NickAp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα! έχω ένα Gaming PC απο τα τέλη του 08 (με μερικές προσθήκες) και μιάς και πλησιάζει και η black friday έλεγα μήπως κάνω καμιά κίνηση για αναβάθμηση.... Το μηχάνημα που διαθέτω είναι: τροφοδοτικό: 700w cpu: 4πύρινο 2,66 MB: Asus P5Q-pro ram: 8GB DDR2 Gpu: nvidia gtx 660 HDD: 1xssd 250GB samsung, 1x500GB, 1x750GB Αν τελικά γίνει αναβάθμηση θα γίνει σε μητρική,ram και επεξεργαστή. ενδεικτικό budget 300-350 ευρώ μιάς και αυτό μπορεί να μεταβληθεί. Περιμένω προτάσεις σας! Ευχαριστώ
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μοντέλο τροφοδοτικού; Εξωτερικό είσαι ή θα πάρεις από κει.
NickAp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 thermaltake toughpower το μοντέλο.αθήνα μένω. λογικά απο κανένα amazon θα γίνει η αγορά αλλά θα είναι καλοδεχούμενη και μια εγχώρια λύσητο thread το άνοιξα περισσότερο για να πάρω μια ιδέα μιας και το budget μπορεί να αλλάξει...
NickAp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ για την πρόταση! μου ήρθε μια ιδέα όμως καθώς την έβλεπα.... αν αντί για cpu έδινα τα χρήματα για 2η gpu? θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα? και μελλοντικά αν είναι βάζουμε και επεξεργαστή
Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ίσως χρειαστείς και αλλαγή τροφοδοτικού.
kataramenos32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ίσως χρειαστείς και αλλαγή τροφοδοτικού. Γιατί να αλλάξει tough power 700αρι? Που δεν θα τον καλύψει?
Millennium Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να τον καλύψει-μπορεί και όχι αν το χει πολλά χρόνια και έχει φθορά.Παίζει ρόλο και το μοντέλο και το συγκεκριμένο unit.
kataramenos32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να τον καλύψει-μπορεί και όχι αν το χει πολλά χρόνια και έχει φθορά.Παίζει ρόλο και το μοντέλο και το συγκεκριμένο unit. Μια χαρα θα ειναι.Εγω εβαλα 650αρι που το ειχα 4-5 χρονια στο pc της υπογραφης και δουλευει ρολοι σχεδον ενα χρονο τωρα.Οταν ειναι να τα φτυσει απο τα χρονακια του ας τα φτυσει ολα χαλανε ετσι κ αλλιως
NickAp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ok άλλα τι αξίζει περισσότερο; cpu ή gpu;
kataramenos32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα cpu mobo ram και αργότερα μια καρτούλα
NickAp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ok καταραμένε! έχεις να μου προτείνεις κάποια σύνθεση;
Millennium Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 @NickAp ποιό ακριβές μοντέλο είναι το thermaltake και πόσο καιρό το έχεις; Σε ρωτάω γιατί δεν είναι μόνο το θέμα της όποιας φθοράς (μιλάς και για SLI) αλλά πολλά τροφοδοτικά της σειράς τα είχαν τα θέματα τους. Άλλα παρέδιδαν πνεύμα στα ξαφνικά,άλλα είχαν περίεργη συμπεριφορά-ασυμβατότητες με συγκεκριμένο hardware.Είχαμε και αρκετούς χρήστες στο forum που τα αντιμετώπισαν αυτά και μάλιστα πρόσφατα ένα παλικάρι πήγε να κάνει νέο σύστημα μέσω της ενότητας χρησιμοποιώντας παλιότερο toughpower και του βγάλε θέμα από οτι είπε.Να πω πάντως οτι πολλά βγήκαν μια χαρά και μπορεί και να μην σου τύχει κάτι αλλά καλό είναι να αναφέρονται κάποια πράγματα και να τα υπολογίζει κανείς.
xaniared Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Η 660 κρατάει πολύ καλά ακόμα. Μπορείς να παίξεις και τα καινούργια παιχνίδια σε mid-low settings. Οπότε πας για cpu-ram-mobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα