lillen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν ψάχνω να πάρω ένα κινητό που να έχει πρώτον ραδιόφωνο (οπότε S5 και Nexus) δεν παίζουν, επίσης να μπορώ να βλέπω βιντεο (καμία σειρούλα, γιατί ταξιδεύω πολύ) και για αυτόν τον λόγο πρέπει να έχει όσο γίνετε καλή αυτονομία. Αυτά με καίνε πιο πολύ , έχω δει το LGG2 και G3 αλλά διάβασα ότι το G3 εχει lag και το G2 δεν εχει card slot. Εχω κουραστεί να ψάχνω οποτε θελω την βοήθειά σας και την προσωπική σας εμπειρία για το ζήτημα αυτό. Ευχαριστώ πολύ.
catalanos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 lenovo s860....με 5.3 inches οθόνη και 4000 mAh μπαταρία, κάνεις τουρ όλη την Ελλάδα βλέποντας όλη μέρα walking dead, χωρίς να πάρεις φορτιστή μαζί
lillen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 lenovo s860....με 5.3 inches οθόνη και 4000 mAh μπαταρία, κάνεις τουρ όλη την Ελλάδα βλέποντας όλη μέρα walking dead, χωρίς να πάρεις φορτιστή μαζί Καλό φαίνεται, νομίζω το φέρνει ο Κωτσοβολος εαν δεν κάνω λάθος. Το έχεις δουλέψει? Απο βάρος πως είναι?
lillen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μπάτζετ? Πιστεύω γύρω στα 500 με 550. Θα πήγαινα πιο πάνω μόνο σε περίπτωση που δεν με καλύπτει στις ανάγκες που προανέφερα.
eddie1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πιστεύω γύρω στα 500 με 550. Θα πήγαινα πιο πάνω μόνο σε περίπτωση που δεν με καλύπτει στις ανάγκες που προανέφερα. Ε άμα προσφέρεις τόσα πήγαινε σε galaxy note 3 κατευθείαν μεγάλη οθόνη πολύ γρήγορο και μεγάλη αυτονομία. Αυτή την στιγμή κάνει 397 ευρώ από σκρουτζ και μιλάω για την 32 έκδοση.
lillen Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ε άμα προσφέρεις τόσα πήγαινε σε galaxy note 3 κατευθείαν μεγάλη οθόνη πολύ γρήγορο και μεγάλη αυτονομία. Αυτή την στιγμή κάνει 397 ευρώ από σκρουτζ και μιλάω για την 32 έκδοση. Το ξερω οτι ειναι τούμπανο το κινητό αλλά μου την σπάει άγρια που δεν εχει ραδιο και το χρειάζομαι.
kataramenos32 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Jesus με το ραδιο. Παρε μια συσκευη της προκοπης και παρε και μια των 20€ να ακους οσο ραδιο θες
lillen Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Jesus με το ραδιο. Παρε μια συσκευη της προκοπης και παρε και μια των 20€ να ακους οσο ραδιο θες ρε συ ήθελα να το συνδυάσω γμ το κέρατο μου. Anyway αν το ξεχάσω το ραδιόφωνο τότε ξαναμπαινουν το nexus και το s5. Τώρα μπερδευτικα πάλι που να πάρει...
maddoctor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Καλό φαίνεται, νομίζω το φέρνει ο Κωτσοβολος εαν δεν κάνω λάθος. Το έχεις δουλέψει? Απο βάρος πως είναι? Το s860 το πήρε η νύφη μου...καλό φαίνεται αν και μου δίνει την εντύπωση της πλαστικούρας σαν κινητό. Ίσως να είμαι επηρεασμένος από το Xiaomi Mi3 που έχω....Αλλά έχει 2GB RAM, καλή κάμερα, καλό είναι μέσα σαν κινητό. Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσες να πάρεις και φοβερό κινητό από Κίνα εάν ενδιαφέρεσαι και με λιγότερα λεφτά από τα 500€ που λες. Ενδεικτικά μπορείς να δεις εδώ. 1
antonisgt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 τα κινεζικα εχουνε βαρβατες μπαταριες,οποτε ξεχνας τα επωνυμα και πανακριβα.
eddie1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ρε συ ήθελα να το συνδυάσω γμ το κέρατο μου. Anyway αν το ξεχάσω το ραδιόφωνο τότε ξαναμπαινουν το nexus και το s5. Τώρα μπερδευτικα πάλι που να πάρει... έχεις πρόγραμμα συμβολαίου η όχι? έχεις ιντερνετ πολύ εκεί ή όχι? Γιατί εάν έχεις μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή που έχει όλα τα κανάλια του ραδιο μέσω ιντερνετ και να έχεις μια και καλής μια συσκευή τούμπανο.
