qsis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Στα insomnia english αυτό "We think people are going to use it so much you will end up charging it daily" μεταφράζεται απλά ως "Το Apple Watch θα χρεάζεται καθημερινή φόρτιση". Στα αγγλικά πάντως μεταφράζεται ως "Νομίζουμε πως ο κόσμος θα το χρησιμοποιεί τόσο πολύ που θα αναγκάζεται να το φορτίζει καθημερινά". Το ένα με το άλλο δεν έχει καμία σχέση. Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα;Μα θα έχει άπειρες επιλογές στο θέμα του μπρασελέ όπως βλέπω.Όσους μεταλλικούς έχω δει δε μου αρέσει κάποιος
DJTaurus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ανανεώθηκε η σελίδα για το Apple Watch. H πρώτη γενιά θα εστιάσει σε 3 τομείς: Timekeeping, Communication & Health n Fitness To mute an incoming call, just cover Apple Watch with your hand. What will notifications look like? Notifications are split into two categories: Short Look and Long Look notifications. Short Look notifications contain minimal information, in part to preserve your privacy: It just displays the app icon, a quick title such as "New Message" or "New Photo", and the title of the app in the program's primary color. If the user raises their wrist or taps on the Short Look notification, a Long Look notification appears. Long Looks are more detailed: You'll see the app icon and title at the top (in what Apple is calling the "sash"), followed by custom-designed content that displays the notification itself, along with up to four actions you can take (like replying or commenting) and a button for dismissing the notification. Oι νέες πληροφορίες εδώ.
leonidas_fs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ήμουν απο τους πρώτους που κράζαν τα smart -watch. Αντε να βγει και αυτό, να πατώσει και να εξαφανιστούν όλα μαζι! Απορώ ποιος καραγκιόζης θα φοράει smart watch!! ΥΓ: Εξαιρώ κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο, όπως για fitness, τρέξιμο κτλ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ήμουν απο τους πρώτους που κράζαν τα smart -watch. Αντε να βγει και αυτό, να πατώσει και να εξαφανιστούν όλα μαζι! Απορώ ποιος καραγκιόζης θα φοράει smart watch!! [...] Δεν έχω καμία συμπάθεια για τα smart watches (οποιασδήποτε εταιρείας) γιατί, τουλάχιστον προς το παρόν και όσον αφορά εμένα, τα βρίσκω μη πρακτικά και υπερβολικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος φορέσει smart watch είναι καραγκιόζης, λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς δεν βλάπτει... [...] ΥΓ: Εξαιρώ κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο, όπως για fitness, τρέξιμο κτλ Κι εκεί δεν χρειάζεσαι smart watch, χρειάζεσαι έναν activity tracker, όπως το Withings Pulse, το Misfit Shine, το Jawbone Up...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχω καμία συμπάθεια για τα smart watches (οποιασδήποτε εταιρείας) γιατί, τουλάχιστον προς το παρόν και όσον αφορά εμένα, τα βρίσκω μη πρακτικά και υπερβολικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος φορέσει smart watch είναι καραγκιόζης, λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς δεν βλάπτει... Κι εκεί δεν χρειάζεσαι smart watch, χρειάζεσαι έναν activity tracker, όπως το Withings Pulse, το Misfit Shine, το Jawbone Up... Είμαι λοιπόν ένας από αυτούς που εδώ και κάνα μήνα φοράνε ένα smartwatch (sony smartwatch3). Ενώ τα θεωρούσα άχρηστα, πλεον μάλλον διαφωνώ. Η συσκευή είναι σε μέγεθος όσο το κανονικό μου ρολόι και τη φοράω συνεχώς οπως και όλα τα ρολόγια μου (ακόμη και όταν κοιμάμαι) και επιπλέον είναι πλήρως αδιάβροχη κλπ κλπ. Οι ειδοποιήσεις με βολεύουν αφάνταστα μιας και δεν χρειάζεται να ψάχνω συνεχώς το κινητό, ενώ ειδικά όταν κινούμαι έξω έχω πλεον το κινητό μέσα στην τσάντα στην πλάτη μου και όχι κάπου πιο πρόχειρα για να το ελέγχω όταν έχω εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις κλπ. Η συσκευή λοιπόν είναι στην τσάντα, ακούω τη μουσική μου από το stereo bt headset και έχω πρόσβαση σε όλες τις ειδοποιήσεις μέσα από το "ρολόι". Επιπλέον χειρίζομαι τις βασικές λειτουργίες μέσα από αυτό. Δεν λέω πως είναι μια απαραίτητη συσκευή αλλά στην περίπτωσή μου μιας και κινούμαι έξω καθημερινά, με "βόλεψε" σημαντικά. Η φόρτιση γίνεται κάθε 48 ώρες (με συνεχόμενη χρήση και ανοιχτά notifications κλπ) και δεδομένου πως για να φορτίσει πλήρως χρειάζονται περιπου 20-25 λεπτά, δεν μπορώ να πω πως με απασχολεί ιδιαίτερα ή με εκνευρίζει. Το android wear τα πάει καλά, αλλά ακόμη βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και δεν έχει όλες αυτές τις προσεγμένες λεπτομέρειες που ανέκαθεν είχε η apple. Εκτιμώ λοιπόν πως το apple watch θα είναι ακόμη πιο πρακτικο και εντυπωσιακό μιας και θα έχει από την πρώτη μέρα τεράστια υποστήριξη από developers κλπ. Το android wear έχει ελάχιστες εφαρμογές περά από τις default από την google και οι περισσότερες περιορίζονται μόνο σε watch faces και "αισθητικές παρεμβάσεις".
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Περισσοτερες καινουριες λεπτομερειες για το iwatch στο επισημο site : Site: LEARN ABOUT APPLE WATCH
Omnigeek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα της φόρτισης πάντως πρόκειται να λυθεί στο προσεχές μέλλον. Υπάρχουν ήδη υλοποιήσεις που επιτρέπουν απομακρυσμένη μεταφορά ενέργειας: MagMIMO: MIT’s new long-range wireless charging tech that works like WiFi Στο μέλλον οι αποστάσεις θα μεγαλώσουν αρκετά και θα μπορούν να καλύπτουν αρκετές δεκάδες τετραγωνικά. Μαζί με τις νανομπαταρίες λιθίου και τους υπερπυκνωτές θα πάμε στο πλήρως wireless χωρίς καλώδια, φορτιστές, κτλ.
Jophiel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Στα insomnia english αυτό "We think people are going to use it so much you will end up charging it daily" μεταφράζεται απλά ως "Το Apple Watch θα χρεάζεται καθημερινή φόρτιση". Στα αγγλικά πάντως μεταφράζεται ως "Νομίζουμε πως ο κόσμος θα το χρησιμοποιεί τόσο πολύ που θα αναγκάζεται να το φορτίζει καθημερινά". Το ένα με το άλλο δεν έχει καμία σχέση. Αυτό μάλιστα! Είναι marketing στο στυλ της Apple!...
Tragic! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Που να δείτε τύπους με κινέζικα "smart" watch με καλωδιομενο χερι και power bank να εξέχει απ την κωλοτσεπη. Όλα τα λεφτά, true story.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα