Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xiaomi Redmi Note 3G Enhanced Edition.......απλά τέλειο.....

Το ίδιο έχω δεν υπάρχει αντικαταστάτης σε αυτά τα λεφτά θα το κρατήσω μέχρι να λιώσει :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως βασικο πλεον για την δουλεια Νote 4 32gb,  Το πενακι παιρνει φωτια…..  :-D

ως προσωπικο, Μηλοφωνο 6 plus 128gb  καλο ειναι μωρε….. δεν λυγαει  (λυγιζει) …..   :-D

και backup phones ενα Lumia 930 32gb  και ενα Samsung Alpha 32gb.  Μικρα τηλεφωνακια για την τσεπη…..  :-(

Και καπου σε ενα ραφι στο γραφειο εχω καταχωνιασμενο ενα HTC One Max. (δεν το χρησιμοποιω) 

Επεξ/σία από Unabomber
Δημοσ.

Ως βασικο πλεον για την δουλεια Νote 4 32gb, Το πενακι παιρνει φωτια….. :-D

ως προσωπικο, Μηλοφωνο 6 plus 128gb καλο ειναι μωρε….. δεν λυγαει (λυγιζει) ….. :-D

και backup phones ενα Lumia 930 32gb και ενα Samsung Alpha 32gb. Μικρα τηλεφωνακια για την τσεπη….. :-(

Και καπου σε ενα ραφι του γραφειο εχω καταχωνιασμενο ενα HTC One Max. (δεν το χρησιμοποιω)

Ε ναι μωρε μονο μερικα χιλιαρικακια δεν ειναι και πολλα

Δημοσ.

Αν εννοεις για το iphone, το πηρα με την αναβαθμηση του συμβολαιου μου, και εδωσα ενα 30αρι απο οτι θυμαμαι.   :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εδω και ένα χρόνο ειμαι με ένα Lumia 820...το οποίο το είχα τσιμπήσει 129 ευρώ απο την προσφορά της voda...

Λοιπόν....

Το κινητό ειναι σφαιρατο σε όλα...ομορφο για εμένα...τιμια κάμερα και βιντεο με την Lumia camera κυρίως...εξαιρετικό ηχείο στις κλησεις

Δυο πραγματάκια μόνο..

Μέτρια μπαταρία...και η χαμηλή ανάλυση που όμως αντισταθμίζεται πλήρως απο την εξαιρετική ποιοτητα-φωτεινοτητα-γωνιες θέασης-τέλειο μαύρο.

Τελειώνοντας..αν το κινητακι πάρει και windows 10 όπως φαίνεται..τοτε τι να πω...η καλύτερη αγορά κινητού που έχω κάνει ποτέ...

Δημοσ.

Note II με DN3 rom πανω, απο προσφορα του Π περσι στα 350 ευρω..σκυλι δεν καταλαβαινει τπτ..απολυτα ικανοποιημενος εννοειται!

Δημοσ.

asus zenfone 5

την 16αρα εκδοση με αγορα 140Ε...  ισως η καλυτερη αγορα που εκανα ποτε... μετα απο το λενοβο Α760 το οποιο το εχω πλεον για την δουλεια και την παραλια! και δεν παθαινει τιποτα!!

αφου εφαγα την μουφα iphone4 ειπα οτι απο 150 ευρο τηλεφωνο και πανω δεν θα ξαναδωσω..  

Δημοσ.

βλέπω ειστε κομπλέ με Xiaomi /lenovo ... γιατι κ εγώ προς εκεί πάω , τώρα σε λίγο καιρό θα αλλάξω το sole με τα 512ram γιατι δεν την παλευει στάλα, είχα σκάσει 280-290? πριν 2 χρόνια και δεν την ξαναπατάω, θα πάρω κανα καλό κινητάκι μέχρι 150 να το ευχαριστηθώ 

Δημοσ.

<p>βλέπω ειστε κομπλέ με <span style="font-size:14.4444446563721px;">Xiaomi /lenovo ... γιατι κ εγώ προς εκεί πάω , τώρα σε λίγο καιρό θα αλλάξω το sole με τα 512ram γιατι δεν την παλευει στάλα, είχα σκάσει 280-290? πριν 2 χρόνια και δεν την ξαναπατάω, θα πάρω κανα καλό κινητάκι μέχρι 150 να το </span><span>ευχαριστηθώ</span><span style="font-size:14.4444446563721px;"> </span></p>

Τσεκαρε το lenovo a806 στα 140ε... Εχω διαβάσει τα καλύτερα...και μάλιστα το παράγγειλα χθες :-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...