Cannabiero Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι κατοχος του Toshiba ST A10 Touch Screen POS.Το ειχα αγορασει για μια πενδυση σε ενα μαγαζι στην αθηνα η οποια δεν πηγε και τοσο καλα.Το μηχανημα δουλεψε ελαχιστα και το μαγαζι εκλεισε.Αργοτερα το πηγα σε εναν τεχνικο της περιοχης μου να μ αλλαξει απλα τον σκληρο δισκο και οταν πηγα μου ειπε να τον παρω ανοιγε και δεν εστελνε σημα στην οθονη δεν εβλεπες τπτ(συνδεθηκε και με vga παλι τπτ). Οταν το ανοιξαμε(αφου παλι με το μηχανημα 1600 ευρω παλι μονον δνε τον αφηνα) και ψαχνωντας (μια και ηταν ασχετος) ειδαμε οτι ειχε κανει βραχυκυκλωμα στις γραμμουλες πανω στην μητρικη πολυ κοντα στις θυρες usb.Ασε μου ειπε θα τους στειλω σε κατι δικους μου να τον φτιαξουν.Ωστοσω τιποτα,μου τον εφερε πισω και παλι τα ιδια.Τον πηρα απο αυτον και αποφασισα να τον παω αλλου. Ποια ειναι η γνωμη σας περι του θεματος τι πιστευετε οτι μπορει να εχει γινει?Ο τεχνικος θα ζητησει για να το φτιαξει αρκτα χρηματα? Παιδια καθε γνωμη καλοδεχουμενη,ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα