kallair Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 1ον. αναθεμα και αν ολοι εσεις που κραζετε τα κινεζικα τηλεφωνα, εχετε πιασει καποιο ποτε στα χερια σας για πανω απο 10 δευτερολεπτα.. 2ον. τοσες και τοσες μαρκες ποιοτικοτερες υπαρχουν, πως στον κορακα διαλεξατε το landvo για να κανετε αφιερωμα;;; "χορηγια" μου μυριζει... 3ον. 5αρα η οθονη μεν αλλα χαλια αναλυση δε.. ειναι οριακα ανεκτη, οσο για τον 4πυρινο επεξεργαστη που φοραει, ειναι ο φθηνος 4πυρινος της mediatek που φορανε ολα σχεδον πλεον τα low budget κινητα εκ κινας πλευρας. πολυ τιμιος στις επιδοσεις για τα λεφτα του! γενικα καλα χαρακτηριστικα αλλα απ οτι διαβασα το αρθρο, μαλλον του χρειαζεται καποια καλυτερη ρομ στο θεμα μπαταρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosbretos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Oni plous two καντε μια παρουσιαση σε αυτο το μοντελο παρακαλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoslouk Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Προτιμώ ALCATEL παρα αυτη τη μαλακια που βγήκε τωρα.... που ξερω γω αν αυτο το κινητο μ πεσει μια φορα κ σπασει τοσα κ τοσα κυκλοφορούν στην αγορα....... για να ειναι 5αρη κ 4πυρηνο και 75€ δεν πανε μαζι κατι παίζει ειμαι 10000% οτι η ποιότητα ειναι για το που**σο .... στην κατώτερη περίπτωση βαζω αλλο τοσα και παιρνω ενα VODAFONE SMART 4G τις Alcatel Κάτι είπες τώρα. Μάλλον δεν ξέρεις ότι τα Alcatel στην πραγματικότητα είναι τα κινέζικα TCL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowSora94 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ρίξτε μια ματιά σε Xiaomi,coolpad,huawei,lenovo, πριν αρχίσετε τα άστοχα σχόλια περί υλικών.... Μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν "κινέζιες" που είναι καλύτερες από κάθε flagship Samsung/lg/apple σε κάθε aspect (βλέπε mi4), και στην μισή τιμή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλή και τίμια επιλογή που πρέπει να την δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτοι που κραζουνε θα θελα να ξερα τι κινητο αντιπροτεινουν με 75 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratus.stratus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εκει στην Κινα αντιγραφουν και ο ενας τον αλλον, Lenovo λεει ο ενας Landvo λεει ο αλλος (που διαβαζεται και Lenovo αν μπερδευτεις και δε το κοιταξεις καλα) εγώ για λενόβο το πέρασα πάντως αν δε το λεγες πάντως βλέπω τα site τώρα τελευταία πολύ κινέζικο σπρώξιμο ρίχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratus.stratus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Κάτι είπες τώρα. Μάλλον δεν ξέρεις ότι τα Alcatel στην πραγματικότητα είναι τα κινέζικα TCL. σωστά μόνο που αγόρασε το όνομα για να το τιμήσει και η Telefunken το ίδιο είναι και η lenovo αγόρασε το τμήμα των φορητών της IBM και αναβαθμίστηκε και η ίδια και σίγουρα κάποιες ακόμη από τη στιγμή που έχουν λεφτά και οι υπόλοιπο πρόβλημα αυτό θα βλέπουμε για ένα διάστημα το ίδιοο έκαναν οι Ιάπωνες μετά οι Κορεάτες και τώρα οι Κινέζοι για τους Ινδούς και τους Βραζιλιάνους που έρχονται θα το δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
semola Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το τηλέφωνο το έχω. Είναι απλά τέλειο. Και περιμένω ακόμη ένα. Αν και στην παρουσίαση πρέπει να έχει γίνει ένα λάθος. Πρέπει να είναι με μια sim card. Εγώ έχω αυτό και φαίνεται να είναι το ίδιο. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_69573.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
semola Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αν πας κοντά του μια μπανάνα, θα αρχίσει να χοροπηδάει! Δεν είμαι κατά των φθηνών τηλεφώνων, κάθε άλλο. Ποιος στραβός δεν θέλει το φως του άλλωστε; Αλλά το όνομα πόσα δευτερόλεπτα τους πήρε να το βρουν; Θυμήθηκα τα παπούτσια Flag τώρα! Το τηλέφωνο το έχω. Είναι απλά τέλειο. Και περιμένω ακόμη ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderstorm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά! Με το sar τι γίνεται σε αυτά τα τηλ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
semola Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Oni plous two καντε μια παρουσιαση σε αυτο το μοντελο παρακαλω. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_72926.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthkout Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 και τα ακριβα πανω απο 2-3 χρονια δεν κρατανε, κατι θα παθουν.. ετσι επαθα εγω με το S3, στον 1,5 χρονο χαλασε, ηταν μες την εγγυηση, το αλλαξαν, μετα απο ενα χρονο παλι χαλασε.... οποτε καλυτερα ενα φτηνο κινεζικο, το ιδιο θα κρατησει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Όσοι σχολιάζουν αρνητικά τα κινέζικα τηλέφωνα Είναι παντελώς άσχετοι με αυτά και δεν έχουν πιάσει πότε να δουν πως . Έχω φέρει αρκετά τηλέφωνα από Κίνα lenovo ZTE xiaomi jiayu κανένα δεν χάλασε κανένα δεν κολλάει μετά από Καιρό χρήσεις. Από Ελλάδα δεν ξαναπαιρνω τηλέφωνο τα κορόιδα κάποια στιγμή ξυπνάνε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ποιο άκυρη συσκευή για παρουσίαση δεν υπήρχε... Μπαίνετε που μπαίνετε στον κόπο, κάντε παρουσίαση και κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο... 5 τηλέφωνα είναι όλα κι όλα που προτείνονται από Κίνα... Τέλος για την πιπιλα του ότι τα κινέζικα είναι καλύτερα από τους μεγάλους κατασκευαστές... Άλλο BMW, και άλλο το tata... Το ότι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά δεν το κάνει καλύτερο. Στο μόνο τομέα που υπερέχουν, η τιμή, και αυτό γιατί δεν έχεις τελωνείο, και ΦΠΑ. Να πληρωνες το mi3 350€ και έλα να μου πεις ότι θα το προτιμούσες από το g2 με 270... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα