Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω να κάνω μια άσκηση για τη σχολή και χρειάζομαι βοληθεια. Πρέπει να πολλαπλασιάσω τα στοιχεία μιας λίστας (π.χ array1) με τα αντίστοιχα μιας 2ης λιστας (π.χ. array2). Δηλαδή να πολλαπλασιαστεί το 1ο στοιχείο της array1 με το πρώτο στοιχείο της array2 και πάει λέγοντας και δεν έχω ιδέα πως θα το κάνω.
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Θα διασχίζεις ταυτόχρονα και τους 2 πίνακες και θα προσθέτεις τα στοιχεία τους. for i=1; i<=n;ι++ for (i = 0; i < n; i++)
Demon Lord Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Θα διασχίζεις ταυτόχρονα και τους 2 πίνακες και θα προσθέτεις τα στοιχεία τους. for (i = 0; i < n; i++) Lol ¨ηθελα να το σβήσω και δεν υπήρχε επιλογή
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Συγνώμη το διατύπωσα λάθος, θέλω να φτίαξω μια τρίτη λίστα που το 1ο της στοιχειο να ειναι το γινόμενο των 1ων στοιχειων των αλλων δυο λιστών, το 2ο της στοιχειο να ειναι το γινόμενο των 2ων στοιχειων των αλλων δυο κτλπ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2014 από Επισκέπτης
MeTaXaS4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 θα διασχίσεις ταυτόχρονα και τις 3 λίστες... + ότι είπε ο kercyn(αντί για πρόσθεση πολλαπλασιασμό) for (i = 0; i < n; i++) array3.add(array1.get*array2.get);
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 θα διασχίσεις ταυτόχρονα και τις 3 λίστες... + ότι είπε ο kercyn(αντί για πρόσθεση πολλαπλασιασμό) Επίσης μπορείς να μου πείς πως να κάνω το μέγεθος της μιας λίστας να εξαρτάται απο την άλλη; Την μια την φτιάχνει ο χρήστηςκαι θέλω η άλλη να έχει το ίδιο μέγεθος με την πρώτη. δηλαδή ρωτάει το πρόγραμμα πόσα στοιχεια θέλω στην πρώτη λίστα και αυτόματα μπάινουν ίδιος αριθμός απο στοιχεία που έχω διαλέξει εγώ στην 2η λίστα.
imitheos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Επίσης μπορείς να μου πείς πως να κάνω το μέγεθος της μιας λίστας να εξαρτάται απο την άλλη; Την μια την φτιάχνει ο χρήστηςκαι θέλω η άλλη να έχει το ίδιο μέγεθος με την πρώτη. δηλαδή ρωτάει το πρόγραμμα πόσα στοιχεια θέλω στην πρώτη λίστα και αυτόματα μπάινουν ίδιος αριθμός απο στοιχεία που έχω διαλέξει εγώ στην 2η λίστα. Έχετε διδαχθεί δυναμική εκχώρηση μνήμης ?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Έχετε διδαχθεί δυναμική εκχώρηση μνήμης ? Οχι, είναι η πρώτη σειρά ασκήσεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα