mike_mplampla Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιος εδώ. Πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου και άρχισα να ψάχνω λύσεις μέχρι που βρήκα αυτό το site. Δυστυχώς δεν βρήκα λύση στο προβλημά μου για αυτό αποφάσισα να ανοίξω ένα δικό μου θέμα. Το προβλημά μου είναι το εξής: Τελευτέα όταν προσπαθώ να ανοίξω και να παίξω κάποιο καινούργιο και βαρύ παιχνίδι (πολλά και δίαφορα MMORPG) ανοίγει κανονικά και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα βγάζει μπλε οθόνη ο υπολογιστής και κλείνει. Αυτό γίνετε συνέχεια. Έχω αλλάξει σκληρό, έχω προσπαθήσει να ενημερώσω τους drivers της κάρτας γραφικών, έχω ξανά κατεβάσει τους drivers απο την αρχή και τους έχω περάσει χωρίς να φτιάξει το πρόβλημα. Έχω κάνει το ίδιο και απο το official website της κάρτας. Τι μπορεί να προκαλεί αυτό το πρόβλημα και τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω; Nα αναφέρω οτι η κάρτα γραφικών μου είναι η MSI r7770. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
orion1986 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 τους παλιους drivers τους εβγαλες με αυτο? http://www.wagnardmobile.com/DDU/
thor777 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γράψε όλλο το σύστημα σου. Μπορεί να μην είναι θέμα drivers αλλα θερμοκρασιών ή ακόμα και τροφοδοτικού. Κατέγραψε τις θερμοκρασίες σε idle και κυρίως οταν παίζεις με το HWMonitor ή με το MSI afterburner δες εδώ Site: Λύση στα γενικά προβλήματα με την Κάρτα Γραφικών 101
Mitzelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εχω μπροστα μου το blue screen defender πες μου τη σου βγαζει να σου βρω αμεσα τη λυση
mike_mplampla Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σορρυ που δεν εχω απαντησει, εκανα αυτο που ειπε ο orion1986 και εφτιαξε προσωρινα αλλα επειδη ειχε ξαναφτιαξει στο παρελθον για 2-3 μερες περιμενω να δω αν θα συνεχισει να ειναι οκ ή θα ξαναχαλασει παλι σε μερικες μερες. Θα περιμενω μεχρι τη Δευτερα και θα ενημερώσω παλι. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα