caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν χρειάζεται καν πρόσβαση σε πατέντες για να κατανοήσεις ότι το width στις 290/290x ήταν απαραίτητο λόγω του back end σχεδιασμού τους. Επίσης όσοι έχουν έστω μία αίσθηση το πόσο κοστίζει σε 28nm soi να έχεις φαρδύτερο bus, δεν επιτρέπεται καν να υποθέτουν marketing λόγους.Θα συνέφεραν hawaiians χορεύτριες για marketing, παρά αυτό. Ότι είπε ο man στο #42, εκτός από το "ας περιμένουν" part, imo.
JimRdesign Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Επειδή αδυνατείτε οι περισσότεροι να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της συζήτησης,στα σχόλια 35 36 έγινε σύγκριση 970 με 290 και στο σχόλιο 37 ο χρήστης billeros ανέφερε σαν πλεονέκτημα τα 512bit της 290.Πείτε μου λοιπόν πώς τα 512 bit της 290 είναι πλεονέκτημα σε σχέση με τα 256bit της 970 οι εξυπνάκηδες που πετάγονται.
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Οποιαδήποτε σύγκριση spec (bit διαύλου) έτσι ξερά, σε διαφορετικές αρχιτεκτονικές είναι λανθασμένη. Tην ταρζανιά του έγραψες στο #41 αποδομούμε, εξυπνάκια μου 1
JimRdesign Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Oπότε συμφωνούμε οτι τα η amd άφελά της ή μή,μπερδεύει τους αγοραστές με τα περισσότερα bit όπως μπερδεύτηκε και ο billeros που σύγκρινε τα 512bit της 290 με τα 256 της 970.
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 H AMD και η Nvidia δίνουν κάποια specs. Τώρα πως αυτά μεταφράζονται σε επιδόσεις, σου το λένε τα benchmarks και όχι η αντιπαράθεση τους, μιας και οι αρχιτεκτονικές είναι διαφορετικές. Δεν συμφωνούμε ότι είναι θέμα marketing η παραπλάνησης τα 512bit, σχεδιαστική αναγκαιότητα ήταν. Ότι ο billeros (και ο κάθε billeros) μπορεί να μπερδευτεί και να συγκρίνει μπανάνες με κάστανα, sure, μαζί σου. 1
billeiros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ο billeiros ξέρει τι λέει.15 χρονια ασχολειται με pc.τα 512 bit bus βλέπετε οτι στη συγκεκριμένη αρχιτεκτονικη της amd βοηθούν την κάρτα και δη στε 4k οπου υπερέχει της 970.τεσπα την καρτουλα την έχω στα χέρια μου.είναι εντελως αθόρυβη και μάλιστα ακούγεται ελάχιστα κι αυτό απο 90% και πανω όταν δουλεύει το fan.απί ποιότητα μου φαίνεται άψογη,γεμάτη χαλκό και μάλιστα έχει και backplate!τώρα στα games στο mordor ανεβηκε πολύ σχέση με την 7970 μου και ειδικα στα ultra οπου μπορω να παίξω πλεον αλλά στα 30fps..
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ο billeiros ξέρει τι λέει.15 χρονια ασχολειται με pc.τα 512 bit bus βλέπετε οτι στη συγκεκριμένη αρχιτεκτονικη της amd βοηθούν την κάρτα και δη στε 4k οπου υπερέχει της 970.τεσπα την καρτουλα την έχω στα χέρια μου.είναι εντελως αθόρυβη και μάλιστα ακούγεται ελάχιστα κι αυτό απο 90% και πανω όταν δουλεύει το fan.απί ποιότητα μου φαίνεται άψογη,γεμάτη χαλκό και μάλιστα έχει και backplate!τώρα στα games στο mordor ανεβηκε πολύ σχέση με την 7970 μου και ειδικα στα ultra οπου μπορω να παίξω πλεον αλλά στα 30fps.. Με γεια η νεα καρτα. Καποιες παρατηρησεις μονο Το 4κ που αναφερεις και εσυ και πολλοι αλλοι ειναι πεθαμενο δεν χρειαζεται να το αναφερουμε.Σε μερικα χρονια αν στρωσει βλεπουμε,αλλα ειδικα οταν βλεπουμε να βγαινουν τραγικα console ports οπως το Mordor και κατι αλλα με τρελες απαιτησεις σε Vram ε ουσιαστικα καταδικαζουν τις οποιες φιλοδοξιες εχουν καποιοι για 4κ.Εκτως αν θες να εισαι συνεχεια στην αναβαθμιση και να λειτουργεις με 2 καρτες γραφικων,μονο και μονο για να παιζεις αθλια console ports που ζητανε συνεχεια λεφτα για Dlc. Αυτο παρενθεση για το 4k που βλεπω και το αναφερει ο κοσμος συνεχεια ενω δεν ενδιαφερει σχεδον κανενα.(εδω καλα καλα δεν εχουν ολοι Full HD Monitors....) 2
adtakhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν το περιμενα οτι θα το πεις αυτο Γιατι να μην το πω? Το mantle υποστηρίζει πολυπύρηνα συστήματα καλύτερα από το DirectX ! Αυτό σημαίνει πως με τον 8120 του θα μπορεί να πάρει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από αυτή που έχει μέσα του το chip !
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Γιατι να μην το πω? Το mantle υποστηρίζει πολυπύρηνα συστήματα καλύτερα από το DirectX ! Αυτό σημαίνει πως με τον 8120 του θα μπορεί να πάρει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από αυτή που έχει μέσα του το chip ! Ενταξυ το Mantle θα μας σωσει οταν ερχεται ο αλλος και σου ζηταει 6Gb Vram για το Mordor,που δεν εχει καν Multiplayer ή οταν αλλοι σου ζητανε 4gb Vram για 30fps παιχνιδια(βλεπε Evil Within). Για να μην σχολιασω για το αλλο τελευταιο συμβαν με το AC. Αυτα βλεπουν οι κατοχοι κονσολων και μετα μας κοροιδευουν και με το δικιο τους. Και καποιοι εχετε κολλησει στο Mantle και τις αηδιες της Nvidia.
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ο billeiros ξέρει τι λέει.15 χρονια ασχολειται με pc. Με 'γεια! Αν θέλεις δώσε καμία φωτό από το επίμαχο σημείο Πάντως στον πυρήνα συνήθως δεν έχουν τρελό θέμα (80άρες καβαλημένες, 90 παρά), απλά στα VRM έχει κουμπωτό ψυκτράκι τέτοιου στυλ - που σίγουρα υπολείπεται από κάτι MSI κτλ που έχουν ολόκληρο μπροστινό plate. καθώς και gpuz @ load για τις εκεί τιμές, να ξέρουν και οι υπόλοιποι με σιγουριά;
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 εγγύηση Amazon.uk . μεταφορικά . Mπορεις βεβαια να κανεις cooling mod με δικους σου αναμιστηρες η να παρεις ενα σαν http://www.arctic.ac/eu_en/accelero-xtreme-iv-280-x.htmlσε τσουχτερές- εξωφρενικές τιμες M8, τί λες? Αν έχεις εγγύηση Amazon.co.uk, είσαι πολύ καλύτερα από την εγγύηση των περισσοτέρων ελληνικών καταστημάτων. Πας στο support της Amazon, ανοίγεις ticket για την κάρτα σου, τυπώνεις το χαρτί με τους κωδικούς που θα λάβεις, στέλνεις την κάρτα και οι εκπληκτικοί τύποι εκεί πέρα, σου στέλνουν την νέα δωρεάν και ταυτόχρονα σου πιστώνουν στο λογαριασμό/κάρτα σου (ή σαν υπόλοιπο που αφαιρείται σε επόμενη παραγγελία σου) όλο το ποσό των μεταφορικών.
dimyok Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Θα το ψαξω , thanks Πετρος. Bεβαια εχω μονταρει τα fans τωρα και αυτο με βγαζει εκτος εγγυησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα