Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός από το Mi4!? Υπάρχουν και άλλα μοντέλα από αξιόπιστες εταιρείες που θεωρούνται ως ναυαρχίδες των κινητών. Δες και διάλεξε, είναι σίγουρο ότι θα βρεις κάτι που θα σε αρέσει:

1) MEIZU MX4 MT6595 2.2GHz Octa Core 5.36 Inch JDI FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 369€ τελική

2) HUAWEI HONOR 6 32G H60-L12 Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 339€

3) ONEPLUS ONE 64GB Bamboo Style Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone - 397€

4) XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Display - 309€ (αυτό έχω εγώ ;)  )

5) ONEPLUS ONE Qualcomm 16GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone - 293€

6) ZTE Nubia Z7 Max 4G LTE Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHZ Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 4G Smartphone - 294€

7) Lenovo K900 2.0GHz Dual Core Android4.2 5.5 Inch FHD IPS Smartphone - 238€ (αυτό έχω αγοράσει στη σύζυγο και έχει μείνει κατευχαριστημένη)

Γιατι ντε και καλα να παει ολος ο κοσμος σε κινεζο δεν μπορω να καταλαβω τοσο καιρο.Αντε σε ορισμενες περιπτωσεις οταν ειναι θεμα τιμης και υπαρχει περιορισμενο μπατζετ να πω ενταξει αλλα την αυτη δεν μπορω να την καταλαβω

Δημοσ.

Γιατι ντε και καλα να παει ολος ο κοσμος σε κινεζο δεν μπορω να καταλαβω τοσο καιρο.Αντε σε ορισμενες περιπτωσεις οταν ειναι θεμα τιμης και υπαρχει περιορισμενο μπατζετ να πω ενταξει αλλα την αυτη δεν μπορω να την καταλαβω

Γιατί εάν παραβλέψουμε την πιπίλα της εγγύησης, ότι εδώ είναι 2 χρόνια, έξω είναι 1, με τα λεφτά που θα δώσεις εδώ, αγοράζεις πολύ καλύτερο κινητό έξω. Βέβαια για κάποιους έχουμε πει ότι η πιπίλα αυτή είναι βασικός παράγοντας και είναι σεβαστό αυτό, σε άλλους, όπως εμένα πχ, όχι. Και αυτό ισχύει για κάθε μπάτζετ, όχι μόνο πολύ χαμηλό.

Δημοσ.

Όταν έχεις τηλέφωνα όπως το g2 και Nexus 5 στα 270€... Δεν πας να δώσεις 350€ και 400€ για να πάρεις τηλέφωνο με επεξεργαστή mediatek και hisilicon... Πόσο μάλλον όταν σου έρχεται από την Κίνα, και περιμένεις από το community να σου κάνει τη μετάφραση της rom.

Είπαμε, καλά τα κινέζικα, γι αυτούς που ξέρουν που μπλεκουν, και σε τιμές μέχρι 200-220€... Οτιδήποτε παραπάνω πεταμένα λεφτά.

Δημοσ.

Όταν έχεις τηλέφωνα όπως το g2 και Nexus 5 στα 270€... Δεν πας να δώσεις 350€ και 400€ για να πάρεις τηλέφωνο με επεξεργαστή mediatek και hisilicon... Πόσο μάλλον όταν σου έρχεται από την Κίνα, και περιμένεις από το community να σου κάνει τη μετάφραση της rom.

Είπαμε, καλά τα κινέζικα, γι αυτούς που ξέρουν που μπλεκουν, και σε τιμές μέχρι 200-220€... Οτιδήποτε παραπάνω πεταμένα λεφτά.

Αυτό ακριβώς

Δημοσ.

Για τις παραπάνω χρήσεις, τι έχετε να πείτε για αυτό? Είναι καλή προσφορά? Γιατί ειπώθηκε ότι μπορεί να βρεθεί και στα 270 ευρώ.

(Αξιοπιστία καταστήματος και σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα)

Δημοσ.

Με την λογική αυτή δεν αγοράζεις πχ ούτε το Iphone 6, ούτε κάποιο άλλο από τα ακριβά της Ελλάδας αν μπορείς να διαθέσεις λίγο χρήμα παραπάνω!? Επίσης το  hisilicon τι είναι? Μήπως εννοείς Snapdragon, γιατί επι τω πλείστον τα κινητά έχουν mediatek ή snapdragon τα καλύτερα. Πάντως είναι πολλοί που μπορούν να διαθέσουν κάτι παραπάνω και ψάχνουν να βρούνε κάποια ναυαρχίδα από Κίνα στα 3-4 καταστόρικα, όταν εδώ αντίστοιχα κινητά έχουν 7-8 κατοστάρικα. 

Αυτό ακριβώς

Απάντησα.... ;)

Για τις παραπάνω χρήσεις, τι έχετε να πείτε για αυτό? Είναι καλή προσφορά? Γιατί ειπώθηκε ότι μπορεί να βρεθεί και στα 270 ευρώ.

(Αξιοπιστία καταστήματος και σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα)

Δες τι λένε τα συγκριτικά μεταξύ του Oneplus One πχ και του Nexus που λες εδώ.

Δημοσ.

Το iPhone δεν μπορώ να καταλάβω πως το ταιριαξες στην συζήτηση... Μιλάμε για κινέζικα και για branded, στα οποία συγκαταλεγεται και αυτό.

Και σου ξαναλέω... Γιατί να δώσεις 400€ να πάρεις τηλέφωνο με mediatek και hisilicon(η Huawei τους έχει, απορώ πως ο πρέσβης του Κινέζος δεν το γνωριζει) όταν με 270€ βρίσκεις από Ελλάδα Snapdragon 800?

Ούτε καλύτερη απόδοση έχεις, ούτε καλύτερη κατασκευή,ούτε κάμερα, ούτε εγγύηση, και πληρώνεις και 100 € παραπάνω...

Μέχρι 200-220 καλά είσαι με τον Κινέζο, οτιδήποτε παραπάνω απλά δεν αξίζει τον κόπο... Άλλος παίρνει g3 στα 350 και του λες για meizu με mediatek, απλά έλεος...

Δημοσ.

Το iPhone δεν μπορώ να καταλάβω πως το ταιριαξες στην συζήτηση... Μιλάμε για κινέζικα και για branded, στα οποία συγκαταλεγεται και αυτό.

Και σου ξαναλέω... Γιατί να δώσεις 400€ να πάρεις τηλέφωνο με mediatek και hisilicon(η Huawei τους έχει, απορώ πως ο πρέσβης του Κινέζος δεν το γνωριζει) όταν με 270€ βρίσκεις από Ελλάδα Snapdragon 800?

Ούτε καλύτερη απόδοση έχεις, ούτε καλύτερη κατασκευή,ούτε κάμερα, ούτε εγγύηση, και πληρώνεις και 100 € παραπάνω...

Μέχρι 200-220 καλά είσαι με τον Κινέζο, οτιδήποτε παραπάνω απλά δεν αξίζει τον κόπο... Άλλος παίρνει g3 στα 350 και του λες για meizu με mediatek, απλά έλεος...

Δεν είχα ασχοληθεί τόσο με Huawei, τώρα το έμαθα. ευχαριστώ. Oneplus One & Mi4& Mi3  έχουν Snapdragon υπόψιν που του πρότεινα. Snapdragon 801 στα 350€ παίρνει εδώ το 16άρι G3, το 64αρι Oneplus One, πχ., που είναι παρόμοια κινητά. Στην τελική, ο καθένας μπορεί να πάρει ότι θέλει. Είπαμε, εάν θέλει εγγύηση, αγοράζει από Ελλάδα, τέλος. Εάν δεν τον απασχολεί ο ένας χρόνος εγγύηση, και θέλει κάτι πιο δυνατό/καλό από αυτό που βρίσκει εδώ, αγοράζει από Κίνα, σε όλα τα budget

Δημοσ.

Δεν είχα ασχοληθεί τόσο με Huawei, τώρα το έμαθα. ευχαριστώ. Oneplus One & Mi4& Mi3  έχουν Snapdragon υπόψιν που του πρότεινα. Snapdragon 801 στα 350€ παίρνει εδώ το 16άρι G3, το 64αρι Oneplus One, πχ., που είναι παρόμοια κινητά. Στην τελική, ο καθένας μπορεί να πάρει ότι θέλει. Είπαμε, εάν θέλει εγγύηση, αγοράζει από Ελλάδα, τέλος. Εάν δεν τον απασχολεί ο ένας χρόνος εγγύηση, και θέλει κάτι πιο δυνατό/καλό από αυτό που βρίσκει εδώ, αγοράζει από Κίνα, σε όλα τα budget.

Το ποιο δυνατό - καλό βάση αυτών που λες έχεις φτάσει στο να το κρίνεις από τα ποσά GB storage έχουν... Ασε που η λίστα σου με τα τηλέφωνα μικρινε επικίνδυνα.

Value for money ναι, και αυτό υπό προϋποθέσεις... Δυνατο/καλύτερο, άλλου παπά ευαγγέλιο.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις, οι τελευταιοι επεξεργαστες Hisilicon και Mediatek ειναι τερατακια και δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τους Snap 801 και 805. Μου μιλας για Snap 800 στα 270 απο Ελλαδα τη στιγμη που βρισκεις Snap 801 και μαλιστα με 32GB αποθηκευτικο χωρο +micro SD απο κινα με 290. 

Διαφωνω επισης για το μεχρι 200-220 καλα εισαι για κινεζο. Ακομα και στα κινεζικα οτι πληρωνεις παιρνεις. Στα 350 εσυ μου λες για G3 και εγω σου λεω για Vivo Xshot. 

Στο μονο πραγμα που συμφωνω ειναι οτι εχεις diminishing returns οσο ανεβαινεις την κοστολογικη κλιμακα. Ειναι αληθεια οτι παιρνεις πολλα περισσοτερα στις φθηνοτερες κλιμακες απο τους κινεζους απο οτι παιρνεις απο τας Ευρωπας. Αυτο ομως συνεχιζει και οσο ανεβαζεις το budget. Παραδειγμα το Vivo Xplay παιζει να ειναι το ποιο ποιοτικο phablet της κινας αυτη τη στιγμη. Αντιστοιχης ποιοτητας συσκευη απο Ευρωπη δεν προκειται να βρεις οσο και να ψαχνεις και η συσκευη αυτη κοστιζει περι τα 460-480 ευρω. Φθηνη δεν ειναι σιγουρα αλλα τσεκαρε τι "κουβαλαει" πανω της και βρες κατι αντιστοιχο αν μπορεις και αν το βρεις πες μου τι κοστολογιο εχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ στο ότι οι mediatek και hisilicon πλησιάζουν τους 801 - 805. Τα GPU και στα δύο soc είναι απλά για πέταμα, όσο για το GPS και τους drivers της mediatek, τα θέματα είναι γνωστά.

Και σου λέω. Στα 350 μπορείς να πάρεις G3 η ΜΧ4. Τι έχει να ζηλέψει g3 από το MX4 ώστε να μην το επιλέξει κάποιος? Τίποτα... Ίσα ίσα που σου δίνει και παραπάνω...

Δημοσ.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν βοηθάω, αλλά πέρασα πρόσφατα από ένα κατάστημα Πλαίσιο και μου πρότειναν το Turbo-X Smartphone Ω για τις παραπάνω χρήσεις.

Κλαίω. Φίλε εμένα αν μου το λέγαν αυτό θα έπαιρνα ένα μολύβι, θα το έκοβα τιμολόγιο, θα έφευγα, και δε θα ξαναπατούσα ποτέ εκεί πέρα.

Δημοσ.

Διαφωνώ στο ότι οι mediatek και hisilicon πλησιάζουν τους 801 - 805. Τα GPU και στα δύο soc είναι απλά για πέταμα, όσο για το GPS και τους drivers της mediatek, τα θέματα είναι γνωστά.

Και σου λέω. Στα 350 μπορείς να πάρεις G3 η ΜΧ4. Τι έχει να ζηλέψει g3 από το MX4 ώστε να μην το επιλέξει κάποιος? Τίποτα... Ίσα ίσα που σου δίνει και παραπάνω...

Ναι συμφωνοι οτι για τους παιχνιδαδες εκει εξω οι καρτες γραφικων των hisilicon και mediatek ειναι χειροτεροι απο τον adreno αλλα σοβαρα τωρα θα συγκρινουμε τα τσιπακια αυτα βαση των καρτων γραφικων τους; Αν το παμε ετσι ας τα συγκρινουμε και με βαση του τι βγαζουν στο Antutu (συνολικη δυναμη συσκευης) οπου αυτα τα τσιπακια απλα σπανε ρεκορ. Δεν παει ετσι ομως. Τηλεφωνο θες να παρεις ή παιχνιδοκονσολα; 

Για το GPS ναι εχεις δικιο....για τα παλιοτερα μοντελα mediatek. Το τελευταιο τσιπακι ομως δεν εχει κανενα θεμα. Επειδη περιμενω το δικο μου MX4 και επειδη το θεμα το παρακολουθω στενα δεν εχει κανενα προβλημα με το GPS. Κλειδωνει αμεσως. Αν και δεν ειναι θεμα που με καιει απλα στο γνωστοποιω για να μην νομιζεις οτι και τα νεα τσιπακια εχουν το ιδιο θεμα. 

Και σου ξαναλεω εγω, το MX4 κοστιζει 300 και οχι 350. Ως νεα συσκευη κυκλοφορουν διαφορα κουπονια (τα οποια εγω σαν μπουφος δεν χρησιμοποιησα) για να παρεις τη συσκευη ακομα φθηνοτερα (καποιοι την εχουν παρει στα 270). Στα 350 εχεις Vivo Xshot η οποια συσκευη δεν νομιζω οτι χρειαζεται συστασεις σαν το δευτερο camera-centric κινητο στον κοσμο (το οποιο ομως μετραει και σαν συσκευη media consumption με τον ενισχυτη και το τσιπακι ηχου που διαθετει). 

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για soc και συνολική απόδοση του chipset και συνεχίζεις να αγνοείς το τι γίνεται. Και το gpu μέρος αυτού είναι. Και η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στα παιχνίδια...

Και εγώ έχω ένα κουπονακι από το Αμαζόν 80€ εκπτωτικο, πρέπει να το υπολογίζω στην τελική τιμή προϊόντος?

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, άλλος προτιμάει την ασφάλεια των συναλλαγών και εγγύηση αυτού που παίρνει, άλλος με γνώμονα το τελικό κόστος θυσιαζει κάποια πράγματα και κάνει εισαγωγή από Κίνα... Απλά πράγματα.

Αλλά το να λες πως το mediatek είναι ανώτερο από τα qualcom και να επιμένεις είναι απλα αστείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...