Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό της κοπελιάς, ένα Lumia 710 σε δίκτυο Vodafone, έστειλε ξαφνικά από μόνο του 100 sms απανωτά σε 20-30 επαφές, Πώς έγινε αυτό; Φταίει η Vodafone?

Δημοσ.

Μάλλον όχι, γιατί σε εμένα έστειλε 2-3 μηνύματα που είχε στείλει πέρυσι τα οποία αμφιβάλλω να είχαν παραμείνει τόσο καιρό στα sent. Θα ξέρω περισσότερα όταν το πιάσω στα χέρια μου. Προς το παρόν κοιτάμε να μαζέψουμε την κατάσταση γιατί οι αποδέκτες των μνμ έχουν φρικάρει..

Δημοσ.

Αν τα καινουργια μυνήματα (αυτά που εστειλε τώρα) ειναι στο sent, τοτε τα εστειλε το κινητό (ή κάποια εφαρμογή που εχει το κινητό). Αν δεν είναι στο κινητό (πουθενά) τοτε μαλλον ειναι θέμα vodafone. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, περίεργα πράγματα συμβαίνουν..

Τελικά υπήρχαν αποθηκευμένα τα μηνύματα στο κινητό, αν και παλιά. Στάλθηκαν μηνύματα σε περίπου 20 επαφές. Σε άλλους έστειλε 10, σε άλλους μόνο ένα και σε κάποιους κανένα. Δεν εμφανίστηκαν ξανά στα Sent με την τωρινή ημερομηνία, όπως όταν στέλνουμε ένα νέο μνμ ή κάνουμε forward κάποιο παλιότερο. Ούτε υπάρχει περίεργη εφαρμογή στο κινητό ή οποιαδήποτε εφαρμογή που να μπορούσε να στείλει μαζικά μηνύματα επιλεκτικά και τελείως τυχαία και ταυτόχρονα (όλοι οι παραλήπτες τα πήραν την ίδια ώρα, στο κινητό της ήρθαν 50 ειδοποιήσεις με τη μία!)

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι τα μηνύματα αυτά είχε δυσκολία να τα στείλει όταν τα έστελνε (π.χ. εμένα μου ήρθε ένα που έγραφε TEST, γιατί ήθελε τότε να τεστάρει αν πάνε στους άλλους που έγραφε και όμως δεν έπαιρνε ειδοποίηση). ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η συγκεκριμένη εταιρεία τα κράτησε τόσους μήνες και ξεμπλόκαρε τώρα το σύστημα και τα έστειλε μαζικά σε όλους όσους το "χρώσταγε". Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι χρήστες που θα τους έχει τύχει αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...