Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το lumia 640 ξεκινα απο 140-145 κοιτα εδω και ασε τις τιμες του eshop     http://www.bestprice.gr/item/2154559487/microsoft-lumia-640-dual.html?qid=32rA_EMTMen_7bdee&seq=2       και εδω      http://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html

Δεν είναι λύση κάποιος να παραγγέλνει από όπου να'ναι επειδή είναι φτηνότερα.Συνήθως επιλέγουμε γνωστά καταστήματα.Οι συγκεκριμένοι για να το πουλάνε τόσο φτηνά μπορεί να τα προμηθεύονται και από Κίνα και να είναι χωρίς ευρωπαϊκή εγγύηση και σε ξένη γλώσσα (εγχειρίδιο,γλώσσα στα κινητά γιατί προορίζονταν για την κινέζικη αγορά).

Δημοσ.

Δεν είναι λύση κάποιος να παραγγέλνει από όπου να'ναι επειδή είναι φτηνότερα.Συνήθως επιλέγουμε γνωστά καταστήματα.Οι συγκεκριμένοι για να το πουλάνε τόσο φτηνά μπορεί να τα προμηθεύονται και από Κίνα και να είναι χωρίς ευρωπαϊκή εγγύηση και σε ξένη γλώσσα (εγχειρίδιο,γλώσσα στα κινητά γιατί προορίζονταν για την κινέζικη αγορά).

Βρε τι ειναι αυτα που λες???Εχεις ιδεα για το τι παιζει εξω στην αγορα ή τρολλαρεις??Οτιδηποτε παρεις απο το skroutz..ολα τα μαγαζια(τα αξιοπιστα-που βλεπεις και σχολια φυσικα) οτιδηποτε πωλειτε στην Ευρωπη εχει ευρωπαικη εγγυηση...Διαβασε σε παρακαλω 5 πραγματακια και μετα προτεινε μας απο που να αγοραζουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Οταν αναφερεσαι σε γνωστα καταστηματα φανταζομαι αναφερεσαι στις μεγαλες αλυσιδες που τα πουλανε πιο ακριβα. Εκτως του οτι δεν ισχυει αυτο που γραφεις περι κινας,υπαρχει και ειδικο θεμα που αφορα ολα αυτα τα καταστηματα http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/page-85 για να μην γραφουμε οτι να ναι αν δεν γνωριζουμε.

Οσον  αφορα τα κινητα,μεχρι και πριν λιγες μερες ημουν κατοχος Lumia 930.Ευχαριστημενος απο την αλαγκαριστη χρηση και την κεντρικη οθονη(τα Specs του ουτως ή αλλως ειναι σκετη υπερβολη),δυσαρεστημενος απο το θεμα ενημερωσεων στις εφαρμογες και γενικα τους περιορισμους που συναντουσα σε εφαρμογες και Internet. Βεβαια για οποιον το τσιμπησε απο την προσφορα του Γερμανου το κινητο ειναι πυραυλος.

Απο την προηγουμενη εβδομαδα λοιπον εκανα την μεγαλη μεταβαση απο WP σε Android με την αγορα του HTC One M8,ενα κινητο που μου κανει εντυπωση γιατι γενικα δεν προτεινεται στο Insomnia οντας τοσο ποιοτικο. Σε γενικες γραμμες η ευκολια του Android,ακομα και σε κατι τοσο απλο οπως η μεταφορα τραγουδιων και εικονων απο τον υπολογιστη στο κινητο,ειναι αυτο που εψαχνα σε συσκευη και ουτε το Ios ή τα WP με καλυπταν και δυσκολα με βλεπω να αλλαζω λειτουργικο στο μελλον :P

• Like 1
Δημοσ.

Samsung S4 Mini. Πέταξα το καρκίνωμα που λέγεται Samsung firmware και του έχω CM 12. Έδω και λίγο καιρό του έβαλα CM 12.1 άλλα ακόμα έχει αρκετά bugs, δεν προτείνεται για καθημερινή χρήση.

Το κινητό όμως πετάει από άποψη επιδόσεων. Καμία σχέση με το χάλι που έχει η Samsung για λογισμικό.

• Like 1
Δημοσ.

Ως βασικο πλεον για την δουλεια Νote 4 32gb,  Το πενακι παιρνει φωτια…..  :-D

ως προσωπικο, Μηλοφωνο 6 plus 128gb  καλο ειναι μωρε….. δεν λυγαει  (λυγιζει) …..   :-D

και backup phones ενα Lumia 930 32gb  και ενα Samsung Alpha 32gb.  Μικρα τηλεφωνακια για την τσεπη…..  :-(

Και καπου σε ενα ραφι στο γραφειο εχω καταχωνιασμενο ενα HTC One Max. (δεν το χρησιμοποιω) 

πρεπει να εισαι δυσκολα οικονομικα παντως  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Meizu MX4 - το δεύτερο smartphone στην κατοχή μου ever και είμαι ερωτευμένος και εξαρτημένος. Μπόλικες βοήθειες και ευκολίες σε συνδυασμό με τις audiophile δυνατότητες του (με ακουστικά φυσικά) το κάνει για τη δική μου χρήση απλά άψογο. Το μόνο μου "παράπονο" είναι το μέγεθος της συσκευής που αν και πολύ μαζεμένο για την κατηγορία είναι αδύνατη η χρήση με το ένα χέρι (φυσιολογικού μεγέθους). Μην υποτιμάτε την τετράγωνη οθόνη, βοηθάει απίστευτα στην ανάγνωση και σε άλλες λειτουργίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...