Προς το περιεχόμενο

Mac + Parallels Desktop

Spyros_Spy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Με αφορμή τις προάλλες που πέρασα σε μια φίλη το Parallels Desktop με windows 7 για να τρέχει κάποιες σουίτες που θέλει (κυρίως σχεδιαστικά προγράμματα) ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.

Το site του parallels Desktop δείχνει να εννοείτε ότι προγράμματα των Windows τρέχουν καλύτερα στα Mac μέσω του parallels. Αυτό ισχύει ή είναι καθαρό marketing ; Το parallels είναι φανταστικό πρόγραμμα, του το αναγνωρίζω, αλλά δεν παύει να είναι ένα καλοφτιαγμένο virtual box το οποίο έχει fixed ram, cpu cores, disk τα οποία του τα δίνεις πριν πετάξεις το image μέσα.

Πως είναι δυνατόν το iMac της φίλης μου, σε idle από τα 4gb ram να τρώει τα 1,5gb, οπότε στο image να του δίνω για χρήση 1,5 gb ram και 2 από τους 4 πυρήνες του cpu, και τα προγράμματα να θέλουν 2gb minimum, να τρέχει καλύτερα τα προγράμματα από ένα windows pc;

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω να εννοούν τόσο αυτό παρά το γεγονός ότι πιθανό να τρέχουν καλύτερα από άλλα VM's, δε γίνεται να τρέχουν καλύτερα ή χειρότερα, ότι hardware του δώσεις θα έχει! Αν του δώσεις ψίχουλα, ακόμη και ένα turbo-x θα τρέχει καλύτερα! :P

• Like 1

Δε νομίζω να εννοούν τόσο αυτό παρά το γεγονός ότι πιθανό να τρέχουν καλύτερα από άλλα VM's, δε γίνεται να τρέχουν καλύτερα ή χειρότερα, ότι hardware του δώσεις θα έχει! Αν του δώσεις ψίχουλα, ακόμη και ένα turbo-x θα τρέχει καλύτερα! :P

Αυτό ναι! Το δέχομαι, αλλά όταν το πρωτοσυνάντησα το πρόγραμμα στην version 6, τώρα είναι στην 10, αυτό έδειχνε ένα video.

Βασικο κομμάτι είναι το host OS εν προκειμένω το OSX. Εγώ στο MBP με 16GB RAM και Parallels 9 τρέχω 4 Machines Ταυτόχρονα.

Ιδιαίτερα για αυτό που αναφέρετε με τα σχεδιαστικά προγράμματα και γενικά με τα βαριά προγράμματα που χρειάζονται να τρέχουν σε Parallels machine το πρόγραμμα συνεργάζεται άψογα με το OSX και εγώ που το έχω πάντα σε seamless mode η αυτόματη διαχείριση πόρων κάνει το θέμα πιο έυκολο. Αφού μερικές φόρές τα 8.1 λειτουργούν καλύτερα στο VM απο ότι τα έχω δει ακόμα και σε Dell των 3 χιλιάδων.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...