aether Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους.Ειχα μια 20αρα οθονη LG η οποια τα εφτισε μετα απο 6 χρονια και μιας και θελω να βλεπω και τηλεοραση,ειπα να αγορασω ενα monitor tv. Να προτιμισω κατι σε 24 ιντσες η κατι σε 27-28?Σερφαρισμα,gaming,παρακολουθηση ταινιων.Αυτη θα ειναι η χρηση της. Η αποσταση οταν ειμαι στο pc ειναι μισο με ενα μετρο,ενω οταν βλεπω ταινιες ειναι στα 2,5 μετρα. Δεν εχω τρελες απαιτησεις,θελω κατι αυστηρα οικονομικο,με την παλια την 20αρα ημουν υπερ ευχαριστημενος να φανταστειτε. Επισης να ειναι full HD η οχι?για να πεσει πιο χαμηλα το κοστος. Το οικονομικο κυμαινεται εως 150-160 ευρο για 24αρα και εως 200 ευρο για 27-28 ιντσες. Για πειτε την γνωμη σας αν δε βαριεστε και προτεινετε κανα μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noulakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα μολις πηρα ενα tv monitor samsung t22d390 το οποιο χρησιμοποιω σαν monitor μιας και εχω και tv στον ιδιο χωρο. σαν οθονη για pc ειναι φανταστικό φοβερά χρώματα και απεικονιση σε 1080p me hdmi συνδεση..για τηλεοραση πάλι πολύ καλό ειναι αλλά για απόσταση 2-2,5 μ θα σου φανει αρκετά μικρό και το αντιστοιχο 24άρι (t24d390) το οποιο το βρίσκεις γύρω στα 160 €. Πάντως τι δουλειά την κάνει και για tv με υποχωρηση ως προς το μεγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα