ToUtSi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αλλαξε μπαταρια στην μητρικη μου εχει τυχει....
giorgos1966 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αλλαξε μπαταρια στην μητρικη μου εχει τυχει.... Eνοεις να παρω αλλη;Εδω που μενω επαρχια σε νησι δυσκολο...Να την βγαλω κ να την ξαναβαλω μηπως στρωσει;Καπου διαβασα κ για αυτη την περιπτωση.
Mitzelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 εννοω μηπως πανε και το ανοιγουν καποιοι για να σε πειραξουν
giorgos1966 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 εννοω μηπως πανε και το ανοιγουν καποιοι για να σε πειραξουν Oχι βρε φιλε...καθε πρωι 8 με 8.30 ανοιγει μονος του.
ToUtSi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 αν ανοιγει συγκεκριμενη ωρα κατι με software εχει να κανει ... Αν τον κλεισεις τωρα π.χ. και ανοιξει σε κανα 10 λεπτο θελεις μπαταρια
SeXBOX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εδώ για μπαταριά. http://www.e-shop.gr/mpataria-sony-lithium-button-cells-cr2032-3v-p-ANA.SON90145 Είχα κι εγώ τέτοιο πρόβλημα παλιά και στο τέλος ανακάλυψα ότι όταν έκλεινε ο υπολογιστής έκανε power loop το τροφοδοτικό με αποτέλεσμα να παίρνει μπροστά κάτι άκυρες ώρες. Άλλαξα τροφοδοτικό και ησύχασα.
giorgos1966 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 αν ανοιγει συγκεκριμενη ωρα κατι με software εχει να κανει ... Αν τον κλεισεις τωρα π.χ. και ανοιξει σε κανα 10 λεπτο θελεις μπαταρια Oxι δεν το κανει.Κλεινει κανονικα κ δεν ξανα ανοιγει.Αυτο γινεται καθε πρωι.Τον βλεπω να δουλευει.Αυτο το κανει μονο οταν τον βαζω σε αναστολη λειτουργιας...
Mitzelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 και ποιο ειναι το προβλημα;απλα εχεις ενα δουλευταρα υπολογιστη.σηκωνεται το πρωι να δουλεψει κυριος σωστος 8
hackerW32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 κοιτα προσωρινά το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κλείνεις το τροφοδοτικό μπορει ακομα και κατι να του κανει wake on lan, μπορει το ρουτερ να κανει τα δικα του. δοκιμασε να βγαλεις το ethernet καλώδιο οταν σβηνεις το Pc. (ξερω δεν εχει λογικη αυτο που λεω, αλλα επιδη εχω δει πολλα δοκιμασε το) 2
giorgos1966 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 και ποιο ειναι το προβλημα;απλα εχεις ενα δουλευταρα υπολογιστη.σηκωνεται το πρωι να δουλεψει κυριος σωστος Kαλα εσυ φιλε με κοροϊδεύεις τωρα...
shadowmann Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 αν έχεις ασύρματη κάρτα πάνω δοκίμασε να πας στο Network Connections και κανε δεξί κλικ στο wi-fi adapter στα properties και κοίτα αν έχει μια καρτέλα που λέει power managment αν την έχει πρέπει να έχει μέσα τρεις επιλογές οι οποιες απενεργοποιούνται όλες αν είναι επιλεγμένη η πρώτη επιλογή, αν είναι επιλεγμένη η πρώτη απενεργοποίησε την και δες πως θα πάει. είχα και εγώ παρόμοια θέματα και μετά από πάρα πολύ ψάξιμο και σπάσιμο νεύρων βρήκα τι λύση.
thor777 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Kαλα εσυ φιλε με κοροϊδεύεις τωρα... Ναι είναι πηραχτίρι απο ότι φαίνεται Δηλαδή θέλεις να πείς οτι αυτό στο κάνει μόνο όταν έχεις το PC σε sleep mode ? Δεν πιστεύω απλά να κουνάς λίγο το ποντίκι και να αφηπνίζεται ο υπολογιστής γιατί τότε μάλλον έσύ κάνεις πλάκα . Αν θές πήγαινε στα power options και απενεργοποίησε το allow wake timers. Δες και εδώ http://www.howtogeek.com/122954/how-to-prevent-your-computer-from-waking-up-accidentally/ 1
achilles_g_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ θυμάμαι κάτι στα power options είχα πειράξει. Δεν είναι θέμα μητρικής.
hackerW32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Λιγο χιουμορ ποτε δεν εβλαψε, και εγω οταν ανοιξα θεμα με pc μου εκανε τα φώτα sto σαλονι να τρεμοσβήνουν μουλεγαν να φερω παπα και ghostbusters ο ελα ρε, μονο σε sleep mode στο κανει; δεν το προσεξα, αυτο το κανει και εμενα ρε παιδια.. οταν το βαζω sleep mode αναβει μονο του, και οχι δεν το κανει ο αδελφος μου, το εχει κανει μπροστα μου. εγω ειπα οκ, κανα χουσουρι θα ειναι απο τοτε που εκαψα την καρτα ηχου.. εχω αλλαξει windows απο τοτε 2 φορες (format klp) 3
SeXBOX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Λιγο χιουμορ ποτε δεν εβλαψε, και εγω οταν ανοιξα θεμα με pc μου εκανε τα φώτα sto σαλονι να τρεμοσβήνουν μουλεγαν να φερω παπα και ghostbusters ο ελα ρε, μονο σε sleep mode στο κανει; δεν το προσεξα, αυτο το κανει και εμενα ρε παιδια.. οταν το βαζω sleep mode αναβει μονο του, και οχι δεν το κανει ο αδελφος μου, το εχει κανει μπροστα μου. εγω ειπα οκ, κανα χουσουρι θα ειναι απο τοτε που εκαψα την καρτα ηχου.. εχω αλλαξει windows απο τοτε 2 φορες (format klp) Και σε sleep mode να είναι υπάρχουν τόσα tasks όπως real time protection applications, το ίντερνετ και updates του λειτουργικού που μπορεί να κάνουν wake up. Τώρα αν ο TS έχει πρόβλημα και όταν κλείνει το pc τότε η μπαταρία θα είναι ή ρύθμιση στο bios ή το τροφοδοτικό κάνει loops.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα