Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι λέγαν στην αρχή και για το ipad και στην πορεία έγινε κατηγορία απο μονο του στην αγορά.

Η ιστορία κ ο χρόνος θα δείξουν τι θα γινει και με αυτό το προϊόν.

• Like 6
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περισσότερο με ενοχλεί το βάλε βγάλε. Θα πρέπει κάθε μέρα να το βάζεις και να το βγάζεις.

ε καλά δε μπορείς να φοράς ένα ρολόι συνεχόμενα 24ωρα, θα σου κοπεί το αίμα

βέβαια προς υπεράσπιση της apple θα πω ότι η λύση με τη μαγνητική φόρτιση που επέλεξαν είναι αρκετά πιο "ξεκούραστη" σε σχέση με το να είχε βύσμα, κρίμα που ακόμα να βάλουν κάτι τέτοιο και στα κινητά τους και θα κάθεται ακόμα ο κόσμος να ασχολείται με καλωδιάκια και παπαρίτσες 

Δημοσ.

Άμα δεν βρεθεί λύση με το θέμα τις μπαταρίας και καθημερινή -μέρα παρά μέρα φόρτιση το όλο εγχείρημα προσωπικά για μένα είναι Fail .

• Like 1
Δημοσ.

Έξυπνα ρολόγια που θέλουν καθημερινή φόρτιση ειναι το λιγότερο μπούρδες κι ας ειναι Apple Lg Samsung BMW HTC κι ότι άλλο θέλουν.

25€ Casio με μπαταρία για 10 χρόνια για καταδύσει 200m, για αναβάσεις σε χιονισμένα βουνά κι αν χαλάσει το πετάς και παίρνεις άλλο.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί να σου κοπεί το αίμα; Τόσο σφιχτό είναι;

Εμένα πάντως τα ρολόγια με κουράζουν μετά από κάποια ώρα, φοράω διαρκώς έξω από το σπίτι, αλλά μέσα σε αυτό τα βγάζω

Να κοιμηθώ με ρολόι ούτε λόγος, μόνο στο στρατό το έχω κάνει αυτό

όπως και να χει δεν είναι παράλογο να βγάζεις μια φορά τη μέρα το ρολόι σου, το θέμα είναι να μη μένει μες στη μέρα καθώς και ότι θα έχεις άλλη μια συσκευή να φορτίσεις

εγώ πάντως συνεχίζω και έχω την άποψη ότι αυτή η κατηγορία συσκευών δε θα πιάσει παρά και το γεγονός ότι μπήκε η apple στο παιχνίδι 

Δημοσ.

Γιατι δεν βγάζουν εναν υβριδικό μηχανισμό κινετικ και σολαρ ώστε να φορτίζει αυτόματα το ρολοι?

Να βελτιωσουν την καταναλωση και με αυτους τους μηχανισμούς να παρατηνεται η αυτονομια ώστε να μην χρειάζεται κάθε μέρα φορτισμα

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως τα ρολόγια με κουράζουν μετά από κάποια ώρα, φοράω διαρκώς έξω από το σπίτι, αλλά μέσα σε αυτό τα βγάζω

Να κοιμηθώ με ρολόι ούτε λόγος, μόνο στο στρατό το έχω κάνει αυτό

όπως και να χει δεν είναι παράλογο να βγάζεις μια φορά τη μέρα το ρολόι σου, το θέμα είναι να μη μένει μες στη μέρα καθώς και ότι θα έχεις άλλη μια συσκευή να φορτίσεις

εγώ πάντως συνεχίζω και έχω την άποψη ότι αυτή η κατηγορία συσκευών δε θα πιάσει παρά και το γεγονός ότι μπήκε η apple στο παιχνίδι 

Εγώ θέλω το ρολόι να μην το βγάζω ακόμα και όταν κάνω μπάνιο πάντως.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

ούτε και γω το βγάζω ποτέ το ρολόι απο το χέρι και είναι και με μεταλλικό μπρασελέ κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

ε καλά δε μπορείς να φοράς ένα ρολόι συνεχόμενα 24ωρα, θα σου κοπεί το αίμα

Το ρολόι μου πριν χαλάσει το φορούσα συνεχόμενα κάποια χρόνια. :D 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός ο πρώτος θα είναι προφανώς κατασκευαστής μπαταριών, μιας και και μόνο απο κει θα ξεκινήσει κάτι τέτοιο. Λογικά εκτιμώ πως δεν θα έχουμε σύντομα μπαταρίες με τεράστια αυτονομία αλλά με ταχύτατη φόρτιση (να φορτίζουν πλήρως ας πούμε σε ελάχιστα λεπτά)!

δεν ειναι σιγουρο, μπορει να ερθει απο καποιο πανεπιστημιο, η καποιον εφευρετη, η καποιον επιστημονα που εκανε μια σημαντικη ανακαλυψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...