giannis97 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα για να αγοράσω κινητό από το εξωτερικό. Πως αγοράζω κινητό μέσω internet από το εξωτερικό; επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα γίνεται μετρητά με ταχυδρόμο; αξίζει να αγοράσω κινητό από εξωτερικό; προτείνεται μου site για αγορά κινητού, και ποιο θεωρείται εσείς καλό και φθηνό, δίνω έως 60ε
k0nan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μετρητά σε παράδοση δεν στέλνει κανείς , μόνο με paypal ή western union (καλύτερα το 1ο) μπές στο Minideal να τσεκάρεις κανένα σε αυτά τα λεφτά.
giannis97 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μετρητά σε παράδοση δεν στέλνει κανείς , μόνο με paypal ή western union (καλύτερα το 1ο) μπές στο Minideal να τσεκάρεις κανένα σε αυτά τα λεφτά. είναι σε δολάρια.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 +1 για κινητο απο Κινα, ειδικα αν προκειται για τοσο μικρο budget. καταστηματα που εμπιστευομαι ειναι το MiniDeal και το GeekBuying. είναι σε δολάρια. Δεν υπαρχει προβλημα, αλλαζει αυτο, αλλα γενικοτερα ολες οι μετατροπες γινονται αυτοματως απ' το PayPal.
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Γνώμη μου, για τέτοιο μικρό ποσό, δες κάτι από Κίνα edit: Τώρα είδα ότι ήδη προτάθηκε
giannis97 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 σας ευχαριστώ όλους, έχω μπει στο minideal και ακόμα φορτώνει η σελίδα, πατάω F5 και ακόμα το ίδιο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα αυτα: Lenovo A580 4.3" Capacitive Screen Qualcomm 7227A 1GHz 512MB/4GB GPS Android 4.0 Smart Phone Elephone G3 Android 4.4 Smartphone MTK6572W 4.5 Inch IPS Screen 3G GPS Black JIAYU F1 3G Smartphone Andoird 4.2 MTK6572 Dual Core GPS 4.0 Inch 2400mAh Παντως αν πας στα 70κατι ευρω παιρνεις αρκετα πιο αξιολογη συσκευη. πχ: Doogee DG450 SmartPhone MTK6582 Quad Core Android 4.2 1GB 4GB With 4.5inch Screen THL T6S android4.4 SmartPhone MTK6582 1.3GHZ Quad Core Ram 1GB Rom 8GB Θα σου συνιστουσα να δωσεις το εξτρα δεκαρικο ωστε να παρεις συσκευη με 1GB ram. σας ευχαριστώ όλους, έχω μπει στο minideal και ακόμα φορτώνει η σελίδα, πατάω F5 και ακόμα το ίδιο Σε 'μενα λειτουργει κανονικα το site τους.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 το άνοιξε οκ. paypal που βρίσκω; Δημιουργεις λογαριασμο στο PayPal.com και συνδεεις με τον λογαριασμο καποια τραπεζικη καρτα σου. Ειναι οτι πιο safe για internetικες συναλλαγες.
black adder Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εσύ δε γκρίνιαζες πως δεν έχεις φράγκο να αγοράσεις νέο κινητό; Real racing και πάλι δε θα παίζεις.
antonisgt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 δες αυτο,το παραγγειλα για πλακα για την κοπελα μου που ηθελε μεγαλη οθονη.5,5 οθονη με 60- ευρω,2πυρινο στο 1,3 με ram ομως 512mb.http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_24570.html
maddoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Για αγορές από Κίνα δεν χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα. Μπορείς εύκολα να βγάλεις μία prepaid, που την γεμίζεις με το ποσό που θέλεις και την συνδέεις με τον paypal λογαριασμό σου. Εγώ έτσι έχω κάνει πάμπολες φορές σε αγορές που έχω κάνει. 60€ σαν ποσό είναι λίγο για να πάρεις κάτι αξιόλογο, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερο από Ελλάδα. Απλώς να ξέρεις ότι ακόμα και στα κινέζικα, ότι πληρώνεις παίρνεις. Αξιόπιστες εταιρείες είναι xiaomi, Lenovo, Oneplus, Meizu, Huawei, που σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα. Με τις υπόλοιπες παίζει.... Μαγαζιά ακόμα είναι το vickmall και reportspam. Εγώ από το δεύτερο έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές. Για το ποσό που λες ότι διαθέτεις, μπορείς να δεις ενδεικτικά εδώ. 1
chios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 δες αυτο,το παραγγειλα για πλακα για την κοπελα μου που ηθελε μεγαλη οθονη. 5,5 οθονη με 60- ευρω,2πυρινο στο 1,3 με ram ομως 512mb. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_24570.html απορώ με πια λογική πέταξες 60€΄;; ενώ μπορούσες να πάρεις με λίγα παραπάνω πολύ καλύτερο. αν μου το έπαιρναν εμένα αυτό θα τους το πέταγα στο κεφάλι κρίμα τα λεφτά. 1
antonisgt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 απορώ με πια λογική πέταξες 60€΄;; ενώ μπορούσες να πάρεις με λίγα παραπάνω πολύ καλύτερο. αν μου το έπαιρναν εμένα αυτό θα τους το πέταγα στο κεφάλι κρίμα τα λεφτά. δες τα σχολια οσων το αγορασανε.Περισσοτερο να δω ενα συνχρονο κινεζικο,και βγαζει ματια.......λεω εγω τωρα. αν ενοεις οτι με 10-20 ευρω παραπανω θα επερνα 4πυρινα με 1gb ram απλα γελοιο για μια κοπελα που κανει κλησεις και στελνει sms MONO. Καθομαι με φιλους και τα κινητα τους (s3,note 3,huawei 3X) και τους κανω πλακα στην ταχυτητα λειτουργιας με το xperia M.......... Αυτος με το s3 τοχει γεμισει εφαρμογες για καθαρισμο ραμ,επιταχυνση διοτι απλα σερνετε......αλλα οταν αγοραζεις 200-300-400 ευρω κινητο που να το πεις............
panagiotisky Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Παράγγειλα τη Δευτέρα απο vickmall smartphone αξίας 174$. μέσω paypall με SG Post. Σήμερα μου ήρθε email που λέει οτι ξεκίνησε το ταξιδάκι. Πιστεύω σε κανα μήνα να έχει έρθει. Ίδωμεν !!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα