Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε sleep mode να είναι υπάρχουν τόσα tasks όπως real time protection applications, το ίντερνετ και updates του λειτουργικού που μπορεί να κάνουν wake up. Τώρα αν ο TS έχει πρόβλημα και όταν κλείνει το pc τότε η μπαταρία θα είναι ή ρύθμιση στο bios ή το τροφοδοτικό κάνει loops.

Ποιος είναι ο TS ?

Anyway οταν δεν χρειαζόμαστε τον υπολογιστή τον κάνουμε  shut down. Σε sleep mode μπαίνουμε εμείς οι άνθρωποι. 

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα παιδια δεν ξυπνησε μονος του...Πηγα στο Συστημα και Ασφαλεια-Επιλογες παροχης ενεργειας και τικαρισα το Εξισοροπηση(προτεινεται).Για να δω κ αυριο το πρωι τι θα κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα 4 μέρες να ανοίξω το PC και δεν άνοιξε και χθες τον άνοιξα και σήμερα την ίδια ώρα με τις προηγούμενες άνοιξε μόνο του έχω βγάλει τα maintenance στο schedule taksks έχω κάνει disable στο BIOS το RTCwake έχω κάνει disable στη κάρτα δικτύου το wake και σήμερα έκανα disable το wake στα power options άντε να δούμε...

Δημοσ.

Τίποτα ανοίγει σχεδόν κάθε μέρα συγκεκριμένη ώρα οπότε δε πιστεύω ότι η μητρική ειναι ελαττωματική καμοια ιδέα έχετε για καμοια ρύθμιση;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει τη τελευταια έκδοση το BIOS το έβαλα και έκανε update στην ίδια έκδοση γιατί οι παλιότερες εκδόσεις δεν υποστηρίζουν το Haswell CPU μου

Δημοσ.

Αν ανοίγει μόνος του δοκίμασε να αλλάξεις αυτήν την ρύθμιση στα windwos 8 Control Panel Power Options στα αριστερά Choose what the power button does πάτα πάνω πάνω Change settings that are currently unavailable και κάνε από επιλογή Turn on fast Startup (recommended) και πες μας αν θα το ξανακάνει!

• Like 1
Δημοσ.

έχω την asrock z97x killer και μου το έκανε και εμενα ανάλογα με την ώρα που έχεις βάλει δεν θυμάμαι κάποια ρύθμιση από το βίος είναι 1000% απλά δεν θυμάμαι πως λέγεται

Δημοσ.

Αν ανοίγει μόνος του δοκίμασε να αλλάξεις αυτήν την ρύθμιση στα windwos 8 Control Panel Power Options στα αριστερά Choose what the power button does πάτα πάνω πάνω Change settings that are currently unavailable και κάνε από επιλογή Turn on fast Startup (recommended) και πες μας αν θα το ξανακάνει!

Μπράβο ρε φίλε μ' έσωσες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...