής παίζει να φταιει η μπαταρία στη μητρικη; ο σκληροσ δισκος η κάρτα γραφικων; να πω πως είναι τουλάχιστον δέκα χρόνων μηχάνημα οπότε αξίζει να το ψάξω και να το φτιάξω η να πάρω αλλον; δεν είναι δικός μου και η χρήση που προορίζεται είναι για απλό σερβίρισμα και κάνα βίντεο στο youtube

Σερβιρισμα= σερφαρισμα

Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι το τροφοδοτικό. Κατά 90% αυτό φταίει αφού σου έκανε τέτοια ιστορία.

Δημοσ.

Κοίτα, teenager pc μόνο για σερβίρισμα κάνει, μεταξύ μας. Του βγάζεις το πλαστικό του κουτιού και σερβίρεις αναψυκτικά και καναπεδάκια. Πάλι καλά που σου κράτησε πάνω από 10 χρόνια. Εμένα τα τίναξε στα 9.

Ωστόσο, όταν λες ότι δεν ανοίγει, εννοείς ότι δεν παρουσιάζει το παραμικρό ίχνος λειτουργίας; Δε γυρίζει κανένα ανεμιστηράκι, δεν ανάβει κανένα λαμπάκι, δε κάνει κανέναν ήχο;

• Like 2
Δημοσ.

Αν Δεν ανάβει καν τότε το πρώτο που κοιτάς είναι τροφοδοτικο.Τώρα αν σε καλύπτει το συγκεκριμενο pc για τις ανάγκες σου με 40 ευρω βάζεις ένα καινούργιο που θα σε υπερκαλύπτει.ΟΜΩΣ πρώτα να βεβαιωθείΣ ότι είναι τροφοδοτικο.ΕΧΕΙΣ κάποιο άλλο ή μπορεις να δανειστεις?

Δημοσ.

Θα βρω ενα αν ειναι κ θα αλλαξω τροφοδοτικο και θα δω το πολυ πολυ να παρω καμια μοναδα τι να πω ειναι αρκετα παλιοσ διπυρινοσ μεν παλιοσ ομωσ δε

Κοίτα, teenager pc μόνο για σερβίρισμα κάνει, μεταξύ μας. Του βγάζεις το πλαστικό του κουτιού και σερβίρεις αναψυκτικά και καναπεδάκια. Πάλι καλά που σου κράτησε πάνω από 10 χρόνια. Εμένα τα τίναξε στα 9.

Ωστόσο, όταν λες ότι δεν ανοίγει, εννοείς ότι δεν παρουσιάζει το παραμικρό ίχνος λειτουργίας; Δε γυρίζει κανένα ανεμιστηράκι, δεν ανάβει κανένα λαμπάκι, δε κάνει κανέναν ήχο;

τιποτα νεκρα τελειωσ ε θα το κανω σερβις αυτοματο χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...