Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.πηρε κανένας τώρα τελευταία δάνειο από τράπεζα καταναλωτικό η για αγορά αυτοκινήτου;δίνουν γνωρίζει κάποιος;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εξαρταται απο πολλα . γενικα οι τραπεζες πλεον ειναι πολυ στριφνες για δανεια . για τι ποσο μιλαμε? θα στο ψαξουν πολυ , αν χρωστας , αν εισαι ιδιωτικος η' δημοσιος υπαλληλος κλπ......

Δημοσ.

Για 4.000 ευρώ!δεν χρωστάω πουθενά και δεν έχω ξαναπάρει κανένα δάνειο. Δουλεύω στον ιδιοτηκο τομέα.αυτην την στιγμή δεν δουλεύω παίζει κανένα ρόλο αυτό;η δήλωση του 2014 είναι 5.500

Δημοσ.

χμμμμ δεν ξερω . σε καθε περιπωση πας στο πλησιεστερο καταστημα τραπεζας που ειναι κοντα σου και κανεις αιτηση . ποτε δεν ξερεις . μια αλλη λυση ειναι να τα βρεις με τον εμπορο(αν πας σε μαντρα) να βαλεις γραμματια

Δημοσ.

οχι ολοι . επειδη προσφατα πηρα μεταχειρισμενο ο συγκεκριμενος δεν εκανε . κανε αιτησεις οπως και να χει δεν χανεις τιποτα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σου δώσουν με τέτοιο εισόδημα.

Φίλος με το διπλάσιο εισόδημα ζητούσε τα μισά λεφτά από τα δικά σου και δεν του τα έδιναν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη ειχα ζητησει και εγω πριν απο 2 χρονια βεβαια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι ληστεια στα καταναλωτικα.Πηγα στην τραπεζα τους ειπα για το ταδε ποσο αποπληρωμη στα 3 χρονια ποσο βγαινει η δοση μου δωσαν το ποσο και καθησα το υπολογησα επειδη μου φενοταν η δοση μεγαλη ...ο τοκος ειναι ολα τα χρονια επι του αρχικου κεφαλαιου.

Και λεω δε μαμιεστε ...

Δημοσ.

επειδη ειχα ζητησει και εγω πριν απο 2 χρονια βεβαια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι ληστεια στα καταναλωτικα.Πηγα στην τραπεζα τους ειπα για το ταδε ποσο αποπληρωμη στα 3 χρονια ποσο βγαινει η δοση μου δωσαν το ποσο και καθησα το υπολογησα επειδη μου φενοταν η δοση μεγαλη ...ο τοκος ειναι ολα τα χρονια επι του αρχικου κεφαλαιου.

Και λεω δε μαμιεστε ...

Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες? Δλδ πόσο ήταν το επιτόκιο, το ποσό που ζήτησες και η δόση που σου έβγαλαν?

Δημοσ.

Οι Τράπεζες εκτος το τελευταιο εκκαθαριστικο ζητανε και το τελευταιο  της μισθοδοσίας (πολλοι νεοι  ανεργοι κάθε μερα...)

Δυσκολο χωρις να εχεις κατι τετοιο . Για επιτοκιο να υπολογιζεις καπου στο 10-12% αν δεν εχει αλλαξει .

Γραμματια για καινουργιο μαλλον αδυνατον .

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες? Δλδ πόσο ήταν το επιτόκιο, το ποσό που ζήτησες και η δόση που σου έβγαλαν?

Εχω πάρει 2 δάνεια για αγορά αυτοκινήτων,11Κ το 2009 και 3,3Κ το 2011.Διαφορετικές τράπεζες,επιτόκιο ~9,5% και αποπληρωμή σε 36 δόσεις.Εντελώς μπακάλικα,μέσα σε 3 χρόνια πλήρωσα το αρχικό κεφάλαιο+20% σε τόκους.

Η δόση απο μόνη της δέν λέει κάτι.Σάν ποσό παραμένει σχεδόν αμετάβλητο μέχρι την αποπληρωμή.Η μεγάλη πλάκα είναι με την αναλογία κεφάλαιο/τόκοι μέσα στην δόση,προκειμένου η τράπεζα να διασφαλίσει τα κέρδη της.Πχ, τους πρώτους μήνες και έχοντας μια δόση της τάξεως των 100 ευρώ,τα 60 ευρώ αφορούσαν το κεφάλαιο (δάνειο) και τα 40 τους τόκους.Η ψαλίδα αυτής της αναλογίας έκλεινε με τον καιρό και έπεσε στα μερικά cent.

Στα δύο χρόνια η τράπεζα έχει πάρει το μεγαλύτερο μέρος των τόκων,οπότε δέν έχει νόημα να προσπαθήσεις να εξοφλήσεις εμπρόθεσμα (ακόμα και αν έχεις την δυνατότητα)

Δημοσ.

Για 4.000 ευρώ!δεν χρωστάω πουθενά και δεν έχω ξαναπάρει κανένα δάνειο. Δουλεύω στον ιδιοτηκο τομέα.αυτην την στιγμή δεν δουλεύω παίζει κανένα ρόλο αυτό;η δήλωση του 2014 είναι 5.500

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο με 5500€ και χωρίς σταθερή δουλειά να σου δώσουν όχι 4000 αλλά ούτε 500€... Συγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά φίλος δημόσιος υπάλληλος (ΔΕ βέβαια που παίρνουν ~840), ανύπαντρος, χωρίς ούτε 1€ άλλο χρέος αλλά και χωρίς περιουςιακο στοιχείο ήθελε να πάρει καινούργιο με 3000€ προκαταβολή και 10000 σε δόσεις 4 χρόνια και τον απέρριψαν!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...