IKARIWTHS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλημερα παιδια,ψαχνω να δω ποια εταιρια εχει τη καλυτερη τιμη για ιντερνετ σε ταμπλετ.με ενδιαφερει να ειναι περιπου στα 1 με 2 γιγα το μηνα.δε θελω να στελνω απο το κινητο μου ,θελω να ειναι σε μορφη sim.εχω αδερφο φοιτητη οποτε αν υπαρχει κατι καλυτερο γιαυτους ας μου το πειτε να μου το αγοράσει εκείνος .ευχαριστω
TheAccountant Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλημερα παιδια,ψαχνω να δω ποια εταιρια εχει τη καλυτερη τιμη για ιντερνετ σε ταμπλετ.με ενδιαφερει να ειναι περιπου στα 1 με 2 γιγα το μηνα.δε θελω να στελνω απο το κινητο μου ,θελω να ειναι σε μορφη sim.εχω αδερφο φοιτητη οποτε αν υπαρχει κατι καλυτερο γιαυτους ας μου το πειτε να μου το αγοράσει εκείνος .ευχαριστω ουτε 5 ευρώ... http://www.vodafone.gr/portal/university-mobile-internet εναλλακτικα ενα Voda CU...
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 σε ευχαριστω,του χρονου που τελειωνει ο αδερφος θα τελειωσει και η καρτα?με λιγα λογια η ανανεωση χρειάζεται πασο?
panos2171 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πρώτα θα πρέπει να τσεκάρεις με ποια πιάνεις καλύτερο σήμα.
drake. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Η wind έχει κάνει προσφορα (δεν ξέρω αν θα το έχει για πάντα)με την πρώτη ανανέωση του μηνα 10 ευρώ σε ένα κατάστημα wind σου δίνει δωρεάν 1 giga για ένα μηνα (δεν χρεώνει την κάρτα)και τον επόμενο μηνα δεν βάζεις κάρτα ενεργοποιείς αυτό http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/paketa-omilias/giga-surf/με 5 ευρώ οποτε σου βγαίνει 5 ευρώ τον μηνα,και υπάρχει και αυτό https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/absolute-surf/ 10 giga με 15 ευρώ τον μηνα,δικη σου η επιλογή τα 10 giga θα είναι έως 30/11 μετά θα είναι 5 giga με 15 ευρώ το μηνα
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 τα 10 γιγα θα μεινουνε 5,κατι τετοια θα συμβει και στο 1 γιγα με 5 ευρω?η θα μεινει σταθερο? σημε εχω με ολες και οι αναγκες μου ειναι μικρες,δε με ενδιαφερει να πηγαινει σφαιρα το ιντερνετ
drake. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Tο 1 giga με τα 5 ευρώ είναι σταθερό ,αλλα από το κατάστημα wind που δίνει δωρεάν 1 giga δεν ξέρω αν θα το έχει συνεχεια,τα 5 giga τα κάνανε 10 λόγο προσφοράς 5 είναι κανονικά,τώρα από σήμα τι να σου πω δεν ξέρω αν θα πιάνεις 3G εκεί που θα είσαι,αν το tamplet σου παίρνει μικροσιμ θα χρειαστεί να κόψουν την κανονική κάρτα sim σε μέγεθος μικροσιμ όπως κάνανε σε εμενα στο κατάστημα wind,επειδή η wind τις μικροσιμ τις δίνει μονο με συμβόλαιο,εδώ κάνουν λάθος.αν θα πάρεις wind το πακέτο να είναι το F2G,μην πας και κανεις συμβόλαιο για καρτοκινητό μιλάμε τώρα. Πάντως κοίτα και τις άλλες εταιρίες
IKARIWTHS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 παμε σε vodafone με τα 5 ευρω και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα