Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ένα θέμα η απουσία SD Card Slot. Το μέγεθος του Note 3 θεωρώ πως δεν θα πρέπει να σε τρομάζει. Μετά από 2-3 μέρες θα σου φαίνεται κανονικό και δύσκολα θα γυρίσεις σε μικρότερο τηλέφωνο. Το αν ζεσταίνεται το G3 και πόσο αυτό αποτελεί πρόβλημα είναι μεγάλη κουβέντα.
Δεν τα έχω δουλέψει τα Lumia. Δεν έχω γνώμη.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είναι ένα θέμα η απουσία SD Card Slot. Το μέγεθος του Note 3 θεωρώ πως δεν θα πρέπει να σε τρομάζει. Μετά από 2-3 μέρες θα σου φαίνεται κανονικό και δύσκολα θα γυρίσεις σε μικρότερο τηλέφωνο. Το αν ζεσταίνεται το G3 και πόσο αυτό αποτελεί πρόβλημα είναι μεγάλη κουβέντα.

Δεν τα έχω δουλέψει τα Lumia. Δεν έχω γνώμη.

ναι ρε γμτ όντως ειναι θεμα το cardslot, ειμαι προς το παρων κοντα στο note 3, στο σκρουτζ με 298 το πηρες, για να δουμε.

Δημοσ.

Φίλε μου Mad Doc, ξέρω για τα κινέζικα, ένας φίλος μου πήρε απο Banggod ένα X6 Cubot. Μιλάμε τούμπανο με 130 ευρουλάκια , 8 πηρηνο πάει σφαίρα , μπαταρία για 2 μερες (1 μερα με web surfing και παιχνίδια). Του έβαλα χάρτες GPS και μου έφυγε η μαγκιά για το πόσο γρήγορα εγκαταστάθηκε, λίγο η κάμερα σε απόσταση είναι λίγο κακή. Έχει και ραδιόφωνο με εγγραφή (έλεος αυτοί οι κινέζοι).

Επίσης σαν μειον το βάρος του , είναι λίγο βαρύ.

Φοβάμαι άμα χαλάσει τι να το κάνω , απο εγγύηση τι παίζει?

Επίσης έχω διαβάσει στο φόρουμ ότι τα κινέζικα είναι σαν microwave toasters (σου ψήνουν τον εγκέφαλο) απο sar value αστα να παν είναι στο θεό.

Για αυτόυς τους λόγους φοβάμαι να παραγγείλω απο εκεί.

Κοίτα εγώ πήρα τον Μάιο ένα Xiaomi Mi3 64GB στα 280€ (τώρα είναι στα 302€) και έχω μείνει κατευχαριστημένος. Το κινητό δεν κολλάει, είναι φοβερά γρήγορο, η μπαταρία του κρατάει 1.5 μέρα περίπου με πλήρη χρήση διαδικτύου σε 3G, FB, email, κτλ. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ακόμα και στα κινέζικα, ότι πληρώσεις παίρνεις. Έτσι εταιρείες όπως Xiaomi, Lenovo, Oneplus, Huawei είναι αξιόπιστες και η πιθανότητα να χρειαστεί την εγγύηση είναι ελάχιστη. Όσο για το sar που ρωτάς είναι εντός ορίων (1.29 εάν θυμάμαι καλά, όταν τα ευρωπαϊκά όρια είναι μέχρι 2.0)

Δημοσ.

Moto G 2014, τρελό vfm με card slot, δύο sim 5" οθόνη και κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Είναι πολύ καλό κινητό με αγνό android αλλά τζουφια μπαταρία , τι εννοείς vfm?
Δημοσ.

Είναι πολύ καλό κινητό με αγνό android αλλά τζουφια μπαταρία , τι εννοείς vfm?

VFM=Value For Money!. Συμφωνώ αλλά μόνο για κινητά αγορασμένα από ελλάδα.

Δημοσ.

VFM=Value For Money!. Συμφωνώ αλλά μόνο για κινητά αγορασμένα από ελλάδα.

Κοίτα εγώ πήρα τον Μάιο ένα Xiaomi Mi3 64GB στα 280€ (τώρα είναι στα 302€) και έχω μείνει κατευχαριστημένος. Το κινητό δεν κολλάει, είναι φοβερά γρήγορο, η μπαταρία του κρατάει 1.5 μέρα περίπου με πλήρη χρήση διαδικτύου σε 3G, FB, email, κτλ. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ακόμα και στα κινέζικα, ότι πληρώσεις παίρνεις. Έτσι εταιρείες όπως Xiaomi, Lenovo, Oneplus, Huawei είναι αξιόπιστες και η πιθανότητα να χρειαστεί την εγγύηση είναι ελάχιστη. Όσο για το sar που ρωτάς είναι εντός ορίων (1.29 εάν θυμάμαι καλά, όταν τα ευρωπαϊκά όρια είναι μέχρι 2.0)

Να σε ρωτησω με πιο κινητο το συκρινεις το δικο σου; Δλδ θελω να πω οτι ειδα το cubot απο κοντα και το lenovo. Το δικο σου ποιοτικα με ποιο το βαζεις διπλα απο τις γνωστες μαρκες εδω; Επισης εχει το δικο σου τηλεφωνο καποιο μειον που στο site δεν φαινεται; Πχ κακο σημα (που σχεδον ολα τα smartphones εχουν συγκριτικα με τα συμβατικα κινητα) ή πχ δεν συνδεεται ευκολα με pc , λεω τωρα... Αρχιζω και ψηνωμαι με την ιδεα απο Κινα.

γιατι δε βλεπεις το note 2?

γιατι δε βλεπεις το note 2?

