RedPanda Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Όπως λέει και ο τίτλος χάνει την σύνδεση για λίγα λεπτά κάθε μερικές ώρες. Στο eshop βλέπω ένα σχόλιο: + : Υψηλότερος συγχρονισμός απ ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.- : Αδύναμο να κρατήσει δύσκολη γραμμή (πχ 50 attenuation) με συνεχείς αποσυγχρονισμούς και επανεκκινήσεις !!!Συμπέρασμα: Προτιμήστε το ΜΟΝΟ αν η γραμμή σας είναι με attenuation μικρότερο του 30db και αυτό θα σας ανταμείψει με πολύ καλό συγχρονισμό. Με αυτόν τον όρο είναι τίμια αγορά. Πως μπορώ να δω τι attenuation έχει η γραμμή μου ? Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?
Demon Lord Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Λογικά μέσα από τις ρυθμίσεις του ρούτερ σου. Θα έχει κάποια σχετική επιλογή. Για παράδειγμα, στο δικό μου ZTE H108N είναι στην κατηγορία network interface--->ADSL
soteras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εχω ακριβως το ιδιο ρουτερ και ειχα το ιδιο θεμα ενα firmware update ελυσε το θεμα μιλα και με παροχο μηπως εχει θεμα η καρτα σου του παροχου
RedPanda Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εχω ακριβως το ιδιο ρουτερ και ειχα το ιδιο θεμα ενα firmware update ελυσε το θεμα μιλα και με παροχο μηπως εχει θεμα η καρτα σου του παροχου Εγώ έκανα χθες upgrade το firmware αλλά... ξανάπεσε ! Σήμερα είδα πως έπρεπε να κάνω reset factory defaults. Αντε να δούμε αν ξαναπέσει. Λογικά μέσα από τις ρυθμίσεις του ρούτερ σου. Θα έχει κάποια σχετική επιλογή. Δίκιο έχεις, έχει επιλογή. Είναι σχετικά καινούργιο και δεν το είχα ψάξει. Line Attenuation : 16.7 10.8 db Χαμηλό μου φαίνεται.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγώ έκανα χθες upgrade το firmware αλλά... ξανάπεσε ! Σήμερα είδα πως έπρεπε να κάνω reset factory defaults. Αντε να δούμε αν ξαναπέσει. Δίκιο έχεις, έχει επιλογή. Είναι σχετικά καινούργιο και δεν το είχα ψάξει. Line Attenuation : 16.7 10.8 db Χαμηλό μου φαίνεται. a.γιατι εκανες factory defaults?επειδη αλλαξες firmware ή λογω καποιου προβληματος?αμα ηταν λογω firmware ok αμα το εκανες επειδη ειχες disconnects δεν εχει καποιο νοημα.εχεις πολυ χαμηλο attenuation>στα ποσα συγχρονιζεις/? οποτε παμε α.με αλλο ρουτερ ειχες αποσυνδεσεις ή οχι? β.εχεις βαλει φιλτρα σε ολα τα τηλεφωνα? γ.εχεις βαλει φιλτρο σε συναγερμο αν εχεις? δ.σβηνει καποιο λαμπακι οταν σε πεταεει απο το ιντερνετ?ειτε το adsl ειτε to internet ειτε δεν ξερω ποιο?το ρωταω γιατι πολλλους τους πεταει πχ απο το ασυρματο και αυτοι σου λενε επεσε το ιντερνετ.που το ενα προβλημα δεν εχει καμια σχεση με το αλλο οποτε θα σου προτεινουν και λαθος πραγματα να δοκιμασεις.επισης βλεπεις το margin να πεφτει καθολου?γραψε ολα τα χαρακτηριστικα της γραμμης οχι μονοτο attenuation κα γραψε και τι παροχο εχεις.το ρουτερ το εχεις βαλει Pppoe/llc ή μηπως το εχεις Pppoa/vcmux?? το εκανες hard reset?οποτε γραψε μας αυτα που σου ζητησα μπας και βγαλεις ακρη.οσο για αυτο που γραφει ο αλλος για το 50 attenuatiοn ε ναι ειναι λιγο.....δεν πας με tp link σε γραμμη με 50 attenuation.Λογικο ειναι να μην την κραταει.σε τετοια γραμμη πας μονο με thomson,speedtouch,technicolor. Εχω ακριβως το ιδιο ρουτερ και ειχα το ιδιο θεμα ενα firmware update ελυσε το θεμα μιλα και με παροχο μηπως εχει θεμα η καρτα σου του παροχου Δυστυχως την καρτα θα ειναι το τελευταιο που θα τσεκαρει ο παροχος γιατι θεωρητικα ειναι και το πιο δυσκολο να χαλασει.πρεπει πρωτα να δει το ρουτερ να δει το χωρο του να δει ο οτε τον χαλκο και μετα συνηθως πανε αστικο κεντρο.και για τοσο κοντα που ειναι δεν στεκει να εχει αποσυνδεσεις .εκτος αν εχει κανα συναγερμο χωρις φιλτρο κτλ.και να μας πει αν με αλλοο ρουτερ ειχε το ιδιο θεμα.λιγο το ιστορικο του
Demon Lord Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πουλινέ μια ερώτηση, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Με το δικό μου attenuation (βλέπε spoiler) θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή το συγκεκριμένο tp-link;
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πουλινέ μια ερώτηση, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Με το δικό μου attenuation (βλέπε spoiler) θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή το συγκεκριμένο tp-link; ναι βρε μια χαρα attenuation εχεις.απλα με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις το 8970 ή το 8968.επισης οπως καταλαβα απο το margin σου εχεις hol και εχεις 11 margin που ειναι το default της hol.παρτους τηλεφωνο και ζητησε τους 6αρι margin αντε στην χειροτερη 9 .θα δεις μεγαλυτερο συγχρονισμο ειδικα αμα σε βαλουν σε 6.(μπορει να σου πουν για αποσυνδεσεις κτλ ) αλλα μην δινεις σημασια,εχεις καλη γραμμη.ειδικα αμα ξεφορτωθεις και το zte θα εισαι ακομα καλυτερα μια που ειναι αρκετα προβληματικο ρουτερ ασταθες με αποσυνδεσεις και με διαφορα αλλα θεματα εμβελειας και αποσυνδεσεων και στο wireless.εκτος αν θες να πας σε κανα ακριβο ρουτερ που να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση πχ draytek 2760n αλλα μιλαμε για 150 ευρω ρουτερ
RedPanda Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Factory defaults μετά το νέο firmware έκανα γιατί το πρότειναν για το πρόβλημα μου στην σελίδα της TD. Μετά το firmware ίσως να κάνω λάθος αλλά τουλάχιστον μου φαίνεται να πέφτει πιο αραιά. Πήγα να δοκιμάσω την γραμμή με το παλιό Thomson SpeedTouch 530 αλλά για κάποιο λόγο δεν συνδέετε ! ADSL Firmware Version : FwVer:3.20.17.0_TC3087 HwVer:T14.F7_11.2 Line State : Showtime Modulation : ADSL2 PLUS Annex Mode : ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin : 13.7 13.9 db Line Attenuation : 15.3 10.9 db Data Rate : 12786 644 kbps Max Rate : 14756 640 kbps CRC : 0 0 Pppoe/llc. Φίλτρα έχω στα σταθερά. Otenet.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Factory defaults μετά το νέο firmware έκανα γιατί το πρότειναν για το πρόβλημα μου στην σελίδα της TD. Μετά το firmware ίσως να κάνω λάθος αλλά τουλάχιστον μου φαίνεται να πέφτει πιο αραιά. Πήγα να δοκιμάσω την γραμμή με το παλιό Thomson SpeedTouch 530 αλλά για κάποιο λόγο δεν συνδέετε ! Pppoe/llc. Φίλτρα έχω στα σταθερά. Otenet. δεν στεκει με την καμια να χανεις συγχρονισμο.εχες παρα πολυ καλη γραμμη και εχεις και πολυ μεγαλο margin χωρις λογο.κανονικα θα πρεπε να ζητησεις 9 margin για να συγχρονισεις ακομα πιο ψηλα.σιγουρα δεν εχει κανα φιλτρο προβλημα?βλεπεις σκαμπανεβασματα στο margin?δεν βλεπω και να εχει errors η γραμμη.μπορεις να δοκιμασεις χωρις τηλεφωνα πανω?μηπως εχεις πολλα σταθερα?μηπως εχεις κανα πριζακι με το λογοτυπο του οτε πανω ή κανα αντικεραυνικο πριζακι?εχουν πυκνωτη αυτα και κανουν θεματα.συνηθως τετοιο Margin βαζουν στο Iptv.εκτος αν εχεις 9 margin και κανει τετοια σκαμπανεβασματα.αυτο για να το δουμε κανε Reboot το ρουτερ και πες μας κατευθειαν ποσο margin εχεις.ναι μπορει με το νεο firmware να ειναι ποιο σταθερο πραγματι.το 530 δεν συγχρονιζει ή δεν παιρνει ip?Του περασες τα στοιχεια σου μεσα?αν δεν συγχρονιζει μηπως ειναι 530i που ειναι για adsl over isdn και εσυ θες 530(adsl over pots). επισης δεν μου απαντησες.με το tp link σβηνει καποιο λαμπακι οταν γινεται η αποσυνδεση που λες?και για ποσα λεπτα δεν συνδεεται?η γραμμη συγχρονιζει μετα κατευθειαν.να δουμε μηπως βγει κανα νοημα μηπως ειναι καμια καρτα σε dslam.επισης μηπως στο κανει οταν σηκωνεις κανα τηλεφωνο??καλα εκανες για το firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα