Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iNew V3. Δεν υπάρχει τέτοιο design. Ούτε τέτοια οθόνη...

Μόνο πρόβλημα η μπαταρία. Τώρα σκέφτομαι το ανανεωμένο iNew V3 Plus (οκταπύρηνο, 2GB RAM, κάμερα 16MP, NFC, USB-OTG, κλπ)

http://android-phone.gr/smartphones/iNewV3_lookalikes.html

http://www.pandawill.com/inew-v3-plus-smartphone-mtk6592-octa-core-50-inch-gorilla-glass-1gb-16gb-3g-nfc-otg-p94600.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Ένα άλλο θετικό επακόλουθο της εξέλιξης φυσικά έιναι το νέο λειτουργικό Android 4.4 KitKat, χάρη στο οποίο η εταιρεία υποστηρίζει ότι τώρα η απόδοση της μπαταρίας αυξάνεται 20% περίπου. Το τονίζουμε αυτό γιατί δυστυχώς και το V3 Plus είναι εξοπλισμένο με την ίδια ακριβώς μπαταρία, κάτι που είχε αποτελέσει το σημείο στο οποίο είχαν επικεντρωθεί οι αρνητικές κριτικές από όλα τα website reviews. Αναρωτιόμαστε ποιός ήταν ο λόγος που η εταιρεία δεν προχώρησε σε μία αναβάθμιση της μπαταρίας, αφού είναι λογικό ότι ο οκταπύρηνος επεξεργαστής μαζί με την τετραπύρηνη GPU (chipset γραφικών) θα καταναλώνουν σίγουρα περισσότερη ενέργεια. "  

ΥΓ. Ότι και να κάνει το λειτουργικό για να "βοηθήσει" την απόδοση της μπαταρίας, δεν θα μπορέσει ποτέ να καλύψει το Hardware του κινητού. Έχουμε δει και κινητά μικρότερων επιδόσεων πως λειτουργούν με τέτοιου μεγέθους μπαταρίες και τα αποτελέσμτα δεν είναι καθόλου θετικά, οπότε αναμονή για αναβάθμιση της μπαταρίας.(2-3 φορες την ημέρα φόρτιση για να απολαύσεις το multitasking σπίτι σου δεν είναι worth it.) :P

Επεξ/σία από kraken92
  • Like 1
Δημοσ.

Thank you Kraken92 ! Πολύ κατατοπιστικός. Γενικά τα κινητά είναι καλά με μόνο πρόβλημα την μπαταρία; 

Αν ρωτάς για το iNew, ναι είναι πολύ καλό. Όλα σχετικά βέβαια, πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι υπάρxει και το κριτήριο του best value for money. Εγώ πάντως το δικό μου το φορτίζω στη χειρότερη το βράδυ της ίδιας μέρας - και πρέπει να πω ότι το χρησιμοποιώ αρκετά - και στην καλύτερη μέρα παρά μέρα. Έχω επίσης μαζί μου μία δεύτερη φορτισμένη μπαταρία για περισσότερη αυτονομία. Τι να κάνουμε; Μπρος στα κάλλη τι' ναι ο πόνος;  B)

• Like 1
Δημοσ.

xperia sole . Μετάνιωσα που το πήρα απο την πρώτη στιγμή γιατι ο μόνος τρόπος για να μην κολλάει ειναι να το έχεις τελείως fresh απο format , αν βάλεις 2-3 παιχνίδια και κανα 2 εφαρμογές την έκατσες τη βάρκα. Αν πάλι κάνεις το λάθος να βάλεις ICS θα σου έρχεται να το κοπανήσεις στον τοίχο να δεις αν αντέχει περισσότερο απο τα νευρα σου.

Η λύση που βρήκα για να παλεύεται απο την ώρα που το πήρα μέχρι να πάρω κάτι άλλο ηταν να το κρατάω χωρίς πολλά πολλά apps και σε GB. 

φαντάζομαι τι βαρεμάρα δέρνει μερικούς για να ανοίγουν τέτοια ανούσια θέματα.

μπορούμε να ανοίξουμε επίσης:

ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;

τι ομάδα είστε;

τι φάγατε σήμερα;

τι φοράτε τώρα (αυτό μπορεί να γίνει ενδιαφέρον)

έλεος ρε μάγκες

το ίδιο μπορώ να πω και για όσους απαντάνε με τέτοια ανούσια μηνύματα λες και
τους έρχονται ειδοποίησεις στο fb
τους υποχρεώνουν να δουν το θέμα

τους υποχρεώνουν να απαντήσουν στο θέμα
πληρώνουν κάποια συνδρομή στο insomnia και απαιτούν να ανοίγονται θέματα σύμφωνα με το τι θεωρούν σημαντικό

δόξα εκει που πιστευει ο καθένας μας υπάρχουν moderators να κλείνουν το οποιο θέμα θεωρούν περιττό και δεν έχει θέση εδώ όπως υπάρχει και η επιλογή αναφορά για να φέρουμε στην προσοχή τους κάποιο θέμα που θεωρούμε ανούσιο.

και για να απαντήσω στην απορία του cabdik το συγκεκριμένο θέμα έχει λόγο ύπαρξης γιατι αν κάποιος ρίξει μια ματιά μπορεί ευκολα να δει ποια κινητά βγήκαν καλά και ποια όχι.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ρωτάς για το iNew, ναι είναι πολύ καλό. Όλα σχετικά βέβαια, πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι υπάρxει και το κριτήριο του best value for money. Εγώ πάντως το δικό μου το φορτίζω στη χειρότερη το βράδυ της ίδιας μέρας - και πρέπει να πω ότι το χρησιμοποιώ αρκετά - και στην καλύτερη μέρα παρά μέρα. Έχω επίσης μαζί μου μία δεύτερη φορτισμένη μπαταρία για περισσότερη αυτονομία. Τι να κάνουμε; Μπρος στα κάλλη τι' ναι ο πόνος;  B)

Καλά σε πολλά επώνυμα smartphones ισχύουν αντίστοιχα θέματα με μπαταρία..αν δεν έχει κανένα αλλο θεματακι μια χαρά είναι.. Πόσο καιρό το έχεις;

Δημοσ.

Καλά σε πολλά επώνυμα smartphones ισχύουν αντίστοιχα θέματα με μπαταρία..αν δεν έχει κανένα αλλο θεματακι μια χαρά είναι.. Πόσο καιρό το έχεις;

Εδώ και 9 μήνες. 

Δημοσ.

Nexusάρα εδώ και δεν είμαι καλά!!

Σφαίρααααα. Συνηθίζεται και η μπαταρία οκ. Αν το ψιλοδουλεύεις το βγάζει το 24ωρο σίγουρα. Τώρα που πήρα ταμπλέτα με τηλεφωνήματα μόνο μπορεί να αγγίξει και 48 ώρες. Ρουφάει άσχημα η οθόνη. Αλλά το χορταίνεις τη μέρα και το βράδυ φόρτιση. Όλα έτσι είναι πιστεύω οπότε...

Δημοσ.

και δεν είχες κανένα θεμα; τζάμι το κινητό τότε.... :-)

Όχι μόνο δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά του φλασάρισα πέντε καινούριες ROM (της εταιρείας, αλλά με Root) και ήταν βράχος. Στην τελευταία αναβάθμιση μάλιστα, απέκτησε και δυνατότητα OTA (δηλαδή μπορεί πλέον να αναβαθμίζεται αυτόματα μέσω Wi-Fi). Φαντάζομαι το ανανεωμένο V3 Plus (οκταπύρηνο με 2GB RAM) θα είναι ακόμα καλύτερο. 

Δημοσ.

HTC neo V 
θετικα:
μεγαλη διαρκεια μπαταριας
πολυ καλη καμερα
εμβελεια wifι αρκετα ικανοποιητικη σε σχεση με(alcatel one touch idol 2,samsung galaxy core,iphone 4s)
αρνητικα
δεχεται μονο ακουστικα beats audio
μετα απο ενα χρονο χρησης μια στο τοσο δεν διαβαζε την καρτα μνημης 
μετα απο δυο χρονια χρησης δεν διαβαζει καν μνημη και ποτε ποτε και sim card

Δημοσ.

Note 2 εδώ και δύο χρόνια... και δεν το αλλάζω... με καλύπτει πλήρως....

Απλά τα κάνει όλα.... Ξέχασα τι θα πει tablet και laptop....

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...