Προς το περιεχόμενο

VTX3D R9 290X - 319€ @ eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι τα heatpipes που βλέπεις είναι απλά τα τελειώματα και δεν ακουμπάνε στα vrm. Επίσης η ψύκτρα που δείχνεις είναι από μικρότερη κάρτα (δες το σχήμα του πυρήνα).

Πάντως στον πυρήνα συνήθως δεν έχουν τρελό θέμα (80άρες καβαλημένες, 90 παρά), απλά στα VRM έχει κουμπωτό ψυκτράκι τέτοιου στυλ - που σίγουρα υπολείπεται από κάτι MSI κτλ που έχουν ολόκληρο μπροστινό plate.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ Όχι, είναι από το internet η φώτο αλλά αυτό το pcb (RF Ρ29F) έχει από την μάνα του σιλικόνη αν προσέξεις. Που μην βιαστείς να γελάσεις, αυτή την "τεχνική" την πήραν από το psu  :lol: 

billeiros το direct heatpipe που συζητάνε αναφέρεται στον πυρήνα, όχι στα vrm.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν αξίζει?να μην την πάρω λες?να κάνω την υπέρβαση και να πάω για gtx 970?

Αν έχεις ανησυχίες για clockαρίσματα ναι, η 970 πηγαίνει σαν διάολος αν την σκαλίσεις. Βέβαια και εκείνες - πολλές - είχαν/έχουν coil whine αλλά ok, η συγκεκριμένη 290x δεν θα σε χαροποιήσει σε clocks.

Αν μείνεις stock ή σχεδόν stock, έχεις αξιοπρεπές airflow στο case και σημαίνει για σένα κάτι η διαφορά της τιμής, τότε προχώρα με την 290x. Σκοτώνει σαν chipάκι και στην χειρότερη, με εγγύηση ψωνίζεις, δεν είναι γουρούνι στο σακί.

Σε φώτισα, ξέρω :)

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα παω αύριο να την παρω και θα γράψω εντυπώσεις.πάντως οποίος άλλος ενδιαφέρεται μέχρι 15 του μήνα την έχει.πιστεύω οτι θα δέσει καλυτερα με το amd συστημα μου συν το οτι όλες οι κονσόλες είναι amd based.είναι και το mantle και το 512 bit bus...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα παω αύριο να την παρω και θα γράψω εντυπώσεις.πάντως οποίος άλλος ενδιαφέρεται μέχρι 15 του μήνα την έχει.πιστεύω οτι θα δέσει καλυτερα με το amd συστημα μου συν το οτι όλες οι κονσόλες είναι amd based.είναι και το mantle και το 512 bit bus...

Για το σύστημά σου , μόνο RADEON λόγω MANTLE !

• Like 2
Δημοσ.

Πως τσουζει φιλέ μου αφού είναι μέσα στην εγγύηση?ουτε χρονο δεν έχει κλείσει που κυκλοφόρησε απο όσο ξερω

εγγύηση Amazon.uk  . μεταφορικά . Mπορεις βεβαια να κανεις cooling mod με δικους σου αναμιστηρες η να παρεις ενα  σαν http://www.arctic.ac/eu_en/accelero-xtreme-iv-280-x.htmlσε τσουχτερές- εξωφρενικές τιμες

Δημοσ.

Δε βοηθάνε σε τίποτα; Δηλαδή θα είχε την ίδια απόδοση αν έμενε με το 384bit της 7970;

Το σωστό θα ήταν να πεις "η Nvidia καταφέρνει τα ίδια με memory bus 384bits (780/780Ti)

ή και με 256 bits (970/980)".

Πως το καταφέρνουν αυτό; Με διάφορους έξυπνους τρόπους, bandwidth και color compression και διάφορα άλλα κόλπα. Το ίδιο ισχύει για τη νέα γενιά της AMD (όπως ειδαμε ένα δείγμα της στην R9 285) η οποία έχει πιο αποτελεσματικό mem interface με μικρότερο εύρος.

Γνώμη μου, οι υποψήφιοι αγοραστές, να περιμένουν τις πολλά υποσχόμενες 380/390 της AMD και μετά να αποφασίσουν...

• Like 3
Δημοσ.

Δε βοηθάνε σε τίποτα; Δηλαδή θα είχε την ίδια απόδοση αν έμενε με το 384bit της 7970;

Το σωστό θα ήταν να πεις "η Nvidia καταφέρνει τα ίδια με memory bus 384bits (780/780Ti)

ή και με 256 bits (970/980)". Γι' αυτό και η νέα γενιά της AMD (όπως την ειδαμε στην R9 285) θα έχει πιο αποτελεσματικό mem interface με μικρότερο εύρος.

Γνώμη μου, οι υποψήφιοι αγοραστές, να περιμένουν τις πολλά υποσχόμενες 380/390 της AMD και μετά να αποφασίσουν...

Ετσι όπως τα λες είναι φιλέ μου.Έχω ευκαιρία να δώσω την 7970 μου σε καλη τιμή οποτε πρέπει να πάρω κάτι τωρα και η 290x είναι λουκούμι.Εξάλλου οι 390 θα αργήσουν αρκετά και όταν βγουν θα είναι απλησιαστες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...