_filippos_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 έτσι λέγαν στην αρχή και για το ipad και στην πορεία έγινε κατηγορία απο μονο του στην αγορά. Η ιστορία κ ο χρόνος θα δείξουν τι θα γινει και με αυτό το προϊόν. 6
qsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Περισσότερο με ενοχλεί το βάλε βγάλε. Θα πρέπει κάθε μέρα να το βάζεις και να το βγάζεις. ε καλά δε μπορείς να φοράς ένα ρολόι συνεχόμενα 24ωρα, θα σου κοπεί το αίμα βέβαια προς υπεράσπιση της apple θα πω ότι η λύση με τη μαγνητική φόρτιση που επέλεξαν είναι αρκετά πιο "ξεκούραστη" σε σχέση με το να είχε βύσμα, κρίμα που ακόμα να βάλουν κάτι τέτοιο και στα κινητά τους και θα κάθεται ακόμα ο κόσμος να ασχολείται με καλωδιάκια και παπαρίτσες
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γιατί να σου κοπεί το αίμα; Τόσο σφιχτό είναι;
Oxygene Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να το φορτίζεις μαζί με τον καρπό του χεριού και να λες "έχω βύσμα" 8
Diver_Gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Άμα δεν βρεθεί λύση με το θέμα τις μπαταρίας και καθημερινή -μέρα παρά μέρα φόρτιση το όλο εγχείρημα προσωπικά για μένα είναι Fail . 1
mikelamar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Έξυπνα ρολόγια που θέλουν καθημερινή φόρτιση ειναι το λιγότερο μπούρδες κι ας ειναι Apple Lg Samsung BMW HTC κι ότι άλλο θέλουν. 25€ Casio με μπαταρία για 10 χρόνια για καταδύσει 200m, για αναβάσεις σε χιονισμένα βουνά κι αν χαλάσει το πετάς και παίρνεις άλλο. Sent from my iPhone using Insomnia 3
manosfp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δε σφάξανε... Θα γίνω σκλάβος του ρολογιού μου;;; 1
qsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γιατί να σου κοπεί το αίμα; Τόσο σφιχτό είναι; Εμένα πάντως τα ρολόγια με κουράζουν μετά από κάποια ώρα, φοράω διαρκώς έξω από το σπίτι, αλλά μέσα σε αυτό τα βγάζω Να κοιμηθώ με ρολόι ούτε λόγος, μόνο στο στρατό το έχω κάνει αυτό όπως και να χει δεν είναι παράλογο να βγάζεις μια φορά τη μέρα το ρολόι σου, το θέμα είναι να μη μένει μες στη μέρα καθώς και ότι θα έχεις άλλη μια συσκευή να φορτίσεις εγώ πάντως συνεχίζω και έχω την άποψη ότι αυτή η κατηγορία συσκευών δε θα πιάσει παρά και το γεγονός ότι μπήκε η apple στο παιχνίδι
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Η λύση είναι Arc Reactor Πάντως αυτά είναι ζητήματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί, πριν βγει στην κυκλοφορία το ρολόι.
haris013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γιατι δεν βγάζουν εναν υβριδικό μηχανισμό κινετικ και σολαρ ώστε να φορτίζει αυτόματα το ρολοι? Να βελτιωσουν την καταναλωση και με αυτους τους μηχανισμούς να παρατηνεται η αυτονομια ώστε να μην χρειάζεται κάθε μέρα φορτισμα 1
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εμένα πάντως τα ρολόγια με κουράζουν μετά από κάποια ώρα, φοράω διαρκώς έξω από το σπίτι, αλλά μέσα σε αυτό τα βγάζω Να κοιμηθώ με ρολόι ούτε λόγος, μόνο στο στρατό το έχω κάνει αυτό όπως και να χει δεν είναι παράλογο να βγάζεις μια φορά τη μέρα το ρολόι σου, το θέμα είναι να μη μένει μες στη μέρα καθώς και ότι θα έχεις άλλη μια συσκευή να φορτίσεις εγώ πάντως συνεχίζω και έχω την άποψη ότι αυτή η κατηγορία συσκευών δε θα πιάσει παρά και το γεγονός ότι μπήκε η apple στο παιχνίδι Εγώ θέλω το ρολόι να μην το βγάζω ακόμα και όταν κάνω μπάνιο πάντως. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ούτε και γω το βγάζω ποτέ το ρολόι απο το χέρι και είναι και με μεταλλικό μπρασελέ κλπ... 1
NickTG Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ε καλά δε μπορείς να φοράς ένα ρολόι συνεχόμενα 24ωρα, θα σου κοπεί το αίμα Το ρολόι μου πριν χαλάσει το φορούσα συνεχόμενα κάποια χρόνια. 2
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτός ο πρώτος θα είναι προφανώς κατασκευαστής μπαταριών, μιας και και μόνο απο κει θα ξεκινήσει κάτι τέτοιο. Λογικά εκτιμώ πως δεν θα έχουμε σύντομα μπαταρίες με τεράστια αυτονομία αλλά με ταχύτατη φόρτιση (να φορτίζουν πλήρως ας πούμε σε ελάχιστα λεπτά)! δεν ειναι σιγουρο, μπορει να ερθει απο καποιο πανεπιστημιο, η καποιον εφευρετη, η καποιον επιστημονα που εκανε μια σημαντικη ανακαλυψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα