Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα παρήγγειλα το Nokia Lumia 625 ενώ διαπίστωσα πως με την ίδια τιμή θα μπορούσα να αποκτήσω το Microsoft Lumia 535.Δεν το έκανα γιατί δεν ήξερα πως η Microsoft είναι συνέχεια της Nokia και δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω για τα προϊόντα της.Στα αρνητικά της Nokia είναι η μνήμη Ram αλλά και η ενσωματωμένη μπαταρία.Τι λέτε,θα το μετανιώσω ; Η ενσωματωμένη μπαταρία που δεν αλλάζει,χαλάει εύκολα ; 

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα παρήγγειλα το Nokia Lumia 625 ενώ διαπίστωσα πως με την ίδια τιμή θα μπορούσα να αποκτήσω το Microsoft Lumia 535.Δεν το έκανα γιατί δεν ήξερα πως η Microsoft είναι συνέχεια της Nokia και δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω για τα προϊόντα της.Στα αρνητικά της Nokia είναι η μνήμη Ram αλλά και η ενσωματωμένη μπαταρία.Τι λέτε,θα το μετανιώσω ; Η ενσωματωμένη μπαταρία που δεν αλλάζει,χαλάει εύκολα ; 

Ποσο το πηρες???Γιατι το lumia 640 σε αυτα τα λεφτα ειναι πολυ καλυτερη επιλογη...

Δημοσ.

Ποσο το πηρες???Γιατι το lumia 640 σε αυτα τα λεφτα ειναι πολυ καλυτερη επιλογη...

Το Microsoft Lumia 640 που μου προτείνεις το βρίσκω ακριβό.Απο e-shop που έψαξα για κινητό το πουλάνε 176,90 €.

Το Nokia Lumia 625 το πήρα 119,90 € και το Microsoft Lumia 535 που μπορούσα να πάρω με τα ίδια λεφτά   το πουλάνε    115 €.

Αλλά προτίμησα το Nokia γιατί πίστευα πως σε περίπτωση που χαλάσει θα μπορώ να βρω εύκολα καταστήματα για επισκευή.H Microsoft πίστευα πως είναι μια καινούρια αναξιόπιστη Μάρκα,όμως στην ουσία είναι συνέχεια της παλιάς Nokia.

Δημοσ.

Το Microsoft Lumia 640 που μου προτείνεις το βρίσκω ακριβό.Απο e-shop που έψαξα για κινητό το πουλάνε 176,90 €.

Το Nokia Lumia 625 το πήρα 119,90 € και το Microsoft Lumia 535 που μπορούσα να πάρω με τα ίδια λεφτά   το πουλάνε    115 €.

Αλλά προτίμησα το Nokia γιατί πίστευα πως σε περίπτωση που χαλάσει θα μπορώ να βρω εύκολα καταστήματα για επισκευή.H Microsoft πίστευα πως είναι μια καινούρια αναξιόπιστη Μάρκα,όμως στην ουσία είναι συνέχεια της παλιάς Nokia.

Το lumia 640 ξεκινα απο 140-145 κοιτα εδω και ασε τις τιμες του eshop     http://www.bestprice.gr/item/2154559487/microsoft-lumia-640-dual.html?qid=32rA_EMTMen_7bdee&seq=2       και εδω      http://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html

Το 625 δεν θα σε απογοητευσει απλα εχει πολλα μειονεκτηματα πλεον...οπως οτι ειναι πλεον παλιο..εχει χαλια αναλυση για το μεγεθος του...μονο 512mb ραμ που αυτο σημαινει οτι καποιες εφαρμογες και games δεν θα τις παιζει καθολου και δεν θα παρει ολοκληρωμενα τα windows 10..αρα για ενα 20 επρεπε να κανεις υπομονη και να παρεις το 640..που ειναι σε ολα καλυτερο.

Η αν δεν ηθελες να δωσεις ενα 20 παραπανω ας επερνες το 630 που ξεκινα απο τα 67 ευρω(http://www.skroutz.gr/s/4870870/Nokia-Lumia-630.html?from=catspan) και ειναι καλυτερο απο το 625..

Με απλα λογια επρεπε να ρωτησεις βρε πριν το παρεις...

Δημοσ.

Το Nokia Lumia 630 το έβρισκα στο eshop πιο φτηνά από το 625 με 109 €.Το είχα δει ήδη πριν αποφασίσω.Δεν θεωρώ πως είναι καλύτερο.Ίδια μνήμη Ram έχει εξάλλου.

Τσέκαρα και από Motorola αλλά είχαν android που στο παρελθόν μου δημιούργησε πρόβλημα και ήθελα να πάρω με windows λογισμικό.

Τώρα για τα windows 10 κ.λ.π εκτός του ότι για να κάνω update θα πρέπει να συνδεθώ στο internet από το κινητό,κάτι που δεν το συνηθίζω καθώς μπορεί να πιάσω ιό,σε τρία χρόνια αν δεν μου κάνει λόγω νέας τεχνολογίας θα αγοράσω άλλο,δεν θα το έχω για πάντα.Αν ήθελα να ξοδέψω πάντως πολλά λεφτά,θα τσέκαρα της apple.

Δημοσ.

Το Nokia Lumia 630 το έβρισκα στο eshop πιο φτηνά από το 625 με 109 €.Το είχα δει ήδη πριν αποφασίσω.Δεν θεωρώ πως είναι καλύτερο.Ίδια μνήμη Ram έχει εξάλλου.

Τσέκαρα και από Motorola αλλά είχαν android που στο παρελθόν μου δημιούργησε πρόβλημα και ήθελα να πάρω με windows λογισμικό.

Τώρα για τα windows 10 κ.λ.π εκτός του ότι για να κάνω update θα πρέπει να συνδεθώ στο internet από το κινητό,κάτι που δεν το συνηθίζω καθώς μπορεί να πιάσω ιό,σε τρία χρόνια αν δεν μου κάνει λόγω νέας τεχνολογίας θα αγοράσω άλλο,δεν θα το έχω για πάντα.Αν ήθελα να ξοδέψω πάντως πολλά λεφτά,θα τσέκαρα της apple.

Το οτι πηρες smartphone και μου λες πως δεν θα κανεις το Update σε windows 10(οταν με το καλο βγουν)γιατι θα πρεπει να συνδεθεις στο ιντερνετ...κατι το οποιο δεν το συνηθιζεις κιολας με ξεπερνα...φιλικα παντα γιατι δεν παιρνεις κανενα απλο τηλεφωνο τοτε??Αφου δεν το χεις με αυτα...τι ιους θα κολησεις??Ειδικα με windows phone...

Δημοσ.

Εχω 1μιση χρονο τωρα το lumia 925. Οταν το αγορασα ηταν high-end για windows phone, τωρα ειναι mid αλλα εφοσον με καλυπτει στα παντα δεν εχω λογο να το αλλαξω.

ΥΓ ισως το επομενο μου να ειναι παλι lumia (πχ 950, οταν βγει) ή καποιο iphone

Δημοσ.

Το οτι πηρες smartphone και μου λες πως δεν θα κανεις το Update σε windows 10(οταν με το καλο βγουν)γιατι θα πρεπει να συνδεθεις στο ιντερνετ...κατι το οποιο δεν το συνηθιζεις κιολας με ξεπερνα...φιλικα παντα γιατι δεν παιρνεις κανενα απλο τηλεφωνο τοτε??Αφου δεν το χεις με αυτα...τι ιους θα κολησεις??Ειδικα με windows phone...

