Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!

Θα ήθελα την γνώμη σας, μιας και ψάχνω ένα Smartphone για τις εξής χρήσεις:

- Να σερφάρω, βλέπω video και να ακούω μουσική όταν είμαι έξω.

- Να χρησιμοποιήσω teamviewer ή κάτι παρόμοιο για να χειρίζομαι το pc από μακρυά.

- Να χρησιμοποιήσω εφαρμογές όπως το mathematica για υπολογισμούς/γραφικές παραστάσεις.

- Τέλος, από άποψη οθόνης, να είναι κινητό, και όχι tablet.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν βοηθάω, αλλά πέρασα πρόσφατα από ένα κατάστημα Πλαίσιο και μου πρότειναν το Turbo-X Smartphone Ω για τις παραπάνω χρήσεις.

Επεξ/σία από jindirgald
Δημοσ.

Σωστά!

Έστω ότι δεν υπάρχει περιορισμός, ούτε σε χρήμα ούτε σε χρόνο, δηλαδή δεν βιάζομαι για την αγορά αυτή, τότε ποιο θα μου προτείνατε?

Πάντως άνετα θα έδινα 200 ευρώ ίσως και παραπάνω.

Δημοσ.

Για το mathematica δεν ξέρω, αλλά ολα τ'άλλα τα κάνω χαλαρά με το Xiaomi Mi3 που έχω και είναι στο budget σου περίπου. Αν θέλεις ρίξτου μια ματιά στο reportspam.

Δημοσ.

Σωστά!

Έστω ότι δεν υπάρχει περιορισμός, ούτε σε χρήμα ούτε σε χρόνο, δηλαδή δεν βιάζομαι για την αγορά αυτή, τότε ποιο θα μου προτείνατε?

Πάντως άνετα θα έδινα 200 ευρώ ίσως και παραπάνω.

Αν μπορεις να δωσεις παραπανω οπως λες http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

Δημοσ.

Ναι. Εγώ έχω την έκδοση με τα 64GB από τον μάιο και δεν το έχω μετανιώσει

Αν δεις εδώ, στην ίδια τιμή με το mi3 (64gb) μπορείς να πάρεις το mi4 (16gb). Τι θα πρότεινες?

Άλλες απόψεις?

Δημοσ.

Αν δεις εδώ, στην ίδια τιμή με το mi3 (64gb) μπορείς να πάρεις το mi4 (16gb). Τι θα πρότεινες?

Άλλες απόψεις?

Το Mi4 έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, το άλλο περισσότερο χώρο. Διαλέγεις τι θέλεις. Πάντως ότι και να διαλέξεις κερδισμένος είσαι!
Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το θέμα, μήπως προτείνεται και τίποτα άλλο?

Από θέμα χρημάτων, μπορώ να διαθέσω γύρω στα 300-350, 400 max.

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το θέμα, μήπως προτείνεται και τίποτα άλλο?

Από θέμα χρημάτων, μπορώ να διαθέσω γύρω στα 300-350, 400 max.

Εκτός από το Mi4!? Υπάρχουν και άλλα μοντέλα από αξιόπιστες εταιρείες που θεωρούνται ως ναυαρχίδες των κινητών. Δες και διάλεξε, είναι σίγουρο ότι θα βρεις κάτι που θα σε αρέσει:

1) MEIZU MX4 MT6595 2.2GHz Octa Core 5.36 Inch JDI FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 369€ τελική

2) HUAWEI HONOR 6 32G H60-L12 Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 339€

3) ONEPLUS ONE 64GB Bamboo Style Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone - 397€

4) XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Display - 309€ (αυτό έχω εγώ ;)  )

5) ONEPLUS ONE Qualcomm 16GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone - 293€

6) ZTE Nubia Z7 Max 4G LTE Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHZ Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 4G Smartphone - 294€

7) Lenovo K900 2.0GHz Dual Core Android4.2 5.5 Inch FHD IPS Smartphone - 238€ (αυτό έχω αγοράσει στη σύζυγο και έχει μείνει κατευχαριστημένη)

Δημοσ.

Και άλλη μια ερώτηση:

(Με ενδιαφέρει πιο πολύ για όσα δεν δέχονται sd card)

Όταν λέει 16gb ή 64gb σημαίνει ότι τόσος είναι ο ελεύθερος χώρος ή ο χώρος συνολικά.

Αν ο συνολικός χώρος είναι ο παραπάνω, τότε πόσος είναι ο ελεύθερος χώρος?

Δημοσ.

Το συνολο λεει και σου περισευει ενα ποσοστο μετα το εγκατεστημενο λογισμικο. Το ποσο χωρος διαθετει μια συσκευη ελευθερο εξαρταται απο το skin που φοραει. Παραδειγμα εγω (θα) εχω το Meizu MX4 των 16GB και απο οτι διαβαζω ο χωρος που μενει ελευθερος ειναι περιπου 12GB. Αλλες συσκευες μπορει να χρειαζονται περισσοτερο χωρο για το λογισμικο. 

Παντως ακομα και τα 16GB για εφαρμογες ειναι και παραειναι αρκετα. Αν θες ομως και αλλα πραγματα μεσα τοτε ή κοιτας μεγαλυτερη εκδοση ή αγοραζεις ξεχωριστα ενα OTG στικακι και τελειωνεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...