jokerakias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα!προσπαθώ να κάνω σε laptop toshiba format δοκίμασα όλους τους γνωστούς συνδυασμούς αλλά τζίφος και έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω μια καθαρή εγκατάσταση αλλά μάταια εκανα delete ,clean απο cmd και απο το προγραμμα εγκατάστασης των windows αλλά τίποτα μου βγάζει το εξής μήνυμα "windows cannot be installed to this disk. this computers hardware may not support booting to this disk ensure that the disks controller is enabled in the computers bios menu" η πλάκα είναι οτι τον δίσκο τον έβαλα σ ένα netbook και προχώρησε κανονικά την εγκατάσταση α και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι στο bios (laptop) μου εμφανίζει στον hdd την εξής ένδειξη " !HDD1/SSD1 " κάτι που δεν μου εμφανίζετε στο netbook (δλ. το ! ή κλειδί δεν μπορω να πω ξεκάθαρα) καμιά βοήθεια??
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 δοκιμασε με αλλο δισκο, η βαλε το δισκο καπου αλλου και κανε διαμορφωση.
Euclides Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τι laptop έχεις? Μήπως έχει κάποιον μικρής χωρητικότητας mSATA SSD που χρησιμοποιείται σαν cache και απενεργοποίησες στο BIOS το Intel Rapid Start Technology? Σε αυτή την περίπτωση, μήπως η εγκατάσταση δεν γίνεται γιατί πας να την κάνεις στον SSD και δεν υπάρχει αρκετός χώρος?
jokerakias Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τι laptop έχεις? Μήπως έχει κάποιον μικρής χωρητικότητας mSATA SSD που χρησιμοποιείται σαν cache και απενεργοποίησες στο BIOS το Intel Rapid Start Technology? Σε αυτή την περίπτωση, μήπως η εγκατάσταση δεν γίνεται γιατί πας να την κάνεις στον SSD και δεν υπάρχει αρκετός χώρος? όχι το έψαξα και αυτό...λοιπον το βρήκα.... μου έκανε τρομερή εντύπωση το θαυμαστικό δίπλα στον hdd απο τα πολλά βιντεάκια που είδα ένας επιχείρησε να προσπεράσει το κλείδωμα τουθ σκληρού βγαζοντάς τον και περνώντας τα bios τον ξανακούμπωνε α το έκανα και εγώ και απο τότε εξαφανίστηκε το θαυμαστικό και προχώρησε κανονικά η εγκατάσταση.... κουλό τελείως ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
george-7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια ! εχω και εγω παρομοιο προβλημα ! εχω τον Toshiba Satellite L505-13N και δεν μπορω να του κανω φορματ. Οταν μπαινω στο setup μπευρδευομαι με τις τοσες πολλες επιλογες. Καποτε που ειχα κανει φορματ ηταν πολυ ευκολο ! Ξερει κανενας να με κατευθυνει οπως θα εκανε ενας δασκαλος σε ενα παιδι της πρωτης δημοτικου ? Εχω ενα cd - αντιγραφο ασφαλειας των Windows 7-64bit οπου εχουν αποθηκευτει οι αλλαγες μεχρι και την 1η ή 2η μερα απο τοτε που πηρα το laptop. Επισης, εχω και 2 cd με τα Windows 7 -32bit, αλλα θα προτιμουσα των 64bit. σας ευχαριστω πολυ εκ τω προτερων !
quantium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα, βαζετε το δισκακι με το λειτουργικο που προτειματε.. ανοιγετε με το κουμπι το μηχανημα και μολις ανοιξει πατατε το F12 θα σας εμφανισει τη δυνατοτητα να εκκινησετε το μηχανημα απο το δισκακι dvd-cdrom το επιλεγεται και enter αρχιζει η εγκατασταση μετα απο λιγο θα σας δειξει ολα τα διαμερισματα που ειναι διαμορφωμενα απο πριν..θα τα σβησετε απο το καταλληλο μενου ενα ενα και μολις γινουν ενας εννοιαιος χωρος θα τον επιλεξετε και θα πατε παρακατω μετα θα περιμενετε μεχρι να τελειωσει η διαδικασια.. και εισται ετοιμος απο λειτουργικο...εδω εχει και με εικονα τη διαδικασια..apo to 1:30 kai meta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα