Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω να κάνω μια άσκηση για τη σχολή και χρειάζομαι βοληθεια.

Πρέπει να πολλαπλασιάσω τα στοιχεία μιας λίστας (π.χ array1) με τα αντίστοιχα μιας 2ης λιστας (π.χ. array2). Δηλαδή να πολλαπλασιαστεί το 1ο στοιχείο της  array1 με το πρώτο στοιχείο της array2 και πάει λέγοντας και δεν έχω ιδέα πως θα το κάνω.

• Moderators
Δημοσ.

Θα διασχίζεις ταυτόχρονα και τους 2 πίνακες και θα προσθέτεις τα στοιχεία τους.

for i=1; i<=n;ι++

for (i = 0; i < n; i++)
Δημοσ.

Θα διασχίζεις ταυτόχρονα και τους 2 πίνακες και θα προσθέτεις τα στοιχεία τους.

for (i = 0; i < n; i++)

Lol :P

¨ηθελα να το σβήσω και δεν υπήρχε επιλογή :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη το διατύπωσα λάθος, θέλω να φτίαξω μια τρίτη λίστα που το 1ο της στοιχειο να ειναι το γινόμενο  των 1ων στοιχειων των αλλων δυο λιστών, το 2ο της στοιχειο να ειναι το γινόμενο  των 2ων στοιχειων των αλλων δυο κτλπ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

θα διασχίσεις ταυτόχρονα και τις 3 λίστες... + ότι είπε ο kercyn(αντί για πρόσθεση πολλαπλασιασμό)

for (i = 0; i < n; i++)
  array3.add(array1.get*array2.get);
Δημοσ.

θα διασχίσεις ταυτόχρονα και τις 3 λίστες... + ότι είπε ο kercyn(αντί για πρόσθεση πολλαπλασιασμό)

Επίσης μπορείς να μου πείς πως να κάνω το μέγεθος της μιας λίστας να εξαρτάται απο την άλλη; Την μια την φτιάχνει ο χρήστηςκαι θέλω η άλλη να έχει το ίδιο μέγεθος με την πρώτη.

δηλαδή ρωτάει το πρόγραμμα πόσα στοιχεια θέλω στην πρώτη λίστα και αυτόματα μπάινουν ίδιος αριθμός απο στοιχεία που έχω διαλέξει εγώ στην 2η λίστα.

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να μου πείς πως να κάνω το μέγεθος της μιας λίστας να εξαρτάται απο την άλλη; Την μια την φτιάχνει ο χρήστηςκαι θέλω η άλλη να έχει το ίδιο μέγεθος με την πρώτη.

δηλαδή ρωτάει το πρόγραμμα πόσα στοιχεια θέλω στην πρώτη λίστα και αυτόματα μπάινουν ίδιος αριθμός απο στοιχεία που έχω διαλέξει εγώ στην 2η λίστα.

Έχετε διδαχθεί δυναμική εκχώρηση μνήμης ?

Δημοσ.

Έχετε διδαχθεί δυναμική εκχώρηση μνήμης ?

Οχι, είναι η πρώτη σειρά ασκήσεων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...