nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Τσεκαρε το lenovo a806 στα 140ε... Εχω διαβάσει τα καλύτερα...και μάλιστα το παράγγειλα χθες :-P στο skroutz έχει 250!!! omfg... καλά εννοείτε απο έξω ε... απο που το παρήγγειλες ? ?
TheOneGandalf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Από to2c.com. Διάβασα αρκετά καλά σχόλια για το σιτε. Υπάρχουν και άλλα αξιόπιστα όπως vickmall, minideal. Απλά το πήρα απο εκεί γιατι είχε σε καλύτερη τιμή κάτι extra που ήθελα να πάρω(θήκη, tempered glass, sd). Υπάρχει και ολόκληρο θέμα στο γειτονικό φόρουμ(myphone) για αυτό το κινητό οπότε μπες να τσεκάρεις και εσύ. Γενικά όλοι ευχαριστημένοι είναι απο ότι βλέπω. Απο τεχνικα χαρακτηριστικά είναι απίστευτο για τα χρήματα που έχει.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 HTC one M8 Θα το άλλαζα με το Motorola Maxx μονο.
geekas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πήρα από την WInd το Moto G το καινούργιο, το τηλέφωνο δεν υπάρχει απλά, ειδικά για τα λεφτά του 1
dhmhtrhs99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Nokia Lumia 630: Το πιο Value for money smartphone! Χαίρομαι που δεν πήρα Android. Το έχω 5-6 μήνες και δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά.
atrwtos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 θα έλεγα Nexus 5 αλλα επειδή απο καμερα πασχει τελειως!στα υπολοιπα τουμπανακι... λεω S4 Βlack edition!
humanoid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πήρα από την WInd το Moto G το καινούργιο, το τηλέφωνο δεν υπάρχει απλά, ειδικά για τα λεφτά του Απίστευτη λήψη και απροβλημάτιστη χρήση είναι δυο σοβαροί λόγοι για να το επιλέξεις στα χρήματα αυτά. Εκτός όλων των άλλων που σχετίζονται με τις απροβλημάτιστες αναβαθμίσεις, την ποιότητα Motorola κ.λπ. κ.λπ.
d_gkal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 εχει κανεις iphone; θα μεινω ευχαριστημενος;
Unabomber Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Here, αναλογα τι ζητας απο ενα smartphone…. 1
d_gkal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη κυριως περα απ την πλακα, δεν εχω ακουσει ατομο που ειναι κατοχος iphone να πει οτι δε τον καλυπτει
Unabomber Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 xaaxxa ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη κυριως περα απ την πλακα, δεν εχω ακουσει ατομο που ειναι κατοχος iphone να πει οτι δε τον καλυπτει Χαχαχαχα… σωστος…. Εμενα προσωπικα, δεν με καλυπτει 100% (λογω πενακιου και μονο) γι'αυτο υπαρχει και το Νοτελι 4 μαζι του για συντροφια….
tony81 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 θα έλεγα Nexus 5 αλλα επειδή απο καμερα πασχει τελειως!στα υπολοιπα τουμπανακι... λεω S4 Βlack edition! Δεν πάσχει. Βγάζει πολύ καλές σε καλό φωτισμό ή φλας. Στο σκοτάδι δεν τα πάει καλά όπως όλα τα phones..
ektor7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 εχει κανεις iphone; θα μεινω ευχαριστημενος; ραδιοφωνο και επεκτασιμη μνημη κυριως Αστο καλυτερα! Παρε ενα Nexus!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα