nantiafx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα,κοιτάζω εδω και καιρο τα κινεζικά κινητα και δεν ξερω αν πρεπει να τα 'εμπιστευτω' ή οχι.Εχουν φοβερά χαρακτηριστικά... Εχω δει σε καποια site οπως το e-shop.org Κ το greekbying εσεις τι λετε; Μερικα απο αυτα:THL L969- ZTE V5- ZOPO ZP780- CUBOT X6- IOCEAN X8- ELEPHONE P10 Sent from my iPhone using Insomnia
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα,κοιτάζω εδω και καιρο τα κινεζικά κινητα και δεν ξερω αν πρεπει να τα 'εμπιστευτω' ή οχι.Εχουν φοβερά χαρακτηριστικά... Εχω δει σε καποια site οπως το e-shop.org Κ το greekbying εσεις τι λετε; Μερικα απο αυτα:THL L969- ZTE V5- ZOPO ZP780- CUBOT X6- IOCEAN X8- ELEPHONE P10 Sent from my iPhone using Insomnia Πολλοι αγοραζουν πλεον απο Κινα.Οποιο σ αρεσει παρτο. 1
nantiafx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα,κοιτάζω εδω και καιρο τα κινεζικά κινητα και δεν ξερω αν πρεπει να τα 'εμπιστευτω' ή οχι.Εχουν φοβερά χαρακτηριστικά... Εχω δει σε καποια site οπως το e-shoptoday.org Κ το greekbying εσεις τι λετε; Μερικα απο αυτα:THL L969- ZTE V5- ZOPO ZP780- CUBOT X6- IOCEAN X8- ELEPHONE P10 Sent from my iPhone using Insomnia Πολλοι αγοραζουν πλεον απο Κινα.Οποιο σ αρεσει παρτο. Sent from my iPhone using Insomnia
chios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Από τα πιο καλά μαγαζιά Είναι το vickmall, minideal, reportspam, διάλεξε και πάρε greekbying;;; Μήπως είναι geekbying.
maddoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το e-shop.org έλεγες ότι είναι βουλγάρικο...κινέζικο έγινε!? Καλό είναι να πάρεις από αυτά που σου είπε ο chios πιο πάνω για να μην κλαις τα λεφτά σου. Αλλιώς πάρα πολύς κόσμος αγοράζει συνέχεια κινητά από κίνα, με καλές εντυπώσεις πιστεύω επί το πλείστον! Βρες τι σου αρέσει και πάρτο! 1
nantiafx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτο βλεπω εδω σε διάφορες συζητήσεις...αρκετα ατομα περνουν κινεζικά κινητα! Δεν ξερω πως θα σας ακουστεί αλλα εχω το Iphone 4 κ δεν την παλευω με το οτι πρεπει να το συνδέσεις συνεχεια με υπολογιστή,με τια αναβαθμισεις που κανουν δεν της σηκώνει το 4αρι πια σέρνεται,με ενδιαφέρει πολυ η βιντεο κλήση που δεν μπορω να κανω παρα μονο σε ιδια συσκευη. Εχει τα καλα του εχει κ τα κακά του πια....! Sent from my iPhone using Insomnia
maddoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτο βλεπω εδω σε διάφορες συζητήσεις...αρκετα ατομα περνουν κινεζικά κινητα! Δεν ξερω πως θα σας ακουστεί αλλα εχω το Iphone 4 κ δεν την παλευω με το οτι πρεπει να το συνδέσεις συνεχεια με υπολογιστή,με τια αναβαθμισεις που κανουν δεν της σηκώνει το 4αρι πια σέρνεται,με ενδιαφέρει πολυ η βιντεο κλήση που δεν μπορω να κανω παρα μονο σε ιδια συσκευη. Εχει τα καλα του εχει κ τα κακά του πια....! Sent from my iPhone using Insomnia Πριν είχα ένα 4S. Το παράτησα για αυτόν τον λόγο! Παρότι του είχα κάνει jb, αισθανόμουνα εγκλωβισμένος λόγω itunes. Τώρα με το κινητό που έχω, έχω 100% πρόσβαση στο κινητό κατευθείαν!
nantiafx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 http://www.report me for spam/inew-v3a-mtk6592-17ghz-octa-core-5-inch-hd-screen-android-44-3g-smartphone-g-34705 Πολυ ωραιο.... Εχει παρει κανεις; Sent from my iPhone using Insomnia
doctorkostis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 http://www.report me for spam/inew-v3a-mtk6592-17ghz-octa-core-5-inch-hd-screen-android-44-3g-smartphone-g-34705 Πολυ ωραιο.... Εχει παρει κανεις; Ωραιο αλλα φτηνοκατασκευη. Διαλεξε κατι απο Xiaomi, Huawei, Lenovo, ZTE, Coolpad εστω και αν ειναι λιγο πιο ακριβο ή εχει λιγο χειροτερα specs. Ή αν θελεις πες μας απαιτησεις και budget να προτεινουμε
stklinis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καταλήγω στο lenovo p780. αν και κάποια ννεα thl φαίνονται ωραιότατα, αλλά φοβάμαι την εταιρεία
maddoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καταλήγω στο lenovo p780. αν και κάποια ννεα thl φαίνονται ωραιότατα, αλλά φοβάμαι την εταιρεία Καλύτερα Lenovo. Η εταιρεία είναι πολύ αξιόπιστη και την προτείνω ανεπιφύλακτα!
nantiafx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 http://www.report me for spam/inew-v3a-mtk6592-17ghz-octa-core-5-inch-hd-screen-android-44-3g-smartphone-g-34705 Πολυ ωραιο.... Εχει παρει κανεις; Ωραιο αλλα φτηνοκατασκευη. Διαλεξε κατι απο Xiaomi, Huawei, Lenovo, ZTE, Coolpad εστω και αν ειναι λιγο πιο ακριβο ή εχει λιγο χειροτερα specs. Ή αν θελεις πες μας απαιτησεις και budget να προτεινουμε Μπορω να δωσω γυρω στα 150€-160€ και θελω να εχει καλο sar(φίλτρο ακτινοβολίας) κ προτειμω συσκευη που να ειναι τετραγωνοποιημενη οχι οβάλ ή μα στρογγυλές άκρες...αν μπορέσετε να προτείνετε καποια...ευχαριστω! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα