Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν μια εβδομάδα αγόρασα αυτή την κάρτα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38961&cat=5έβαλα κανονικά τους drivers και όλα καλά μέχρι που πριν μερικές μέρες άρχισε να μου πετάει εκεί που ήμουν στον browser κάποια σκούρα μικρά τετραγωνάκια σε τυχαία σημεία της οθόνης που τρεμοπαίζανε και αν κλίκαρα η έβαζα τον κέρσορα επάνω εξαφανιζόντουσαν.

Όσον αφορά παιχνίδια έχω δοκιμάσει το Middle-Earth: Shadow of Mordor xωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα παρά screen tearing που με forced vsync από το Catalyst Control Center επιλύεται δεν αντιμετώπισα θέμα με τετραγωνάκια εντός του παιχνιδιού, επίσης οι θερμοκρασίες που τσέκαρα στο HWMonitor ενώ έπαιζα δεν υπερβαίνανε τους 51-52 και σε απλή λειτουργεία στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να κάνω τίποτα 33-35 βαθμούς.

Τέσταρα επίσης την μνήμη RAM μήπως έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν βρήκε κάτι, κατέβασα το unigine Heaven να κάνω ένα τεστ στο extreme και είδα ότι προς το τέλος να εμφανίζονται τετραγωνάκια αλλά πιο αχνά και άσπρα.Να αναφέρω επίσης ότι δεν έχω κάνει καμιά ενέργεια που έχει σχέση με το overclocking.

Επειδή δεν βλέπω κάτι που να μην έχω δοκιμάσει η μόνη λύση ειναι την γυρίσω πίσω μιας και έχω εγγύηση για άλλα 2 χρόνια, η δεν είναι πρόβλημα αυτό για να μπορέσει να γίνει κάτι; (μιας και αυτά εμφανίζονται αραιά και που και ίσως να μην βγάλουν άκρη.)

Offtopic: Από το VisionStudio είχα αγοράσει παλαιότερα ένα σετ μνήμης RAM 2GBx2GB τις οποίες είχα αλλάξει δύο φορές λόγω προβλημάτων και τώρα έχω αμφιβολίες για τα προϊόντα τους.

P.S. Επισυνάπτω και το log από GPU-Z την ώρα που έτρεχα το unigine Heaven σε extreme, αν υποδεικνύει κάτι.

Edit: Το τροφοδοτικό μου ειναι 570 watt δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα και ότι δεν έχω αναβαθμίσει το bios της μητρικής από τότε που την αγόρασα το 2011

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια.

GPU-Z Sensor Log.txt

Δημοσ.

Βασικά δοκίμασε για αρχή μια άλλη οθόνη να δείς αν τα βγάζει και εκει γιατι μπορεί να μην έχει σχέση η κάρτα , φαντάζομαι με την προηγούμενη κάρτα δεν στα έβγαζε έτσι ;

Επίσης μιας και άλλαξες κάρτα κανει την εξής διαδικασία , κανε uninstall τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνας τους καινούργιους drivers απο το site της amd

Δημοσ.

θα σου έλεγα να ρίξεις τα ρολόγια στα εργοστασιακά δεδομένα μέσα απ τον catalyst(Δεν γνωρίζω ποια είναι αυτά αλλά λογικά με μια αναζήτηση τα βρίσκεις)

Αν μετά δεν ξαναδείς artifacts είσαι οκ απλα η κάρτα έχει θέμα με το εργοστασιακό oc,αν σε απασχολεί το συγκεκριμένο μπορείς όμως να την πας για αντικατάσταση.

Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με το visionstudio.

Δημοσ.

Βασικά δοκίμασε για αρχή μια άλλη οθόνη να δείς αν τα βγάζει και εκει γιατι μπορεί να μην έχει σχέση η κάρτα , φαντάζομαι με την προηγούμενη κάρτα δεν στα έβγαζε έτσι ;

Επίσης μιας και άλλαξες κάρτα κανει την εξής διαδικασία , κανε uninstall τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνας τους καινούργιους drivers απο το site της amd

Αν απεγκαταστήσω το AMD Catalyst Install Manager βγάζω εκτός από τους drivers της κάρτας γραφικών και τους drivers από chipset; γιατί είδα όταν τους εγκατέστησα έγινε μέσω Catalyst.

Πάλι μου έβγαζε κάτι περίεργα σαν γραμμές στον browser σημερα.

post-316502-0-06808700-1414627041_thumb.jpg

post-316502-0-70425800-1414627049_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν απεγκαταστήσω το AMD Catalyst Install Manager βγάζω εκτός από τους drivers της κάρτας γραφικών και τους drivers από chipset; γιατί είδα όταν τους εγκατέστησα έγινε μέσω Catalyst.

Πάλι μου έβγαζε κάτι περίεργα σαν γραμμές στον browser σημερα.

θα ξεκινησουμε πρωτα με τουσ οδηγουσ να δουμε εαν το προβλημα ειναι εκει. ..θα πρεπει να γινει σωστη απεγκατασταση!.. 

1)πρωτα θα πασ μονο στο site τησ AMD  και θα κατεβασεισ στην επιφανια εργασιασ τουσ τελευταιουσ οδηγουσ τησ καρτα σου.. ( θα συνηστουσα προσ το παρον τουσ επισημουσ και οχι τισ beta εκδοσεισ, εαν μασ πεισ τι λειτουργικο εχεισ θα σε πω πιουσ να κατεβασεισ)

2) θα κανεισ απεγκατασταση τουσ οδηγουσ τισ καρτασ σου με το προγραμμα του atiman! http://www.mediafire.com/download/h88tbxcpp5cjpmq/Atiman+Uninstaller+v.8.3.6_mantle.msi

θα τρεξεισ μονο αυτο κατευθειαν ( θα ζητηση αυτοματη η μη αυτοματη απεγκατασταση , πατα αυτοματη, και στο τελοσ θα σε ζητηση να κανεισ restat τον υπολογιστη)

3) τελευταιο βημα κανεισ εγκατασταση τουσ οδηγουσ απο το site τησ amd που εχεισ κατεβασει. 

αν το προβλημα σου , συνεχιζετε και  το προβλημα σου δεν ειναι στην οθονη οπωσ εχει γραψει ο φιλοσ παραπανω, παρε τη καρτα και γυρισε την πισω.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...