Προς το περιεχόμενο

Μείωση τιμής του Xbox One στην Αμερική για την εορταστική περίοδο

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μακαρι να ερθει και εδω. και αυτη η προσφορα αλλα και η sony κατι αντιστοιχο...

Επισης κατι που εχουμε πει απειρες φορες   349.00 USD=275 EURO. Εμεις οι ευρωπαιοι ομως ειμαστε λεφταδες και δινουμε 349 ευρω...

Λεφταδες δεν ειμαστε απλα εδω οσο αφορα την αναλογια ειμαιστε ελαδισταν.

Λυπαμαι που στο χαλαω αλλα συνηθως δεν παει αναλογα την αναλογια δολαριου <-> ευρω αλλα κανουν εξισοροπηση του δολαριου με το ευρω.

Δες για παραδειγμα το ποσο κοστιζει το xbox one χωρις κινεκτ2 στο εξωτερικο(399$) και ποσο το πουλανε στην ελλαδα που συμφωνα με την αναλογια ευρω <-> δολαριου πρεπει να ειναι τοσο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακαρι να ερθει και εδω. και αυτη η προσφορα αλλα και η sony κατι αντιστοιχο...

Επισης κατι που εχουμε πει απειρες φορες   349.00 USD=275 EURO. Εμεις οι ευρωπαιοι ομως ειμαστε λεφταδες και δινουμε 349 ευρω...

Γιατί σκέφτεσαι έτσι ; Για τον αμερικάνο είναι 349 * νομισματική του μονάδα και για τον ευρωπαίο 349 * νομισματική του μονάδα. Δηλαδή ο αμερικάνος που έχει πχ βασικό μισθο 2.000 $ δεν το νιώθει φθηνότερο από τον γερμανό που λαμβάνει 2.000 ευρώ. Διαφορά βλεπει μόνο ο αμερικάνος που έχει καταθέσεις σε ευρώ ...

Το ότι έσυ στην Ευρώπη θα μπορούσες να αγοράσεις το ίδιο προιόν με μικρότερο κόστος απορρέει από το γεγονός ότι έχεις δυνατότερο-σκληρότερο νομισμα, όπως βέβαια να ξέρεις ότι και για τον ίδιο λόγο οι μισθοί πάνε στα 400 ευρώ , αλλά αυτό είναι αλλη ιστορία....

Εσυ το εξετάζεις από την πλευρά της εταιρίας που έχει μεγαλύτερο κέρδος στην ευρωπαική ήπειρο , αν και όπως σου ανέφεραν και αλλοι στην αμερική οι τιμές είναι δίχως φπα ενω και το αμερικανικό κράτος φορολογεί χαμηλότερα τα προιόντα γιατι δεν προσφέρει κοινωνικό κράτος.(μη μου πεις για ελλάδα). Φιλε μου τιμές προιόντων USA με δημοσιονομικές δαπανες Ε.Ε. δεν πρόκειται ποτέ να επιτευχθούν στην Ευρώπη...

Παράλογο ειναι οτι οσο κάνει σε ευρώ κάνει και σε δολάρια. Γιατί το ιδιο ισχύει σε όλα σχεδόν τα προϊόντα. Δεν παίζουν ρολο μεταφορικά κλπ απλά έτσι θα είναι λογικά για πάντα

@RedPanda

Θα έρθουν και παρόμοιες προσφορές στην Ευρώπη σε περίπτωση που δεν διάβασες το άρθρο.

Αλλά ναι, έχω συγγενείς στην Αμερική που σε περίπτωση που οι προσφορές με λευκό Xbox δεν είναι ικανοποιητικές στην Ευρώπη θα μου το φέρουν από US

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εντάξει είναι παράλογο να το παρεις στην ίδια τιμή με τον αμερικανό.

Πρέπει να  συνυπολογισεις πολλά πράγματα, κόστος μεταφοράς, κόστος εκτελνονισμου, διαφορετικό ΦΠΑ, Ασφάλεια και άλλα πολλά φαντάζομαι τα οποία σίγουρα δε θα στα χαρίσει ο Bill.

Τώρα επειδή εμείς είμαστε Μπανανία με βασικό μισθό 480ε και μας ενοχλούν τα  50ε δε νομίζω να τους νοιάζει να μας τα χαρίσουν.

όντως ειναι παράλογο , αυτοί έχουν μεγαλύτερους μισθούς απο εμας.

συμφωνώ όμως με όσα γράφεις , άσχετα αν δεν μας αρέσει έτσι ειναι, οχι οτι θα έμπαινε μέσα η εταιρία αν διαμόρφωνε τις τιμές της ποιο δίκαια για τον καταναλωτή αλλα τέσπα.  :)

Για ps4 λετε να κανει η sony?

Η λογικη λεει,οτι απ'την στιγμη που πουλαει δεν υπαρχει λογος για σοβαρες μειωσεις στην τιμη.

Μπορει ομως λογο των γιορτων να δωσει κανα καλο τιτλο δωρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...