panagiotisky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 3 Νοέμβρη έγινε η παραγγελία , 18 Νοέμβρη ήρθε με τα ΕΛΤΑ σπίτι.
GeoMura Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, με λένε Γιώργο και θέλω να ρωτήσω: Πέρυσι τέλη καλοκαιριού αν θυμάμαι καλά, μου έστειλε μια τουρίστρια ένα S4 mini δώρο απ'την αγγλία, την πρώτη φορά της επιστράφηκε οπότε είπε να ξαναδοκιμάσει. Την 2η φορά λοιπόν το παρακολουθούσα μέσα απο sites το πακέτο, είχε πάει γερμανία. Μην σας τα πολυλογώ δεν το παιρνούσαν Ελλάδα επειδή είχε μπαταρία πάνω, κ οι μπαταρίες λέει, με έναν νόμο που βγήκε το 2014 ΔΕΝ περνάνε εδώ. Τελικά αυτό το κινητό δεν το έλαβα ποτέ, κ δεν μου είπε ψέματα η κοπέλα, ρώτησα κ εδώ, τα ίδια μου είπαν. Οπότε πώς θα αγοράσω ένα κινητό από την Κίνα; Εφόσων πήρα τηλέφωνο στην Ελτά σήμερα κ μου λένε πως δεν περνάνε μπαταρίες, κ την ρωτάω την κοπέλα της Ελτά "Κ πώς θα αγοράσω ένα κινητό απ'το εξωτερικό;" Δεν ξέρω λέει, θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή. Εγώ λοιπόν κινέζικα δεν ξέρω, σκέφτηκα μήπως έχετε 2 γνώσεις παραπάνω απο μένα στο θέμα κ με βοηθήσετε Κ αυτό που παραγγήλατε εσείς, πώς το περάσαν κ το δικό μου δεν το περάσανε; Μήπως επειδή το δικό σας ήρθε απο έμπορο ενώ το δικό μου όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα