Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 2 τέτοιa pc το ενα ειναι intel και το αλλο amd.... η amd ανοιγει αλλα δεν δείχνει τπτ στην οθονη η intel ανοίγει κομπλε αλλα δεν διαβάζει τον σκληρο.... γνωρίζει κανείς τι φταίει /??? ευχαριστώ

post-244939-0-73320400-1414446907_thumb.jpg

post-244939-0-14788400-1414446933_thumb.jpg

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος που θες να ασχοληθείς με τεχνολογία 20ετίας;

Πως σκέφτεσαι να αξιοποιήσεις τα μηχανάκια;

Δημοσ.

Για λίγο dos retro gaming μια χαρά είναι.

Στον ιντελ που δεν βλέπει τον δίσκο,στο πίσω μέρος τους έχουν ένα Pin που ορίζει αν είναι master/slave ή cable select(C/S) βάλε τον στο τελευταίο μπες στο bios και δες αν είναι σωστά οι ρυθμίσεις,ανέβασε καμιά φωτογραφία από το bios αν δεν βγάζεις άκρη,η πρώτη καρτέλα/επιλογή πάντα είναι για τους δίσκους.  

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι να τα φτιάξω γτ τα εχω στην αποθήκη κ μαυριζουν στη σκόνη τα φυσας κ βγαινει μαυρο ντουμανη.... τα εργαλεία ασε που εχουν και TURBO κουμπάκι μετα οποιος θέλει τα αγοράζει....

TheELF φιλε μ να αναφερω πως το συγκεκριμένο δεν εχει μπαταρία για να κρατήσει τις ρυθμίσεις... αλλα θα κανω κανα πείραμα να δω τις ρυθμίσεις του και να δω και το σκληρό ισως τότε να το αναγνωρίσει δεν ξερω θα το δω θα βαλω και φωτο και θα σ πω!

Δημοσ.

Για λίγο dos retro gaming μια χαρά είναι.

Στον ιντελ που δεν βλέπει τον δίσκο,στο πίσω μέρος τους έχουν ένα Pin που ορίζει αν είναι master/slave ή cable select(C/S) βάλε τον στο τελευταίο μπες στο bios και δες αν είναι σωστά οι ρυθμίσεις,ανέβασε καμιά φωτογραφία από το bios αν δεν βγάζεις άκρη,η πρώτη καρτέλα/επιλογή πάντα είναι για τους δίσκους.  

Θεος :D :D

Δημοσ.

ερώτηση, επιδη μου εχουν χαρησει και εμενα ενα Pc 97-98

αυτες οι μαυρες θυρες κατω απο τις pci και αριστερα απο το socket το ρολο βαρανε;

Δημοσ.

αυτες οι μαυρες θυρες κατω απο τις pci και αριστερα απο το socket το ρολο βαρανε;

Απλώς πιάνουν χώρο.

Κάνω πλάκα. Είναι isa slots για κάρτες πολύ παλιάς τεχνολογίας και απαιτήσεων. Εγω τις πρόλαβα για να βάζω κάρτες ήχου. 

• Like 1
Δημοσ.

εχω και Sound blaster τις creative PCI και καρτα γραφικών PCI και σε Isa εχω τις realteck 32bit καρτα γραφικων!..... Με την amd τι γίνεται που δεν δείχνει τπτ???

Δημοσ.

είναι isa αν δεν κάνω λάθος, ποιο παλιές από pci

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...