Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

εχω ενα netbook mini note2 το οποιο του περασα windows 7 starter. Για κανα μηνα ολα δουλευαν ρολοι ωσπυ μια μερα που το ανοιξα και η αναλυση ηταν πολυ μεγαλυτερη απο την οθονη με αποτελεσμα να βλεπω μονο τα μισα. Δοκιμασα να το επαναφερω αλλα ολες οι επιλογες που μου εδινε ηταν πανω απο τις αναλυσεις της οθονης. Το περιεγο ειναι οτι και στο BIOS και μετα απο format επανεκατασταση και live cd με linux κανει το ιδιο. Παιζει να ειναι κανα προβημα στην καρτα γραφικων?

Ριξτε καμια ιδεα στο τραπεζι γιατι ή θα το δετε να το χαριζω στις αγγελιες ή θα με δειτε στις ειδησεις :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Καλημερα και παλι.

Σε εξωτερικη οθονη μου βγαζει κανονικα ολες τις αναλυσεις που υποστηριζει η οθονη (μεχρι 1920*1200) αλλα οταν το βαζω παλι στο λαπτοπ το βλεπει παλι 1024*768. Το περιεργο ειναι οτι την οθονη του λαπτοπ την βλεπει σαν ψηφιακη επιπεδη οθονη (1024*768 60Ηz) και μου δνει μονο αναλυση 1024*768 ή 800*600. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είτε το γράφει από κάτω (πάντα βασικά έχουν ένα αυτοκόλλητο) είτε κατέβασε το cpuz μήπως κ το βρούμε μέσω της μητρικής που φοράει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...