Δεν παίρνω απλό τηλέφωνο,γιατί θέλω να βλέπω βίντεο σε υψηλή ανάλυση,μια δυνατότητα που δεν υπάρχει στα κοινά τηλέφωνα.Τα βίντεο φυσικά τα έχω κατεβάσει από youtube και θα τα μεταφέρω στο κινητό,όπως επίσης και η 5 m.p κάμερα και η αναπαραγωγή βίντεο σε καλή ανάλυση. (το microsoft lumia 530 διαθέτει και εμπρόσθια κάμερα 5 m.p) (βέβαια υπάρχουν και κινητά με πάνω από 5 m.p αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα,μια χαρά είναι τα 5 m.p)

Τώρα για τους ιούς,εγώ είχα android (όχι windows )σε samsung galaxy (που μου χάλασε μετά από τρία χρόνια χρήσης) και κατέβαζα games από διάφορα site μέσω wifi και είχα πιάσει ιό,φαντάσου τι έχει να γίνει με τα windows.

Δημοσ.

Δεν παίρνω απλό τηλέφωνο,γιατί θέλω να βλέπω βίντεο σε υψηλή ανάλυση,μια δυνατότητα που δεν υπάρχει στα κοινά τηλέφωνα.Τα βίντεο φυσικά τα έχω κατεβάσει από youtube και θα τα μεταφέρω στο κινητό,όπως επίσης και η 5 m.p κάμερα και η αναπαραγωγή βίντεο σε καλή ανάλυση. (το microsoft lumia 530 διαθέτει και εμπρόσθια κάμερα 5 m.p) (βέβαια υπάρχουν και κινητά με πάνω από 5 m.p αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα,μια χαρά είναι τα 5 m.p)

Τώρα για τους ιούς,εγώ είχα android (όχι windows )σε samsung galaxy (που μου χάλασε μετά από τρία χρόνια χρήσης) και κατέβαζα games από διάφορα site μέσω wifi και είχα πιάσει ιό,φαντάσου τι έχει να γίνει με τα windows.

Και θα δεις βιντεο υψηλης αναλυσης στο 625??Με 800*480 αναλυση...πραγματικα πεταμενα λεφτα...

Επισης αλλο windows και αλλο windows phone...δεν εχουν ιους...που τα ακουσες αυτα??Και για να κολησες  ιο ακομα και στο android γυρευε τι βλακειες του ειχες περασει και απο που...αν κατεβαζεις απο το market δεν εχεις κανενα θεμα...

Επισης αφου δεν γνωριζεις αρκετα πραγματα πανω σε αυτο το κοματι γιατι δεν ψαχνεις λιγακι ή ρωτα λιγακι για να κανεις την ζωη σου ποιο ευκολη....??Φιλικα παντα..

Δημοσ.

800*480 είναι μια χαρά ανάλυση,τα βίντεο που κατεβάζω από youtube τα κατεβάζω με μικρότερη ανάλυση και είναι μια χαρά για τα γούστα μου.

Και στα windows phone μπορείς να πιάσεις ιό απλά αυτή την στιγμή τα Trojan είναι πιο συχνά στα android.Φυσικά και ξέρω πως άλλο windows phone άλλο windows,όπως άλλο Linux και άλλο Android.

http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/teenager-causes-red-faces-at-microsoft-with-windows-phone-8-trojan-1112221

Δημοσ.

Για να μην χαλαμε το θεμα....αυτο που εβαλες ειναι απο το 2012 αν ειδες...3 χρονια πισω..

Τεσπα τα περισοοτερα απο αυτα που γραφεις δεν εχουν καποια βαση...και μαλλον πρεπει να μαθεις να χρησιμοποιεις πλεον τα smartphones...γιατι δεν εχεις ιδεα απο αυτα...δεν ειναι δυσκολο να ψαξεις και να καταλαβεις πως αν κατεβαζεις εφαρμογες απο το store κοιταζοντας τα σχολια δεν προκειται να κολησεις ιο...και οχι να κατεβαζεις οτι βλακεια σου πασαρουν σε καθε κολοσαιτ...εσυ δεν ξερεις να τα χρησιμοποιεις σωστα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...