Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φορουμ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να φτιάξω ένα νέο pc μιας και έκανα υπομονή τόσο καιρό μέχρι να τελειώσω το στρατό και τώρα που τελείωσα είναι ευκαιρία. λοιπόν για να μπω στο ψητό:

Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1500

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:aegisub,mkvtoolnix

Στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη;  Όχι

Στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι; Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα; Δεν έχω προβλημά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο; θα το συναρμολογήσω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο; Έχω  windows 7 64bit
Ευχαριστώ

Το ποσό δεν με νοιάζει το θέμα είναι να φτιάξει ότι καλύτερο μπορώ για να μου κρατήσει για καιρό και να μην με κόβει πουθενά αρκεί να πιάσουν τόπο τα λεφτά 

Δημοσ.

οκ το ποσό που έχω είναι 1500 ευρώ απλά αν μπορώ να φτιάξω ένα καλό πισι με 1000 ευρώ και να μου μείνουν τα 500 οκ αλλα αν μπορώ να φτίαξω με 1500 ένα καλύτερο πισι τότε ας χρησιμοποιήσουμε όλο το ποσό

Δημοσ.

οκ το ποσό που έχω είναι 1500 ευρώ απλά αν μπορώ να φτιάξω ένα καλό πισι με 1000 ευρώ και να μου μείνουν τα 500 οκ αλλα αν μπορώ να φτίαξω με 1500 ένα καλύτερο πισι τότε ας χρησιμοποιήσουμε όλο το ποσό

1000 συγνωμη αλλα τωρα το παραπανω ειναι σοβαρη απαντηση??? Δηλαδη λες οτι με 1500ευρω δεν ειναι λογικο να φτιαξεις ενα καλυτερο pc(βλεπε καλυτερη καρτα γραφικων/cpu κλπ) απο οτι με 1000ευρω???

Τελος παντων εγω κραταω το πρωτο που γραφεις για τα 1000ευρω και σου προτεινω να δεις αυτο http://www.insomnia.gr/topic/546098-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1utocad14-%CF%83%CF%84%CE%B1-1000-1200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/

Δημοσ.

1000 συγνωμη αλλα τωρα το παραπανω ειναι σοβαρη απαντηση??? Δηλαδη λες οτι με 1500ευρω δεν ειναι λογικο να φτιαξεις ενα καλυτερο pc(βλεπε καλυτερη καρτα γραφικων/cpu κλπ) απο οτι με 1000ευρω???

Τελος παντων εγω κραταω το πρωτο που γραφεις για τα 1000ευρω και σου προτεινω να δεις αυτο http://www.insomnia.gr/topic/546098-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1utocad14-%CF%83%CF%84%CE%B1-1000-1200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/

εχεις δικιο απλα ξερεις γιατι το εγραψα αυτο επειδη εριξα μια ματια στα ποστ και πολυ λενε οτι 1000 ευρω ειναι καλα για πισι και τα παραπανω υπερβολη αλλοι λενε 1300 και εχω μπερδευτει και εγω γιαυτο το ειπα. μπορεις να μου κανεις μια συνθεση?

Δημοσ.

εχεις δικιο απλα ξερεις γιατι το εγραψα αυτο επειδη εριξα μια ματια στα ποστ και πολυ λενε οτι 1000 ευρω ειναι καλα για πισι και τα παραπανω υπερβολη αλλοι λενε 1300 και εχω μπερδευτει και εγω γιαυτο το ειπα. μπορεις να μου κανεις μια συνθεση?

Δες στο topic που εχω βαλει παραπανω ειναι οτι πρεπει για σενα(i5 +r9 290)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...