Μονο λογου παλαιοτητας δεν τον βλεπω.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω με πιο κινητο το συκρινεις το δικο σου; Δλδ θελω να πω οτι ειδα το cubot απο κοντα και το lenovo. Το δικο σου ποιοτικα με ποιο το βαζεις διπλα απο τις γνωστες μαρκες εδω; Επισης εχει το δικο σου τηλεφωνο καποιο μειον που στο site δεν φαινεται; Πχ κακο σημα (που σχεδον ολα τα smartphones εχουν συγκριτικα με τα συμβατικα κινητα) ή πχ δεν συνδεεται ευκολα με pc , λεω τωρα... Αρχιζω και ψηνωμαι με την ιδεα απο Κινα.

Μονο λογου παλαιοτητας δεν τον βλεπω.

Κοίτα, αν ήταν να πάρεις το κινητό μου Ελλαδα επίσημα, κάτω από 5-6 κατοστάρικα δεν νομίζω ότι θα το πουλάγανε, ίσως και πιο πολύ αν δούμε συγκριτικά με τα lenovo εδώ και κίνα. Το κινητό είναι ωραίο, ελαφρύ, με ωραίο κουτί ή οπως θες πες το, γρήγορο. Αναβαθμίσεις τις miui βάζω κάθε εβδομάδα. Η υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα της miui είναι φανταστικη!Μάλιστα το εχω συνδυάσει και με άλλα προϊόντα της Xiaomi (mikey, miband, mini router). Ασύρματο σήμα βρίσκει πολύ καλύτερα και περισσότερα από το 4s που είχα πριν. Τα μόνα μειον είναι ότι δεν υπάρχει επίσημο ελληνικό service, οι διαδικτυακές λειτουργίες του κινητού αναφορικά με το mi cloud είναι στα κινέζικα (αν και χρησιμοποιόντας το google chrome μεταφράζονται αυτόματα). Γενικώς θα έλεγα έχει 100 καλά και 1 κακό, που εγώ δεν το υπολογίζω. Γενικώς τα κινητά που είχα ως τώρα, μία φορά χρειαστηκα service, για το nokia E7-00. Κάνανε 1 και μηνα για να μου αλλάξουνε την θύρα που γόρτιζε το κινητό γιατί πηγε νορβηγία! Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι που να μην το κανει. Μάλιστα σήμερα ετρεξα ένα διαγνωστικό test της Futuremark, εταιρεία που ολοι όσοι ασχολούνται με συγκριτικά test και overclocking την ξέρουνε, και έβγαλε το κινητό μου καλύτερο από το Oneplus One, Samsung S5, Lg G3 και άλλα πολλα! (https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7339-PCMark-for-Android-Benchmark/99bf5883 )
  • Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, αν ήταν να πάρεις το κινητό μου Ελλαδα επίσημα, κάτω από 5-6 κατοστάρικα δεν νομίζω ότι θα το πουλάγανε, ίσως και πιο πολύ αν δούμε συγκριτικά με τα lenovo εδώ και κίνα. Το κινητό είναι ωραίο, ελαφρύ, με ωραίο κουτί ή οπως θες πες το, γρήγορο. Αναβαθμίσεις τις miui βάζω κάθε εβδομάδα. Η υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα της miui είναι φανταστικη!Μάλιστα το εχω συνδυάσει και με άλλα προϊόντα της Xiaomi (mikey, miband, mini router). Ασύρματο σήμα βρίσκει πολύ καλύτερα και περισσότερα από το 4s που είχα πριν. Τα μόνα μειον είναι ότι δεν υπάρχει επίσημο ελληνικό service, οι διαδικτυακές λειτουργίες του κινητού αναφορικά με το mi cloud είναι στα κινέζικα (αν και χρησιμοποιόντας το google chrome μεταφράζονται αυτόματα). Γενικώς θα έλεγα έχει 100 καλά και 1 κακό, που εγώ δεν το υπολογίζω. Γενικώς τα κινητά που είχα ως τώρα, μία φορά χρειαστηκα service, για το nokia E7-00. Κάνανε 1 και μηνα για να μου αλλάξουνε την θύρα που γόρτιζε το κινητό γιατί πηγε νορβηγία! Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι που να μην το κανει. Μάλιστα σήμερα ετρεξα ένα διαγνωστικό test της Futuremark, εταιρεία που ολοι όσοι ασχολούνται με συγκριτικά test και overclocking την ξέρουνε, και έβγαλε το κινητό μου καλύτερο από το Oneplus One, Samsung S5, Lg G3 και άλλα πολλα! (https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7339-PCMark-for-Android-Benchmark/99bf5883 )

Γιατρε μου δεν εχω λογια, ξεχασα να σε ρωτησω , ποσο γρηγορα φορτωνει; Ειναι επισης πολυ σημαντικο στοιχειο που δεν βλεπεις στα specs. Ειχα το καλοκαιρι την ναυαρχιδα της σονυ xperia s του 2012, τραγικη εμπειρια με φορτωση μπαταριας. 4 ωρες για πληρη φορτωση, ΕΛΕΟΣ. Εχω εδω και δυομιση χρονια ενα htc wp 7.8 και φιλε μου φορτωνει απο αδειο σε φουλ μεσα σε λιγοτερο απο μια ωρα. Ειδα και το benchmark του κινητου σου και πραγματικα απογειωνεται , εχεις δικιο που λες οτι πεταει.

Δημοσ.

Κοίτα όσο μεγαλύτερη η μπαταρία, τόσο περισδότερο χρόνο θέλει. Εμένα έχει 3050mAh και χρειαζεται κάπου 2.5 ώρες για πλήρη φόρτιση (από 1-2% στο 100%).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...