mge Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδια...ειμαι κατοχος ενος motorola moto g (1st generation) και σκεφτομαι να του βαλω custom rom αλλα αν το κανω χανω την εγγυηση...Πως κανω backup το filmware ωστε αν γινει κατι να κανω restore για να εχω και παλι την εγγυηση??? Εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο tutorial??? Επισης χρειαζεται root η να ξεκλειδωσω το bootloader για να κανω το backup? Αν ναι μετα στο restore τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω στην εργοστασιακη του κατασταση??? Ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο...
BadBoy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Στο moto g πρέπει να ξεκλειδώσεις το bootloader για να κάνεις root και αυτό το κάνεις παίρνοντας έναν κωδικό από την ίδια τη motorola. Δεν υπάρχει επαναφορά σε αυτό και επομένως χάνεις την εγγύηση. Υπάρχουν κάτι τρόποι για να το παρακάμψεις αυτό, αλλά είναι αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και θέλουν γνώσεις που από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις. Επομένως custom rom και εγγύηση δε συμβαδίζουν στο moto g. Άσε που το καθαρό android που έχει επάνω δεν έχει πολλά σκουπίδια να τρέχουν από πίσω επιβαρύνοντας τη συσκευή. Αν δεν έχεις κάποιο θέμα, μη μπεις στη διαδικασία μέχρι να τελειώσει η εγγύηση, αφού σε καίει τόσο πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα