Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω αν συνδέσω ένα HOL TV στο ρούτερ που είναι σε άλλο δωμάτιο. Για να συνδεθούν με ethernet απευθείας απλά δνε υπάρχει καμία περίπτωση.  Να πάρω ένα τέτοιο σετ; Αυτό είναι που χρειάζομαι; Tο you το έχει άμεσα διαθέσιμο και γιανα  πω την αλήθεια το καίγομαι κάπως.

Επίσης, αυτά παίζουν με πολύπριζα ή πρέπει να είναι απευθείας στην πρίζα; Η λύση να το βέλω αυτό στην πρίζα και το πολύπριζο πάνω του είναι ΟΚ;

Επεξ/σία από arxaggelos
Δημοσ.

Σε IPTV έχω δουλέψει τα devolo και τα tp-link τα 500 όμως χωρίς πρόβλημα (αυτά που έχεις στο λινκ είναι 200ρια).

Τα devolo θεωρούνται κορυφαία αλλά είναι και πολύ πιο ακριβά.

Δημοσ.

Τα Powerlines για να δουλέψουν χρειάζεται το ρεύμα στο σπίτι να είναι μονοφασικό.Για IPTV καλύτερα να πας στα 500αρια.

Δημοσ.

arxaggelos εμενα μου έδωσαν απο την HOL κατι 200αρια και παίζει σφαίρα... Το μονο - στην όλη διαδικασία ειναι οτι αποχωρίστηκα το fritzbox για την πατατα (συγκριτικά) το ΖΤΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Powerlines για να δουλέψουν χρειάζεται το ρεύμα στο σπίτι να είναι μονοφασικό.Για IPTV καλύτερα να πας στα 500αρια.

devolo, tp-link τα δουλεύω σε τριφασικο κάνουνε χρήση του ουδέτερου όπως είπα και το αναφέρουν και στα χαρακτηριστικά τους και τη λειτουργία σε τριφασικο και το iptv... προφανώς θα δουλεύουν και άλλα, εγώ αυτό έχω δοκιμάσει. Το έχουμε ξαναγράψει 100 φορές για powerlines και τριφασικο. Ας ψάχνουμε λίγο...

Επεξ/σία από harris78
Δημοσ.

devolo tp-link τα δουλεύω σε τριφασικο κάνουνε χρήση του ουδέτερου όπως είπα και το αναφέρουν και στα χαρακτηριστικά τους και τη λειτουργία σε τριφασικο και το iptv... προφανώς θα δουλεύουν και άλλα, εγώ αυτό έχω δοκιμάσει. Το έχουμε ξαναγράψει 100 φορές για powerlines και τριφασικο. Ας ψάχνουμε λίγο...

Συμφωνω,τα περισσοτερα Tp-link παιζουν και σε τριφασικο γι αυτο ειναι και πιο ακριβα απο τα υπολοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...