lillen Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το s860 το πήρε η νύφη μου...καλό φαίνεται αν και μου δίνει την εντύπωση της πλαστικούρας σαν κινητό. Ίσως να είμαι επηρεασμένος από το Xiaomi Mi3 που έχω....Αλλά έχει 2GB RAM, καλή κάμερα, καλό είναι μέσα σαν κινητό. Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσες να πάρεις και φοβερό κινητό από Κίνα εάν ενδιαφέρεσαι και με λιγότερα λεφτά από τα 500€ που λες. Ενδεικτικά μπορείς να δεις εδώ. Φίλε μου Mad Doc, ξέρω για τα κινέζικα, ένας φίλος μου πήρε απο Banggod ένα X6 Cubot. Μιλάμε τούμπανο με 130 ευρουλάκια , 8 πηρηνο πάει σφαίρα , μπαταρία για 2 μερες (1 μερα με web surfing και παιχνίδια). Του έβαλα χάρτες GPS και μου έφυγε η μαγκιά για το πόσο γρήγορα εγκαταστάθηκε, λίγο η κάμερα σε απόσταση είναι λίγο κακή. Έχει και ραδιόφωνο με εγγραφή (έλεος αυτοί οι κινέζοι). Επίσης σαν μειον το βάρος του , είναι λίγο βαρύ. Φοβάμαι άμα χαλάσει τι να το κάνω , απο εγγύηση τι παίζει? Επίσης έχω διαβάσει στο φόρουμ ότι τα κινέζικα είναι σαν microwave toasters (σου ψήνουν τον εγκέφαλο) απο sar value αστα να παν είναι στο θεό. Για αυτόυς τους λόγους φοβάμαι να παραγγείλω απο εκεί. έχεις πρόγραμμα συμβολαίου η όχι? έχεις ιντερνετ πολύ εκεί ή όχι? Γιατί εάν έχεις μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογή που έχει όλα τα κανάλια του ραδιο μέσω ιντερνετ και να έχεις μια και καλής μια συσκευή τούμπανο. Το ξέρω ρε φίλε αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μάλλον θα το αφήσω αυτό κριτήριο για το ραδιόφωνο και θα ακολουθήσω την γνώμη του kataramenou πιο πάνω. τα κινεζικα εχουνε βαρβατες μπαταριες,οποτε ξεχνας τα επωνυμα και πανακριβα. Ξέρω ρε φίλε ότι απο μπαταρία σκίζουνε, αλλά όπως ανέφερα και στον Maddoctor φοβάμαι για την εγγύηση. lenovo s860....με 5.3 inches οθόνη και 4000 mAh μπαταρία, κάνεις τουρ όλη την Ελλάδα βλέποντας όλη μέρα walking dead, χωρίς να πάρεις φορτιστή μαζί Εχω διαβάσει ρε γμτ πολλά αρνητικά σχόλια στο skroutz για πολλά lag.
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το Nexus 5 είναι το πιο "καθαρό" από όλα. Είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει λόγω λειτουργικού καταρχάς και φυσικά έχει κορυφαία Specs. Είναι ωστόσο τόσο άδειο που δεν υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις έναν φάκελο στα Albums με τις φωτογραφίες σου. Για τα πάντα σχεδόν χρειάζεται να εγκαταστήσεις πρόγραμμα. Τα υπόλοιπα από την άλλη είναι γεμάτα με διάφορα προγράμματα που αρχικά θα σε κουράσουν. Το G3 έχει απίστευτη οθόνη. Το Note 3 έχει μεγάλη οθόνη. Το Nexus 5 έχει μία καλή ips οθόνη, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. 1
lillen Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το Nexus 5 είναι το πιο "καθαρό" από όλα. Είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει λόγω λειτουργικού καταρχάς και φυσικά έχει κορυφαία Specs. Είναι ωστόσο τόσο άδειο που δεν υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξεις έναν φάκελο στα Albums με τις φωτογραφίες σου. Για τα πάντα σχεδόν χρειάζεται να εγκαταστήσεις πρόγραμμα. Τα υπόλοιπα από την άλλη είναι γεμάτα με διάφορα προγράμματα που αρχικά θα σε κουράσουν. Το G3 έχει απίστευτη οθόνη. Το Note 3 έχει μεγάλη οθόνη. Το Nexus 5 έχει μία καλή ips οθόνη, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το nexus ειναι σουπερ κινητο, αλλά με εκνευρίζει που δεν έχει card slot ελεος δλδ. Το note 3 ειναι αρκετά μεγάλο και το G3 ξέρω ρε γμτ δεν το έχει καποιος γνωστός μου και έχει διαβάσει κάτι κουλά προβλήματα όπως ζεσταίνεται πολύ κτλπ. Για το S5 ποια ειναι η γνώμη σου. Και γενικότερα γιατι δεν γουστάρει κανείς τα Lumia? Τι παίζει με αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα