sokis58 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Πρόσφατα έφτιαξα ένα PC με τα εξής χαρακτηριστικά mobo Asrock z97 extreme 4 ram G.skill 8 gb PSU Xfx 650 watt CPU intel i5 4690k VGA not yet installed Ssd Crucial MX100 120gb case CoolerMaster Enforcer win 8.1 και όπως λέω στο τίτλο ξεκινάει μόνο του το απογευματάκι σχεδον κάθε μέρα έκανα disable το wakeup rtc ή κάτι τέτοιο στο BIOS αλλά τίποτα και σήμερα έκανα disable το wake up από το network adapter λέτε να είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει ή έχω ελατωματική mobo και πρέπει να το κλείνω από το κουμπί του PSU γιατί να αλλάζω τώρα mobo δεν έχω όρεξη να μπω στη διαδικασία...
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα και στα scheduled tasks μήπως υπάρχει καμια ενέργεια για wake up
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δες στον πίνακα ελέγχου στις ρυθμίσεις για maintenance να απενεργοποιήσεις την επιλογή που έχει να ξυπνάει το pc
Tenshi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα αν υπάρχει και wake up on USB. Πολύ ύπουλη ρυθμισούλα...
giorgos1966 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δες στον πίνακα ελέγχου στις ρυθμίσεις για maintenance να απενεργοποιήσεις την επιλογή που έχει να ξυπνάει το pc Kαλημερα.Που ειναι αυτη η ρυθμιση φιλε;Εμενα μου αναβει καθε πρωι απο μονος του...Τα αλλα στο bios τα εψαξα k ειναι ενταξει.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Kαλημερα.Που ειναι αυτη η ρυθμιση φιλε;Εμενα μου αναβει καθε πρωι απο μονος του...Τα αλλα στο bios τα εψαξα k ειναι ενταξει. δες εδώ
kataramenos32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Kαλημερα.Που ειναι αυτη η ρυθμιση φιλε;Εμενα μου αναβει καθε πρωι απο μονος του...Τα αλλα στο bios τα εψαξα k ειναι ενταξει. δες εδώ Αυτο η αλλιως Πινακας Ελεγχου,Συστημα και Ασφαλεια,Κεντρο ενεργειων και μετα ανοιξε την καρτελα maintenance(στα ελληνικα δεν θυμαμαι πως το εχει) και πατα change maintenance settings.Απο εκει αποεπελεξε μονο το κουτακι που λεει οτι επιτρεπει στο pc να ξυπναει μονο του την ταδε ωρα πχ
mpentenis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 παιζει να ειναι θεμα μητρικης. παρομοιο προβλημα σε πελατη, απενεργοποιησα καρτα δικτυου,την αλλαξα, εβγαλα καλωδιο δικτυου, αλλαξα τροφοδοτικο, αλλαξα λειτουργικο, τσεκαρα ρυθμισεις bios, , το αναβαθμιση, του εκανα reset, παντα το ιδιο...αλλαξα μητρικη και τελος. του το εκανε μετα απο διακοπες ρευματος
sokis58 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 πρέπει να ήταν το maintenance γιατι ξεκίναγε και έκανε update
giorgos1966 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Αυτο η αλλιως Πινακας Ελεγχου,Συστημα και Ασφαλεια,Κεντρο ενεργειων και μετα ανοιξε την καρτελα maintenance(στα ελληνικα δεν θυμαμαι πως το εχει) και πατα change maintenance settings.Απο εκει αποεπελεξε μονο το κουτακι που λεει οτι επιτρεπει στο pc να ξυπναει μονο του την ταδε ωρα πχ To εκανα ετσι φιλε μου.Για να δω τωρα αυριο το πρωι θα το ξανακανει;
Mitzelos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μηπως εχεις μεσα στο σπιτι τιποτα υπουλα μουλοπαιδα;
hackerW32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Βγάλτο απο την πρίζα ..... lol και παιρνει παλι μπροστα, φαντασου του μια, εγω θατρεχα. 4
giorgos1966 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα.Παλι τα ιδια μου κανει...μετα τις 8 πμ.ξεκιναει μονος του.Εχω τα windows 7 Ultimate 64bit.Mηπως θελει κατι αλλο.Δεν μπορω να καταλαβω. Μηπως εχεις μεσα στο σπιτι τιποτα υπουλα μουλοπαιδα; Τι ενοεις φιλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα