marilita2121 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα έχω έναν σταθερό υπολογιστή με windows xp. Μέχρι εχτές λειτουργούσε κανονικά, σήμερα ξαφνικά δεν δουλευει το mouse. Δεν έχουν πρόβλημα τα usb γιατί το πληκτρολόγιο που είναι σετ με το mouse δουλευει κανονικά όπως και όλες οι άλλες συσκευές. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
vrykolakas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δες λίγο τη θύρα και το καλώδιο του mouse αν φαίνονται οκ. Ξανακούμπωσε το καλώδιο του mouse. Μπορείς να δοκιμάσεις το mouse σε άλλον υπολογιστή; Δοκίμασε σε safe mode να δεις αν παίζει εκεί.
marilita2121 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει κοίταξα τα bios είναι ενεργοποιήμενα το mouse σε άλλο υπολογιστή δουλευεί μια χαρά! νομίζω έχω δοκιμάσει τα πάντα τώρα έχω ενεργοποιήσει το πληκτρολόγιο με num lock και έχω μπεί μέσα...καμιά άλλη ιδέα..τι μπορεί να είναι? το safe mode τι είναι γιατί και εγώ ψάχνοντας το πάω...
orion1986 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 οταν ξεκινα ο υπολογιστης πατας διακεκομενα το f8 για να σε παει στο μενου της ασφαλους λειτουργιας . αυτο εννοει ο βρυκολακας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα