maddoctor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εδώ μιλάμε για soc και συνολική απόδοση του chipset και συνεχίζεις να αγνοείς το τι γίνεται. Και το gpu μέρος αυτού είναι. Και η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στα παιχνίδια... Και εγώ έχω ένα κουπονακι από το Αμαζόν 80€ εκπτωτικο, πρέπει να το υπολογίζω στην τελική τιμή προϊόντος? Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, άλλος προτιμάει την ασφάλεια των συναλλαγών και εγγύηση αυτού που παίρνει, άλλος με γνώμονα το τελικό κόστος θυσιαζει κάποια πράγματα και κάνει εισαγωγή από Κίνα... Απλά πράγματα. Αλλά το να λες πως το mediatek είναι ανώτερο από τα qualcom και να επιμένεις είναι απλα αστείο. Οπότε βάση αυτό πρέπει να συγκρίνουμε τα κινητά που λες/λέω βάση έμπιστων προγραμμάτων (Antutu, Androis της Futuremark)!? Γιατί εάν ισχύει αυτό, η υπογραφή μου τα λέει όλα νομίζω!!!
StigmaX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Οπότε βάση αυτό πρέπει να συγκρίνουμε τα κινητά που λες/λέω βάση έμπιστων προγραμμάτων (Antutu, Androis της Futuremark)!? Γιατί εάν ισχύει αυτό, η υπογραφή μου τα λέει όλα νομίζω!!! Site έχουν όλα τα benchmarks, τα rankings γνωστά... Και η samsung το τερμάτιζε το antutu, δεν σημαίνει οτι είχε και σφαίρα συσκευή. nexus 4 με μισά χαρακτηριστικά είναι πιo smooth απο GS4... Αλλα τι να λέμε αν είσαι προκατελειμένος. Συγχαρητήρια. Το κινέζικο σου τηλέφωνο τερματίζει το Antutu.
lillen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Οπότε βάση αυτό πρέπει να συγκρίνουμε τα κινητά που λες/λέω βάση έμπιστων προγραμμάτων (Antutu, Androis της Futuremark)!? Γιατί εάν ισχύει αυτό, η υπογραφή μου τα λέει όλα νομίζω!!! Φίλε Maddoc, αλήθεια γιατί να μην κοιτάξει κανείς και την επιλογή των windows phone? Θέλω να πω τι παραπάνω έχουν δλδ τα android? Ναι σίγουρα έχουν παραπάνω apps αλλά όλα τα σημαντικά apps υπάρχουν και στα wp. Τα λέω όλα αυτά γιατί και εγώ ψάχνομαι και καινούργιο κινητό όπως ξέρεις. Α επίσης μην ξεχάσω είναι και lag free, καρατσεκαρισμένο. Είδα απο έναν φίλο μου τις προάλλες ενα lumia 520 (που είναι στα 120-130 ευρώ) και πραγματικά φυσάει. Τι μανία ειναι αυτή με τα android? Αφού για να πάρεις ενα android που να μην σέρνεται θα πρέπει να ΄δωσεις 300 ευρώ (απο ελληνικη αγορά), τι να πω δεν ξέρω.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εδώ μιλάμε για soc και συνολική απόδοση του chipset και συνεχίζεις να αγνοείς το τι γίνεται. Και το gpu μέρος αυτού είναι. Και η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στα παιχνίδια... Και εγώ έχω ένα κουπονακι από το Αμαζόν 80€ εκπτωτικο, πρέπει να το υπολογίζω στην τελική τιμή προϊόντος? Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, άλλος προτιμάει την ασφάλεια των συναλλαγών και εγγύηση αυτού που παίρνει, άλλος με γνώμονα το τελικό κόστος θυσιαζει κάποια πράγματα και κάνει εισαγωγή από Κίνα... Απλά πράγματα. Αλλά το να λες πως το mediatek είναι ανώτερο από τα qualcom και να επιμένεις είναι απλα αστείο. Σε ποιο κομματι λοιπον τα τελευταια SoC των hisilicon Και mediatek δεν αποδιδουν οπως πρεπει σε πραγματικες συνηθκες; Καμια σχεση τα κουπονακια του Amazon με τα κουπονακια των κινεζομαγαζων που ειναι απειρα και μπορει να τα χρησιμοποιησει ο καθενας για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Βαζεις λογια στο στομα μου. Δεν ειπα ποτε οτι τα τσιπακια αυτα ειναι ανωτερα. Ειπα οτι δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τους snapdragon. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Παλιοτερα τσιπακια ναι ειχαν (και εχουν για φθηνοτερες συσκευες) προβληματα με το GPS και graphics performance για τους παιχνιδαδες. Αυτα τα θεματα ομως με τα νεα τσιπακια εχουν λυθει, οταν σου λεει ο αλλος οτι εχει mediatek τσιπακι και το GPS κλειδωνει αμεσως εσυ τι καταλαβαινεις; Οταν παιζει ενα βαρυ παιχνιδι και το παιχνιδι τρεχει smooth, εσυ τι καταλαβαινεις;
StigmaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Κάνεις δεν είπε ότι δεν είναι καλά τηλέφωνα, η πως δεν είναι value for money. Αυτο που τονίζω και θα συνεχίσω να τονίζω είναι πως δεν είναι καλύτερα σε σχέση με τα γνωστά branded τηλέφωνο όπως κάποιοι πρεσβυρες της Κίνας θέλουν να παρουσιάσουν. Η επιλογή κινέζικου τηλεφώνου γίνεται με γνώμονα το κέρδος, κάνοντας συμβιβασμούς σε άλλους τομείς, όπως επίσημη υποστήριξη ελληνικών, εγγύηση, ρίσκο τελωνείου, ρουτ για να βγάλεις τα κινέζικα... Εδώ άλλος λέει τι πάρεις από Αμαζόν, τι πάρεις από κινεζομαγαζο το ίδιο πράγμα είναι... Κατά λάθος έγινε κολοσσός το Αμαζόν...
maddoctor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Site έχουν όλα τα benchmarks, τα rankings γνωστά... Και η samsung το τερμάτιζε το antutu, δεν σημαίνει οτι είχε και σφαίρα συσκευή. nexus 4 με μισά χαρακτηριστικά είναι πιo smooth απο GS4... Αλλα τι να λέμε αν είσαι προκατελειμένος. Συγχαρητήρια. Το κινέζικο σου τηλέφωνο τερματίζει το Antutu. Πιστεύω ότι καλό είναι να υπάρχει κάπου μία σταθερά για να μπορεί να γίνεται κάποια σύγκριση. Αν προσέξεις με το που βγαίνει κάποια συσκευή στο Antutu, που είναι άγνωστη και χτυπάει φοβερό σκορ, γίνεται χαμός στο διαδίκτυο. Εάν συμφωνείς με αυτό, ας συγκρίνουμε ότι θέλεις έτσι, αλλιώς μιλάμε αερολογίες.... Φίλε Maddoc, αλήθεια γιατί να μην κοιτάξει κανείς και την επιλογή των windows phone? Θέλω να πω τι παραπάνω έχουν δλδ τα android? Ναι σίγουρα έχουν παραπάνω apps αλλά όλα τα σημαντικά apps υπάρχουν και στα wp. Τα λέω όλα αυτά γιατί και εγώ ψάχνομαι και καινούργιο κινητό όπως ξέρεις. Α επίσης μην ξεχάσω είναι και lag free, καρατσεκαρισμένο. Είδα απο έναν φίλο μου τις προάλλες ενα lumia 520 (που είναι στα 120-130 ευρώ) και πραγματικά φυσάει. Τι μανία ειναι αυτή με τα android? Αφού για να πάρεις ενα android που να μην σέρνεται θα πρέπει να ΄δωσεις 300 ευρώ (απο ελληνικη αγορά), τι να πω δεν ξέρω. Εάν θέλεις windows, ας κοιτάξει. Εγώ έφυγα από το ios γιατί με εκνεύριζε το ασφυκτικό κλείδωμα που έχουν και πήγα σε android για να μην το έχω.ΜΕ κινητά windows δεν έχω ασχοληθεί. Κάνεις δεν είπε ότι δεν είναι καλά τηλέφωνα, η πως δεν είναι value for money. Αυτο που τονίζω και θα συνεχίσω να τονίζω είναι πως δεν είναι καλύτερα σε σχέση με τα γνωστά branded τηλέφωνο όπως κάποιοι πρεσβυρες της Κίνας θέλουν να παρουσιάσουν. Η επιλογή κινέζικου τηλεφώνου γίνεται με γνώμονα το κέρδος, κάνοντας συμβιβασμούς σε άλλους τομείς, όπως επίσημη υποστήριξη ελληνικών, εγγύηση, ρίσκο τελωνείου, ρουτ για να βγάλεις τα κινέζικα... Εδώ άλλος λέει τι πάρεις από Αμαζόν, τι πάρεις από κινεζομαγαζο το ίδιο πράγμα είναι... Κατά λάθος έγινε κολοσσός το Αμαζόν... Συμφωνώ ότι κάνεις επιλογές, το έχω ξαναπεί. Το άλλο υποθέτω είναι για μένα, αλλά έχω πει το αντίθετο ξέρεις....
lillen Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Πιστεύω ότι καλό είναι να υπάρχει κάπου μία σταθερά για να μπορεί να γίνεται κάποια σύγκριση. Αν προσέξεις με το που βγαίνει κάποια συσκευή στο Antutu, που είναι άγνωστη και χτυπάει φοβερό σκορ, γίνεται χαμός στο διαδίκτυο. Εάν συμφωνείς με αυτό, ας συγκρίνουμε ότι θέλεις έτσι, αλλιώς μιλάμε αερολογίες.... Εάν θέλεις windows, ας κοιτάξει. Εγώ έφυγα από το ios γιατί με εκνεύριζε το ασφυκτικό κλείδωμα που έχουν και πήγα σε android για να μην το έχω.ΜΕ κινητά windows δεν έχω ασχοληθεί. Συμφωνώ ότι κάνεις επιλογές, το έχω ξαναπεί. Το άλλο υποθέτω είναι για μένα, αλλά έχω πει το αντίθετο ξέρεις.... όταν λες κλείδωμα τι εννοείς? δλδ τι παραπάνω κάνεις με το android που δεν έκανες με το iphone?
maddoctor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 όταν λες κλείδωμα τι εννοείς? δλδ τι παραπάνω κάνεις με το android που δεν έκανες με το iphone? Εννοώ ότι τα πάντα περνάνε μέσω itunes. Τώρα συνδέω το κινητό και το βλέπω σαν σκληρό και κάνω ότι θέλω. Ringtone μέχρι 40sec στο iphone (εκτός εάν κάνει jailbreak και χρησιμοποιήσεις ειδικό πρόγραμμα), όποιο mp3 θέλω γίνεται ringtone. Το iphone δεν μπορεί να μεταφέρει εικόνες μέσω bluetooth σε άλλο κινητό (μόνο με jailbreak), στο android κάνεις τα πάντα). Αυτά μου έρχονται τώρα. Το πιο εκνευριστικό ήταν το itunes!Α και μπορούσες να το ενεργοποιήσεις μόνο 3 φορές νομίζω, μετά δεν σε αφήνει, κάτι τέτοιο θυμάμαι είχε.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κάνεις δεν είπε ότι δεν είναι καλά τηλέφωνα, η πως δεν είναι value for money. Αυτο που τονίζω και θα συνεχίσω να τονίζω είναι πως δεν είναι καλύτερα σε σχέση με τα γνωστά branded τηλέφωνο όπως κάποιοι πρεσβυρες της Κίνας θέλουν να παρουσιάσουν. Η επιλογή κινέζικου τηλεφώνου γίνεται με γνώμονα το κέρδος, κάνοντας συμβιβασμούς σε άλλους τομείς, όπως επίσημη υποστήριξη ελληνικών, εγγύηση, ρίσκο τελωνείου, ρουτ για να βγάλεις τα κινέζικα... Εδώ άλλος λέει τι πάρεις από Αμαζόν, τι πάρεις από κινεζομαγαζο το ίδιο πράγμα είναι... Κατά λάθος έγινε κολοσσός το Αμαζόν... Value for money θα ειναι παντα περισσοτερο απο τους δικους μας εταιρους. Απλα επειδη η αποδοση και η ταχυτητα οσο πληρωνεις ανεβαινει ειναι απολυτα φυσιολογικο να μην σε ψηνει να κοιταξεις προς κινα μερια. Στο κατω κατω της γραφης μεταξυ supercars...περι ορεξεως. Ουτε τα γνωστα branded ειναι παντα καλυτερα. Σε καθε κοστολογικη κλιμακα υπαρχει ενας κινεζος που απλα προσφερει περισσοτερα αλλα οι επιλογες ναι ειναι μειωμενες οσο ανεβαζεις το κασε. Ας πουμε οτι μεχρι και τα ~300 ευρω ενας κινεζος ειναι μονοδρομος αν θελεις να αγορασεις κατι συγχρονο και γρηγορο. Για το ρισκο...συμφωνοι αλλα ειναι μικρο. Ειδικα ορισμενες εταιριες (οπως η Huawei) προσφερει υποστηριξη στα κεντρικα τους στην καθε χωρα απο οπου και αν εχεις αγορασει συσκευες της. Μπορει να μην μπορεις να τους κραξεις αν συμβει κατι αλλα σιγουρα θα σε βοηθησουν αν τους επισκεφθεις για το οποιοδηποτε προβλημα. Αυτοι που λενε οτι δεν σε υποστηριζουν...μαλλον δεν ειχαν παρε δωσε με αυτους. Μωρε το amazon ειναι γαματο αλλα οι τιμες τους ειναι στα ιδια επιπεδα που βρισκεις και στην υπολοιπη Ευρωπη.
StigmaX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Διαφωνώ προς τη διατύπωση μονόδρομος μέχρι τα 300. Στα 180 έχεις moto g, και στα 260-290 lg g2 και Nexus 5 που είναι ίσως από τις καλύτερες συσκευές τις αγοράς. Το καθενα για τους δικούς του λόγους. Περα από αυτό συμφωνούμε.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Διαφωνώ προς τη διατύπωση μονόδρομος μέχρι τα 300. Στα 180 έχεις moto g, και στα 260-290 lg g2 και Nexus 5 που είναι ίσως από τις καλύτερες συσκευές τις αγοράς. Το καθενα για τους δικούς του λόγους. Περα από αυτό συμφωνούμε. Ουτε το Nexus 5 αλλα ουτε και το G2 ειναι συγχρονες συσκευες. Ιδια ακριβως χαρακτηριστικα βρισκεις κινεζο με 200 και 220 ενω με χαρακτηριστικα παρομοια με του Moto G βρισκεις πολυ φθηνοτερες λυσεις. Δεν λεω οτι οι συσκευες αυτες ειναι ασχημες αλλα εχουν αρκετα μειωνεκτηματα για να τις αποκτησεις σε αυτην την τιμη. Ο κινεζος απο την αλλη ερχεται φουλ με δυνατοτητες και features στο ιδιο ή φθηνοτερο κοστολογιο. Πληρωνεις λιγοτερα και παιρνεις περισσοτερα. Βρες μου εσυ στην Ευρωπαικη αγορα τηλεφωνο με αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτο το κοστολογιο. http://www.report me for spam/zte-nubia-z7-max-4g-lte-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-55-inch-fhd-screen-4g-smartphone-g-33825
StigmaX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κάποιες φορές το software είναι σημαντικότερο των χαρακτηριστικών. Δεν γίνεται συγκρίνεις ας πούμε το stock Android των Nexus η moto με Rom της Lenovo η xiaomi η σαμσουνγκ. Καθαρά θέμα προσωπικής προτίμησης του καθενός θα μου πεις, αλλά για πολλούς πολύ σημαντικότερο από το αν ένα τηλέφωνο φοράει τον 800 η τον 801...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα